bohus76 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 V 29. 5. 2014 v 14:05, financ napsal: Ani nevim, jsem ted docela spokojeny. Dostavim domek a asi si koupim nejaky pekny hodiny, na normalni noseni, cernych mam dost, bílých taky, tak asi neco barevnyho.:-)No mozna bych vedel, nekde tady na foru je fotka, ctvery igeny vedle sebe, mam ji doma ulozenou. Myslim ze neni historicky spravne, tak to asi zkusim poskladat. Vsechny cerny varianty Igenu.Pamatuješ si to blbě,je to pět variant Igenů a fotka je nejvyššího primkaře,teda Libora H. -accutrona.A těch modrých -čtvrté z leva jsou jen myslím dva exempláře.
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 V 29. 5. 2014 v 20:47, bohus76 napsal: Pamatuješ si to blbě,je to pět variant Igenů a fotka je nejvyššího primkaře,teda Libora H. -accutrona.A těch modrých -čtvrté z leva jsou jen myslím dva exempláře.To neni ono, bavim se o cernych igenech. Na jednech byla ta tvoje homemade vlozka lunety.
Honza.manta Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 V 29. 5. 2014 v 15:30, financ napsal: To se da rict skoro o vsech starych Primkach, na noseni mam renovace. Traktory taky nenosim, jen max doma v obyvaku.Vidis, aspon muzem dat dohromady sestavu co tam patří. Vsechny varianty cernych igenu. Podle me by tam mely byt:- Elton Sport, plechova sestupna luneta, dynko s petkosestkou, cislo na dynku do 600, cifr Elton Sport- Prim Sport cislovane, plechova sestupna luneta, dynko s petkosestkou, cislo na dynku nad 600, cifr Prim Sport leskly, - Prim Sport, plechova vzestupna luneta, leskly cifr Prim Sport, bombirovany rucky- Prim Sport, plexi vlozka, leskly cifr, bombirovany ručky- Prim Sport, plexi vlozka (bila a cerna), matny cifr, plochy ručky Celkem teda 5 kousku. Kdyz vezmu i bilou lunetu, bily rucky, tak 6.Ještě by se měly rozlišit na černou lunetu a niklované ručky a bílou lunetu a bílé ručky.
straspol Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 V 30. 5. 2014 v 6:26, Honza.manta napsal: Ještě by se měly rozlišit na černou lunetu a niklované ručky a bílou lunetu a bílé ručky.Čekal jsem že to tu někdo napíše, ale hned dvakrát...?
Honza.manta Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 V 30. 5. 2014 v 6:27, straspol napsal: Čekal jsem že to tu někdo napíše, ale hned dvakrát...?Už je to vymazané, ty Kypřile. Já jsem jen na telefonu a ten občas takhle zazmatkuje.
bohus76 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 (upraveno) V 29. 5. 2014 v 21:36, financ napsal: To neni ono, bavim se o cernych igenech. Na jednech byla ta tvoje homemade vlozka lunety.Nějak jsem si spojil dva příspěvky,kdy jsi psal o nějakých barevných hodinkách a Sportech1.Vím jen o dvou až třech lidech co mají tu moji vložku lunety a ta fotka co hledáš,je na 90% Honzy.manty.Asi budu muset zase nějaké vložky s PVD vyrobit,ta cena v Eltonu je vysoká až dost. Upraveno 30. května 2014 uživatelem bohus76
bohus76 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Myslel jsi Davide tuto fotku?Opravdu Honza.manta a dokonce v tomto vlákně.
vikinho Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Vím, že to tu někde bude, ale snad mě neukamenujete: originálně patří k černým Igenům bílá luneta pouze s bílýma ručičkama?
financ Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 V 30. 5. 2014 v 7:19, bohus76 napsal: Myslel jsi Davide tuto fotku?Opravdu Honza.manta a dokonce v tomto vlákně.Taky ne, byly na ni 4 igeny vedle sebe, jako vyvojovy stadia. Tim se netrap, mam ji v domacim pc a v nedeli se mrknu.Tahle fotka je taky dobra, ale chybi tam puvodni Elton Sporty a puvodni plechovka vzestupna. 2manta: takze mame odsouhlasenych 6 puvodnich variant cernych Igenu, jdu to shanet :-)
bohus76 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Tak to sem večer nahrň,ať je to pěkně pohromadě :-) /kuwa kdo to má hledat,uff/.
