Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

V 28. 2. 2015 v 8:29, Pege1012 napsal:

Ani nevíš jak moc Ti rozumím Martine, je to v p.....!!! :frusty:

Teď rozprodávám skoro všechno vintážní, ale rozmnožil jsem sbírku prim. Televize už mám komplet, sporty všech čtyř barev mám double, jenom ještě řeším na jednu sadu bílé lunety, jedny Igeny mám objednány v nerezu, sporty II asi v 8 provedeních, potom letecké bez čísla, sporty automaty 69,616,1, o těch jedněch Zekonových Orlících v prodeji, to ani nemluvím, abych to nezakřikl. A to si říkám co to bude dál? Že by všechny automaty, traktory, brus

Asi mi z toho j....!!!!!!

No tak Ty jsi taky dobrej pacoš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 28. 2. 2015 v 10:10, Pege1012 napsal:

No jo moje priority posledním rokem

1) Vintage hodinky, teď už vlastně primky

2) Rodina

3) Aukro, ebay. anik-prim a další servery

4)Práce

To už je vážně na chocholouška  :suicide_anim:

nelžeš ty si do kapsy? nemáš to naopak tu dvojku a trojku??

Odkaz ke komentáři

V 28. 2. 2015 v 9:55, malda napsal:

A kdo na tomto fóru není? A ještě jsme tu všichni pěkně pohromadě a vzájemně se v tom podporujeme...

Mě to připomíná jeden vtip, jak se baví 2 "chronomagoři"  a jeden říká druhýmu: Víš čeho se nejvíc bojím po smrti? Že moje manželka prodá moje hodinky za ceny, za který jsem jí říkal že jsem je nakoupil!.....

Odkaz ke komentáři

V 6. 3. 2015 v 10:30, hirsch napsal:

Mě to připomíná jeden vtip, jak se baví 2 "chronomagoři"  a jeden říká druhýmu: Víš čeho se nejvíc bojím po smrti? Že moje manželka prodá moje hodinky za ceny, za který jsem jí říkal že jsem je nakoupil!.....

To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života  :eek:

Odkaz ke komentáři

V 6. 3. 2015 v 14:54, long napsal:

To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života  :eek:

Vzhledem k tomu, že moje drahápolovička to tady občas skoukne, se k tomuhle odmítám vyjadřovat.

Já samozřejmě ceny hodinek doma PŘIZNÁVÁM, když už si všimne že nějaké přibyly a hláška ,,ty mám už dva a půl roku" je přijata s ostentativní nedůvěrou.

Začínám chápat lidi co potřebujou na fóru dvě identity...

Díky, Brute...

Odkaz ke komentáři

V 6. 3. 2015 v 19:48, straspol napsal:

Vzhledem k tomu, že moje drahápolovička to tady občas skoukne, se k tomuhle odmítám vyjadřovat.

Já samozřejmě ceny hodinek doma PŘIZNÁVÁM, když už si všimne že nějaké přibyly a hláška ,,ty mám už dva a půl roku" je přijata s ostentativní nedůvěrou.

Začínám chápat lidi co potřebujou na fóru dvě identity...

Díky, Brute...

Mám štestí v tom, že moje manželka toto fórum nenavštěvuje ;-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...