Honza.manta Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 V 11. 3. 2015 v 18:10, Borodov napsal: Po dovolene vzpominam na slunicko...WP_20150311_004.jpg Hezká práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozcos Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 trochu jsem "potunil" sportky a zahrál si na reklamního fotografa myslím, že jim ta bílá docela sluší.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozcos Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 zbytek tady http://malyvlk.rajce.idnes.cz/Prim_II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Mě se nejvíc líbí ta první, je prďácká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Jedno diplomatické zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Dnešní návštěva pana hodináře mě opět potěšila, zase měl pro mne pár opravených kousků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 ...ten bastl nahoře je jeden ze starých pokusů. Podlehl záchvatu kanibalismu při epidemii PS1 Auto (Mischa nutně potřeboval asi tucet kompletek) a tak jsem je teď nechal pietně opravit. Jo, je to parexáckej cifr a naučil jsem se s tim žít. Měl jsem je jeden čas na nošení a teď je dám zpátky do bastlící krabičky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 A ja jsem si stejny bastl vyrobil uz pred nekolika roky, ale minuly rok mi ho ukradli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 ..... se wyjebu, kuuwa, to je vetna stavba uplne na pistalu......Uz jsem dlouho nepil krabicak, az ted nejakou spanelskou specialitu a vubec se to neda, tak jsem to radsi vypil rychle a svet je hned krasnejsi. Sorry za OT, ve srotovem stavu se to odpousti, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Hodně dobrý diplomati! To asi nedělal Elton to víko nebo? V 17. 3. 2015 v 13:24, prischera napsal: Jedno diplomatické zátiší IMG_1959.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 V 18. 3. 2015 v 7:31, Georgeisin napsal: Hodně dobrý diplomati! To asi nedělal Elton to víko nebo?Myslím že dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Myslím,že sem se prischery už ptal a říkal,že je to práce Eltonu,jen ty ceny,že nebyly zrovna lidové.Dýnko už tak stojí dost a české nápisy za příplatek,takže sumasumárum hodně pro nás sociály :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tak přidám taky jeden pokus.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 ty traktory jsou v renovačním pouzdru, nebo je v tak bezvadném stavu?jinak super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Díky. Jsou komplet renovace Elton včetně cifru a ruček.... velmi nositelné oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Patří to vlastně i sem.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1390989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Tak já si taky přidám autíčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Výborný tohle vlákno se bude siwimu líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 (upraveno) když auto tak auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. s tím rozdílem, že Honza Manta jezdí, a já jenom sním... Upraveno 18. března 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Vsichni jste blazni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se