VintageLover Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 V 30. 5. 2014 v 8:02, financ napsal: Taky ne, byly na ni 4 igeny vedle sebe, jako vyvojovy stadia. Tim se netrap, mam ji v domacim pc a v nedeli se mrknu.Tahle fotka je taky dobra, ale chybi tam puvodni Elton Sporty a puvodni plechovka vzestupna. 2manta: takze mame odsouhlasenych 6 puvodnich variant cernych Igenu, jdu to shanet :-)Už jsem zapnul stopky...Máš na to půl roku... Na konci listopadu si povíme...
bohus76 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 (upraveno) Protože mě financ s..e,tak hledám a toto je poslední pokus :-) Fotka je mischova a je odsud http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29177-prim-sport-i-igen-chlub%C3%ADc%C3%AD-vl%C3%A1kno/page-24 Upraveno 30. května 2014 uživatelem bohus76
financ Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 No vidis ze to jde, kluku sikovna. Tohle je ono.
bohus76 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Tak ještě jedna fotka, pro změnu Honzova :-) To mi připomíná,že nemám černé S1
t.p Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 V 28. 5. 2014 v 17:42, financ napsal: Bych nikdy neřekl, jakou mi takhle zajebaný hodinky udělají radostDovoluji si, sic poněkud opožděně, pogratulovat k novému přírůstku.
martar Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 ...ocelové zlacené pouzdro, šroubovací dýnko, tučný "bruselský" font, ale brusel to není ... :-) Otázka na zkušenější členy: má někdo z vás / viděl někdo z vás / v tomhle konkrétním typu pánského a dámského pouzdra jiný typ cifru? Dámské mám 4x, pánské 2x, jiný cifr jsem v nich zatím neviděl. Děkuju.
Rodkopf Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 V 30. 5. 2014 v 8:19, VintageLover napsal: Už jsem zapnul stopky...Máš na to půl roku... Na konci listopadu si povíme... To Finance hodně podceňuješ , i Orlíky měl rychleji.
t.p Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 V 29. 5. 2014 v 6:51, financ napsal: Děkuji všem za reakce.Před časem jsem si vysnil, že poskládám kolekci všech číslovaných vojenských Primek a díky včerejšímu přírůstku se hledání uzavřelo. Ještě to není úplně podle mých představ, pár drobností chybí, něco doplnit, někde vyčistit a rozchodit, dotáhnout uzavřené dohody.... Kusově je to už kompletní.Díky všem za konzultace, podporu a pozitivní reakce. Představovat asi netřeba, pro nováčky si dovolím pojmenovat:1. Prim Orlík2. Elton Sport3. Prim Sport (číslo nad 600 a pětkošestka na dýnku)4. Prim letecký5. Prim Sport II polského námořnictvaKoukám na tu fotku, slintám a teď mi došlo, že to nemáš vlastně kompletní!Schází tam Prim letecké v nerezu s miyotou ve verzi s novým znakem letectva a další se siluetou vrtulníku (V3A Sokol) na cifru.Ale pokud si dával dohromady kolekci do roku 1990, tak je vše v cajku
financ Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 V 3. 6. 2014 v 20:01, t.p napsal: Koukám na tu fotku, slintám a teď mi došlo, že to nemáš vlastně kompletní!Schází tam Prim letecké v nerezu s miyotou ve verzi s novým znakem letectva a další se siluetou vrtulníku (V3A Sokol) na cifru.Ale pokud si dával dohromady kolekci do roku 1990, tak je vše v cajku Cinsky mrdky nechci
doktor584 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 V 3. 6. 2014 v 20:01, t.p napsal: Koukám na tu fotku, slintám a teď mi došlo, že to nemáš vlastně kompletní!Schází tam Prim letecké v nerezu s miyotou ve verzi s novým znakem letectva a další se siluetou vrtulníku (V3A Sokol) na cifru.Ale pokud si dával dohromady kolekci do roku 1990, tak je vše v cajku A tak je to správně, jen ho vosol...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se