financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Děkuji všem za reakce.Před časem jsem si vysnil, že poskládám kolekci všech číslovaných vojenských Primek a díky včerejšímu přírůstku se hledání uzavřelo. Ještě to není úplně podle mých představ, pár drobností chybí, něco doplnit, někde vyčistit a rozchodit, dotáhnout uzavřené dohody.... Kusově je to už kompletní.Díky všem za konzultace, podporu a pozitivní reakce. Představovat asi netřeba, pro nováčky si dovolím pojmenovat:1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictva
malymarek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 gratuluji k Orlíkům, a vlastně k celé kolekci když ty Orlíky jsou tak krásný
villain83 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Dobry Davide,videt tuhle sebranku na jedny fotce,to je lahoda:-)
Mila_T Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Gratulace Mam radost, dneškem se mi povedlo završit sen. Absolutně neskutečný hodinky, mám respekt si je dát na ruku. Ráno jsem netušil, jestli se několikrát odkládaná schůzka zrealizuje, pak jsem je měl v ruce, hroudu tvrdýho bláta, nefunkční, zarezlá korunka, doškrábaný sklíčko. Nakonec jsem si je odvezl domu.Jen jsem je trochu vyčistil a kochám se.Kaučuk dostanou zítra, krabička a papíry jsou bohužel v nenávratnu IMG_20140528_202626.jpg
martar Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Veliká krása, tahle sestavička dává smysl. Teď už jen pár dobových artefaktů (pár odznaků a nášivek, komplet česká i polská potápěčská výstroj, 1x MIG, 1x výsadový člun polského námořnictva, .... :-) )
Perun73 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 známej by řek "JSEM VYSTŘÍK JAK JAHODOVEJ KNEDLÍK". Bravo Děkuji všem za reakce.Před časem jsem si vysnil, že poskládám kolekci všech číslovaných vojenských Primek a díky včerejšímu přírůstku se hledání uzavřelo. Ještě to není úplně podle mých představ, pár drobností chybí, něco doplnit, někde vyčistit a rozchodit, dotáhnout uzavřené dohody.... Kusově je to už kompletní.Díky všem za konzultace, podporu a pozitivní reakce. Představovat asi netřeba, pro nováčky si dovolím pojmenovat:1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictva
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Veliká krása, tahle sestavička dává smysl. Teď už jen pár dobových artefaktů (pár odznaků a nášivek, komplet česká i polská potápěčská výstroj, 1x MIG, 1x výsadový člun polského námořnictva, .... :-) )Nee, mam maly bydleni i kancl. Jako doplnek mi staci hloubkomer a buzola z Chronotechny.
Mirek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 O téhle kolekci jsme si psali někdy před Vánocema a ty už jsi komplet, smekám...ještě jednou velká gratulace
doktor584 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Děkuji všem za reakce.Před časem jsem si vysnil, že poskládám kolekci všech číslovaných vojenských Primek a díky včerejšímu přírůstku se hledání uzavřelo. Ještě to není úplně podle mých představ, pár drobností chybí, něco doplnit, někde vyčistit a rozchodit, dotáhnout uzavřené dohody.... Kusově je to už kompletní.Díky všem za konzultace, podporu a pozitivní reakce. Představovat asi netřeba, pro nováčky si dovolím pojmenovat:1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictvaPřidávám se ke gratulacím, moc pěkné.P.S. jen malý dotaz, jak dlouho ti to trvalo?
