Trololo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 V 27. 7. 2012 v 17:47, 'Jeronimo' napsal: Dík pár kusů je ještě v šuplíku ve stádiu rozpracovanosti, něco je ještě na poště a v poličce nad Primkama je pár rusáku, japonců, švýcarů a jeden němec, ale to sem nepatří. Taky mám nějaké rozpracované. ( ty napravo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Hoši, na konci řady je několik Elegantů a jedny Polodiplomaty, ale už nemám světlo na focení, tak zítra. Nechci sem dávat fotky typu aukro: Mobil, tma a blesk. Ale klukům Trololo a Atomicsteve posílám foto v SZ, protože vím, že by jinak dnes neusli . Já jsem právě začal Sportama II, starší kusy mě nezajímaly a dnes lituju to ho, že jsem se pár hezkých starších kousků zbavil. Trololo: vidím u tebe dobře? vínový ciferník na Sporty, který potřebuju? nebo jeto fatamorgána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 V 23. 7. 2012 v 21:04, 'diver60' napsal: Padzo na to čučo bych se stavil... vzal bych si tež ty vinove... Na čučo se klidně stav, kvasí mi ho tu 15 litrů, takže dostatek, ale předem varuju, dělám ho prvně v životě, třeba to nakonec bude hnusný a budu nucen ho vylít :-) Jo a vínové nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) V 27. 7. 2012 v 18:45, 'Jeronimo' napsal: Hoši, na konci řady je několik Elegantů a jedny Polodiplomaty, ale už nemám světlo na focení, tak zítra. Nechci sem dávat fotky typu aukro: Mobil, tma a blesk. Ale klukům Trololo a Atomicsteve posílám foto v SZ, protože vím, že by jinak dnes neusli . Já jsem právě začal Sportama II, starší kusy mě nezajímaly a dnes lituju to ho, že jsem se pár hezkých starších kousků zbavil. Trololo: vidím u tebe dobře? vínový ciferník na Sporty, který potřebuju? nebo jeto fatamorgána. Ano, vidíš dobře. Mám ho od člena padza1. Upraveno 27. července 2012 uživatelem Trololo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Už je mi to jasné, kdo pozdě chodí sám sobě škodí... zachovalé vroubkované pouzdo leží v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 V 27. 7. 2012 v 17:02, 'Jeronimo' napsal: ,, Zatím ".... nějak podobně to začalo. Loni jsem si řekl, že si taky jedny Humberta koupím To už vypadá jako pěknej základ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Díky, dělám co můžu. Jen dodám, že Primky provětrávám jen svátečně. (Roztrhlo by mi to srdce, kdybych je někde škrábnul) Na běžné denní nošení mám Orientky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Takže přikládám jedno hanebné foto. A zároveň mám tu drzost požádat Vás o pár řemínků 18mm z družstva Saturn Praha, neboť mi to tam stojí u zdi jak na popravišti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Na Aukru je někdo prodával po sto kusech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 V 28. 7. 2012 v 10:43, 'atomicsteve' napsal: Na Aukru je někdo prodával po sto kusech... Jojo- ale padesát z toho mělo špatnou sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Vím o nich, ale 100ks je moc, stačilo by mi deset. Jestli si ještě dobře pamatuju, prodávající psal 50ks se stříbrnou a 50ks se zlatou. Jak měly špatnou sponu? na tom se snad nedá ani nic pokazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Nekvalitní foto mobilem... Minulý týden mě opustily IGENy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 V 28. 7. 2012 v 14:22, 'Jeronimo' napsal: Vím o nich, ale 100ks je moc, stačilo by mi deset. Jestli si ještě dobře pamatuju, prodávající psal 50ks se stříbrnou a 50ks se zlatou. Jak měly špatnou sponu? na tom se snad nedá ani nic pokazit. Deset Ti stačí jen pro začátek- když do toho jeden upadne, jsou za týden pryč... Já už kupoval v aukci, kde měl jen stříbrné, padesát s dvojitou a padesát jen s jednoduchou sponou. Už je nemám (jsou všechny na hodinkách ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 V 28. 7. 2012 v 14:22, 'Jeronimo' napsal: Vím o nich, ale 100ks je moc, stačilo by mi deset. Jestli si ještě dobře pamatuju, prodávající psal 50ks se stříbrnou a 50ks se zlatou. Jak měly špatnou sponu? na tom se snad nedá ani nic pokazit. Jestli je zájem,tak Ti nějaké pustím,napiš mi SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 18:27 poslána SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 V 24. 7. 2012 v 10:34, 'hirsch' napsal: JEDNA ZAJÍMAVOST Z KNIHY FRANTY VENCLOVSKÉHO, KTERÝ PŘED 41 LETY PŘEPLAVAL LA MANCHE: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/default/clap.gif pěkné... Jinak až se pojedu projet na Betce, tak si vezmu IGENY a vytvořím nějakou tu fotku. :-) Honzo ty tvoje černé Igeny mě neskutečně provokují, abych šel do té renovace.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Vím, že Orlíky patří do vody, ale pták má létat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 V 27. 8. 2012 v 14:51, Honza.manta napsal: Vím, že Orlíky patří do vody, ale pták má létat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krása, já je chci taky... a je nás víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Dnes s kolegou v práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 V 29. 8. 2012 v 12:47, orlando1 napsal: Dnes s kolegou v práci. škoda, že ty červené jsou Parexo...Ale když se to někomu líbí, tak se dá jenom mávnout rukou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se