Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 15. 10. 2014 v 9:31, financ napsal:

Takže jsem si to představoval.

Elton a Prim s petkosestkou.

Krásné, tak to má byť, eltony na černém orlíkovém pásku a staré prim sport, hmmmm

Odesláno
  V 29. 5. 2014 v 15:30, financ napsal:

To se da rict skoro o vsech starych Primkach, na noseni mam renovace. Traktory taky nenosim, jen max doma v obyvaku.

Vidis, aspon muzem dat dohromady sestavu co tam patří. Vsechny varianty cernych igenu.

Podle me by tam mely byt:

- Elton Sport, plechova sestupna luneta, dynko s petkosestkou, cislo na dynku do 600, cifr Elton Sport

- Prim Sport cislovane, plechova sestupna luneta, dynko s petkosestkou, cislo na dynku nad 600, cifr Prim Sport leskly,

- Prim Sport, plechova vzestupna luneta, leskly cifr Prim Sport, bombirovany rucky

- Prim Sport, plexi vlozka, leskly cifr, bombirovany ručky

- Prim Sport, plexi vlozka (bila a cerna), matny cifr, plochy ručky

Celkem teda 5 kousku. Kdyz vezmu i bilou lunetu, bily rucky, tak 6.

V 30. 5. 2014 v 8:19, VintageLover napsal:

Už jsem zapnul stopky...

Máš na to půl roku... :D

Na konci listopadu si povíme... :D

V 30. 5. 2014 v 8:34, bohus76 napsal:

Protože mě financ s..e,tak hledám a toto je poslední pokus :-) Fotka je mischova a je odsud http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29177-prim-sport-i-igen-chlub%C3%ADc%C3%AD-vl%C3%A1kno/page-24

V 3. 6. 2014 v 18:50, Rodkopf napsal:

To Finance hodně podceňuješ :), i Orlíky měl rychleji. 

Pánové, nedávejte mi termíny, mám tendence je překonávat :-)

Inspirován Mishovým obrázkem jsem chtěl posbírat všechny základní provedení černých Igenů. Na jeho fotce je malá nepřesnost v podobě vzestupné vložky lunety, která nepochází z Eltonu, ale šikovných rukou místního člena. Základní obrázek čtyř provedení se časem rozšířil na šest.

První dvě provedení prošly armádou, mají stejné číslované dýnko s pětkošestkou a nebyly určeny pro civilní trh. Další dva modely jsou spíš prototypové stadium, vzestupná plechová luneta pochází z Eltonu, ale na původních hodinkách jsem ji zatím neviděl, na foru jsem zaevidoval několik těchto vložek s nízkou lunetou. Kombinace plexi vložka lunety a lesklý ciferník se objevuje poměrně často. Poslední dvě provedení s matným ciferníkem jsou běžné produkční modely, které byly k dostání v maloobchodní síti. 

- Elton Sport - armádní provedení - plechová sestupná luneta, dýnko s pětkošestkou, číslo na dýnku do 600, cifr Elton Sport

- Prim Sport - armádní provedení - cislovane, plechová sestupná luneta, dýnko s pětkošestkou, číslo na dýnku nad 600, cifr Prim Sport lesklý,

- Prim Sport, plechova vzestupna luneta, leskly cifr Prim Sport, bombirovany rucky

- Prim Sport, plexi vlozka, lesklý cifr, bombírovaný ručky

- Prim Sport, plexi vlozka černá, matný cifr, plochý niklovaný ručky

- Prim Sport, plexi vlozka bílá, matný cifr, plochý bílý ručky

PS - barevný už nesbírám

post-13546-0-16046000-1413895082_thumb.jpg

Odesláno

Nemáš jedny modrý navíc? :-)

V 21. 10. 2014 v 12:49, financ napsal:

Pánové, nedávejte mi termíny, mám tendence je překonávat :-)

Inspirován Mishovým obrázkem jsem chtěl posbírat všechny základní provedení černých Igenů. Na jeho fotce je malá nepřesnost v podobě vzestupné vložky lunety, která nepochází z Eltonu, ale šikovných rukou místního člena. Základní obrázek čtyř provedení se časem rozšířil na šest.

První dvě provedení prošly armádou, mají stejné číslované dýnko s pětkošestkou a nebyly určeny pro civilní trh. Další dva modely jsou spíš prototypové stadium, vzestupná plechová luneta pochází z Eltonu, ale na původních hodinkách jsem ji zatím neviděl, na foru jsem zaevidoval několik těchto vložek s nízkou lunetou. Kombinace plexi vložka lunety a lesklý ciferník se objevuje poměrně často. Poslední dvě provedení s matným ciferníkem jsou běžné produkční modely, které byly k dostání v maloobchodní síti. 

- Elton Sport - armádní provedení - plechová sestupná luneta, dýnko s pětkošestkou, číslo na dýnku do 600, cifr Elton Sport

- Prim Sport - armádní provedení - cislovane, plechová sestupná luneta, dýnko s pětkošestkou, číslo na dýnku nad 600, cifr Prim Sport lesklý,
- Prim Sport, plexi vlozka, lesklý cifr, bombírovaný ručky
- Prim Sport, plexi vlozka černá, matný cifr, plochý niklovaný ručky

- Prim Sport, plexi vlozka bílá, matný cifr, plochý bílý ručky

PS - barevný už nesbírám

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...