financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 takovýmu zátiší se dá konkurovat poměrně lehko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Tak to je velmi, velmi famózní Prim zátiší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Že já jsem tě dráždil:) Ty dvoje sporty vpravo to jsou MW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Že já jsem tě dráždil:) Ty dvoje sporty vpravo to jsou MW?:-)jj polský sporty, každý s jiným typem číslování. Už mám jen jedny, zas na fotce chybí Sporty s čoklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 úplne stejně se jmenuje můj doktor, se znáte? :-)z Primek jsem vyléčeny, necham 2 limitky a 6 původních. Ostatní jde, akorát jsem liny to poradne vyfotit. Nebudeš úplně vyléčený dokud mi to všechno neprodáš a neodříkáš 3 x otčenáš. Potom budeš mít klid duše .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Nebudeš úplně vyléčený dokud mi to všechno neprodáš a neodříkáš 3 x otčenáš. Potom budeš mít klid duše .... Ty hamoune... Nech mě Orlíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 To je jako ve snu....takovýmu zátiší se dá konkurovat poměrně lehko IMG_7344.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Že já jsem tě dráždil:) To je jak otevřít pandořinu skříňku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Na většinu hodinek mi někdo piše. Stačí sem dát fotku a skoro vždycky se někdo ozve.To přece jako člen ,, Primtýmu" musíš čekat. Jak se ale mateřská fabrika smíří s tvrzením že jsi z Primek vyléčenej, to mi teda jasný není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 To přece jako člen ,, Primtýmu" musíš čekat. Jak se ale mateřská fabrika smíří s tvrzením že jsi z Primek vyléčenej, to mi teda jasný není Jestli to nebude tím, ze to spolu nesouvisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 No- nemusím nutně rozumět úplně všemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 ...Ať se snažím sebevíc, tohle mi z foťáku nevyleze. Čím fotíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Nikon D7200, dlouhé ohnisko 140mm, objektiv setový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Nikon D7200, dlouhé ohnisko 140mm, objektiv setovýdlouhý ohnisko vyzkouším, dík za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Mohli bysme u Akama absolvovat fotící kurz. Taky s foťákem bojuju, co to jde a tohle prostě neumím:( Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Pro mne zbytečná věc. Na tohle jsem prostě buňky nikdy neměl, nemám a nikdy mít ani nebudu. Každý má ten talent složený nějak jinak. Já jsem vážně spíš na muziku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 ... To je vážně moc pěkná fotka. Ty barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Ať se snažím sebevíc, tohle mi z foťáku nevyleze. Čím fotíš?To není ve foťáku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 ale je kluci díky..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se