Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

trochu jsem "potunil" sportky a zahrál si na reklamního fotografa ;)  myslím, že jim ta bílá docela sluší..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...ten bastl nahoře je jeden ze starých pokusů. Podlehl záchvatu kanibalismu při epidemii PS1 Auto (Mischa nutně potřeboval asi tucet kompletek) a tak jsem je teď nechal pietně opravit. Jo, je to parexáckej cifr a naučil jsem se s tim žít. Měl jsem je jeden čas na nošení a teď je dám zpátky do bastlící krabičky..

Odkaz ke komentáři

..... se wyjebu, kuuwa, to je vetna stavba uplne na pistalu......Uz jsem dlouho nepil krabicak, az ted nejakou spanelskou specialitu a vubec se to neda, tak jsem to radsi vypil rychle a svet je hned krasnejsi. Sorry za OT, ve srotovem stavu se to odpousti, ne? :wine:

Odkaz ke komentáři

Patří to vlastně i sem....

více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1390989

Odkaz ke komentáři

:rolleyes: když auto tak auto :)

s tím rozdílem, že Honza Manta jezdí, a já jenom sním...

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...