straspol Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 V 28. 2. 2015 v 8:29, Pege1012 napsal: Ani nevíš jak moc Ti rozumím Martine, je to v p.....!!! Teď rozprodávám skoro všechno vintážní, ale rozmnožil jsem sbírku prim. Televize už mám komplet, sporty všech čtyř barev mám double, jenom ještě řeším na jednu sadu bílé lunety, jedny Igeny mám objednány v nerezu, sporty II asi v 8 provedeních, potom letecké bez čísla, sporty automaty 69,616,1, o těch jedněch Zekonových Orlících v prodeji, to ani nemluvím, abych to nezakřikl. A to si říkám co to bude dál? Že by všechny automaty, traktory, brusAsi mi z toho j....!!!!!!No tak Ty jsi taky dobrej pacoš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Chocholoušek, nebo časem Radim Uzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 V 28. 2. 2015 v 8:56, straspol napsal: No tak Ty jsi taky dobrej pacoš...A kdo na tomto fóru není? A ještě jsme tu všichni pěkně pohromadě a vzájemně se v tom podporujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 V 28. 2. 2015 v 8:56, straspol napsal: No tak Ty jsi taky dobrej pacoš...No jo moje priority posledním rokem1) Vintage hodinky, teď už vlastně primky2) Rodina3) Aukro, ebay. anik-prim a další servery4)Práce To už je vážně na chocholouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 V 28. 2. 2015 v 10:10, Pege1012 napsal: No jo moje priority posledním rokem1) Vintage hodinky, teď už vlastně primky2) Rodina3) Aukro, ebay. anik-prim a další servery4)Práce To už je vážně na chocholouška nelžeš ty si do kapsy? nemáš to naopak tu dvojku a trojku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 No nechtěl jsem to na sebe naprášit takhle veřejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 rodina? jako na vysávání primek z příbuzenstva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 V 27. 2. 2015 v 20:31, Jeronimo napsal: Je to hodně vyrovnané, ale.. Eltony a se zelím!Orlíky a klidně bez zelí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Orlíky jedině s šípkovou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Elton Sport Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Pěkné trio ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnešní pracovní cesta do Brna přinesla své kožené ovoce. Velké díky Anelovi za toto moc pěkné kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 nádherné snímky, jdu si utřít čelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 V 28. 2. 2015 v 9:55, malda napsal: A kdo na tomto fóru není? A ještě jsme tu všichni pěkně pohromadě a vzájemně se v tom podporujeme...Mě to připomíná jeden vtip, jak se baví 2 "chronomagoři" a jeden říká druhýmu: Víš čeho se nejvíc bojím po smrti? Že moje manželka prodá moje hodinky za ceny, za který jsem jí říkal že jsem je nakoupil!..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 V 6. 3. 2015 v 10:30, hirsch napsal: Mě to připomíná jeden vtip, jak se baví 2 "chronomagoři" a jeden říká druhýmu: Víš čeho se nejvíc bojím po smrti? Že moje manželka prodá moje hodinky za ceny, za který jsem jí říkal že jsem je nakoupil!.....To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 V 6. 3. 2015 v 14:54, long napsal: To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života Kdo má dobrých kamarádů, tomu netřeba nepřátel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 V 6. 3. 2015 v 15:52, Honza.manta napsal: Kdo má dobrých kamarádů, tomu netřeba nepřátel ...Taky vás mám rád kluci. Tebe nejvíc Honzíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 V 6. 3. 2015 v 14:54, long napsal: To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života Vzhledem k tomu, že moje drahápolovička to tady občas skoukne, se k tomuhle odmítám vyjadřovat. Já samozřejmě ceny hodinek doma PŘIZNÁVÁM, když už si všimne že nějaké přibyly a hláška ,,ty mám už dva a půl roku" je přijata s ostentativní nedůvěrou. Začínám chápat lidi co potřebujou na fóru dvě identity... Díky, Brute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 V 6. 3. 2015 v 19:48, straspol napsal: Vzhledem k tomu, že moje drahápolovička to tady občas skoukne, se k tomuhle odmítám vyjadřovat. Já samozřejmě ceny hodinek doma PŘIZNÁVÁM, když už si všimne že nějaké přibyly a hláška ,,ty mám už dva a půl roku" je přijata s ostentativní nedůvěrou. Začínám chápat lidi co potřebujou na fóru dvě identity... Díky, Brute...Mám štestí v tom, že moje manželka toto fórum nenavštěvuje ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Po dovolene vzpominam na slunicko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se