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) O téhle kolekci jsme si psali někdy před Vánocema a ty už jsi komplet, smekám...ještě jednou velká gratulace Přidávám se ke gratulacím, moc pěkné.P.S. jen malý dotaz, jak dlouho ti to trvalo?Presne jak pise Mirek, za pul roku z niceho. Na podzim jsem vsechny Primky prodal a koupil Snowflaky. Mezi svatkama se rozhodl pro tuhle sestavu a zacalo shaneni.Ani jedny hodinky nepochazeji z Aukra (ani tyhle konkretni polsky nejsou z Allegra), skoro vsechny jsou puvodni s historii u vojenskych utvaru, jen ty prostredni jsou skladacka, renovace postavena na petkosestkovym dynku. Na ceny se neptejte ani pres SZ, kdo me zna tak vi ze jsem setrivy, takze ceny byly prijemny a akceptovatelny. :-) Upraveno 29. května 2014 uživatelem financ
straspol Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Děkuji všem za reakce.Před časem jsem si vysnil, že poskládám kolekci všech číslovaných vojenských Primek a díky včerejšímu přírůstku se hledání uzavřelo. Ještě to není úplně podle mých představ, pár drobností chybí, něco doplnit, někde vyčistit a rozchodit, dotáhnout uzavřené dohody.... Kusově je to už kompletní.Díky všem za konzultace, podporu a pozitivní reakce. Představovat asi netřeba, pro nováčky si dovolím pojmenovat:1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictvaA kua pedál, no tomu říkám tematická sbírka !!! Koukám že dost zaostávám...
Honza.manta Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Nojo, no a co teď? Nějaká další meta?
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Nojo, no a co teď? Nějaká další meta?Ani nevim, jsem ted docela spokojeny. Dostavim domek a asi si koupim nejaky pekny hodiny, na normalni noseni, cernych mam dost, bílých taky, tak asi neco barevnyho.:-)No mozna bych vedel, nekde tady na foru je fotka, ctvery igeny vedle sebe, mam ji doma ulozenou. Myslim ze neni historicky spravne, tak to asi zkusim poskladat. Vsechny cerny varianty Igenu. Upraveno 29. května 2014 uživatelem financ
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 A kua pedál, no tomu říkám tematická sbírka !!! Koukám že dost zaostávám...Maximalne par kousku, to das.
Honza.manta Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Ani nevim, jsem ted docela spokojeny. Dostavim domek a asi si koupim nejaky pekny hodiny, na normalni noseni, cernych mam dost, bílých taky, tak asi neco barevnyho.:-)No mozna bych vedel, nekde tady na foru je fotka, ctvery igeny vedle sebe, mam ji doma ulozenou. Myslim ze neni historicky spravne, tak to asi zkusim poskladat. Vsechny cerny varianty Igenu.Igeny mám myslím komplet a je to k ničemu - bojíš se to nosit, aby se neošoupaly a tak to doma jen překáží a žere prach.
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Igeny mám myslím komplet a je to k ničemu - bojíš se to nosit, aby se neošoupaly a tak to doma jen překáží a žere prach.Igeny mám myslím komplet a je to k ničemu - bojíš se to nosit, aby se neošoupaly a tak to doma jen překáží a žere prach.To se da rict skoro o vsech starych Primkach, na noseni mam renovace. Traktory taky nenosim, jen max doma v obyvaku.Vidis, aspon muzem dat dohromady sestavu co tam patří. Vsechny varianty cernych igenu. Podle me by tam mely byt:- Elton Sport, plechova sestupna luneta, dynko s petkosestkou, cislo na dynku do 600, cifr Elton Sport- Prim Sport cislovane, plechova sestupna luneta, dynko s petkosestkou, cislo na dynku nad 600, cifr Prim Sport leskly, - Prim Sport, plechova vzestupna luneta, leskly cifr Prim Sport, bombirovany rucky- Prim Sport, plexi vlozka, leskly cifr, bombirovany ručky- Prim Sport, plexi vlozka (bila a cerna), matny cifr, plochy ručky Celkem teda 5 kousku. Kdyz vezmu i bilou lunetu, bily rucky, tak 6. Upraveno 29. května 2014 uživatelem financ
straspol Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Maximalne par kousku, to das.Těžko..
Jeronimo Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Děkuji všem za reakce.Před časem jsem si vysnil, že poskládám kolekci všech číslovaných vojenských Primek a díky včerejšímu přírůstku se hledání uzavřelo. Ještě to není úplně podle mých představ, pár drobností chybí, něco doplnit, někde vyčistit a rozchodit, dotáhnout uzavřené dohody.... Kusově je to už kompletní.Díky všem za konzultace, podporu a pozitivní reakce. Představovat asi netřeba, pro nováčky si dovolím pojmenovat:1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictvaDobrá práce, jako vždy
Stýf Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Davide Ty jsi Ďábel.Velká gratulace.Jsem rád,že se Ti to povedlo.Budou v dobrých rukách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se