Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

V 27. 7. 2012 v 17:47, 'Jeronimo' napsal:

:rolleyes: Dík pár kusů je ještě v šuplíku ve stádiu rozpracovanosti, něco je ještě na poště a v poličce nad Primkama je pár rusáku, japonců, švýcarů a jeden němec, ale to sem nepatří. :whistle:

Taky mám nějaké rozpracované. ( ty napravo )

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoši, na konci řady je několik Elegantů a jedny Polodiplomaty, ale už nemám světlo na focení, tak zítra. Nechci sem dávat fotky typu aukro: Mobil, tma a blesk. Ale klukům Trololo a Atomicsteve posílám foto v SZ, protože vím, že by jinak dnes neusli :). Já jsem právě začal Sportama II, starší kusy mě nezajímaly a dnes lituju to ho, že jsem se pár hezkých starších kousků zbavil.

Trololo: vidím u tebe dobře? vínový ciferník na Sporty, který potřebuju? nebo jeto fatamorgána.

Odkaz ke komentáři

V 23. 7. 2012 v 21:04, 'diver60' napsal:

Padzo na to čučo bych se stavil... vzal bych si tež ty vinove... :smile_anim:

Na čučo se klidně stav, kvasí mi ho tu 15 litrů, takže dostatek, ale předem varuju, dělám ho prvně v životě, třeba to nakonec bude hnusný a budu nucen ho vylít :-) Jo a vínové nedám :gunsmilie:

Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2012 v 18:45, 'Jeronimo' napsal:

Hoši, na konci řady je několik Elegantů a jedny Polodiplomaty, ale už nemám světlo na focení, tak zítra. Nechci sem dávat fotky typu aukro: Mobil, tma a blesk. Ale klukům Trololo a Atomicsteve posílám foto v SZ, protože vím, že by jinak dnes neusli :). Já jsem právě začal Sportama II, starší kusy mě nezajímaly a dnes lituju to ho, že jsem se pár hezkých starších kousků zbavil.

Trololo: vidím u tebe dobře? vínový ciferník na Sporty, který potřebuju? nebo jeto fatamorgána.

Ano, vidíš dobře. Posted Image Mám ho od člena padza1. Posted Image

Upraveno uživatelem Trololo
Odkaz ke komentáři

Takže přikládám jedno hanebné foto. A zároveň mám tu drzost požádat Vás o pár řemínků 18mm z družstva Saturn Praha, neboť mi to tam stojí u zdi jak na popravišti. :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Nekvalitní foto mobilem... Minulý týden mě opustily IGENy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 28. 7. 2012 v 14:22, 'Jeronimo' napsal:

Vím o nich, ale 100ks je moc, stačilo by mi deset. Jestli si ještě dobře pamatuju, prodávající psal 50ks se stříbrnou a 50ks se zlatou. Jak měly špatnou sponu? na tom se snad nedá ani nic pokazit.

Deset Ti stačí jen pro začátek- když do toho jeden upadne, jsou za týden pryč... Já už kupoval v aukci, kde měl jen stříbrné, padesát s dvojitou a padesát jen s jednoduchou sponou. Už je nemám (jsou všechny na hodinkách :crying_anim: )
Odkaz ke komentáři

V 28. 7. 2012 v 14:22, 'Jeronimo' napsal:

Vím o nich, ale 100ks je moc, stačilo by mi deset. Jestli si ještě dobře pamatuju, prodávající psal 50ks se stříbrnou a 50ks se zlatou. Jak měly špatnou sponu? na tom se snad nedá ani nic pokazit.

Jestli je zájem,tak Ti nějaké pustím,napiš mi SZ.
Odkaz ke komentáři

V 24. 7. 2012 v 10:34, 'hirsch' napsal:

JEDNA ZAJÍMAVOST Z KNIHY FRANTY VENCLOVSKÉHO, KTERÝ PŘED 41 LETY PŘEPLAVAL LA MANCHE:

http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/default/clap.gif

pěkné...

Jinak až se pojedu projet na Betce, tak si vezmu IGENY a vytvořím nějakou tu fotku. :-)

Honzo ty tvoje černé Igeny mě neskutečně provokují, abych šel do té renovace.... :-)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Vím, že Orlíky patří do vody, ale pták má létat

Odkaz ke komentáři

V 27. 8. 2012 v 14:51, Honza.manta napsal:

Vím, že Orlíky patří do vody, ale pták má létat

Krása, já je chci taky... a je nás víc smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...