Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Navrhuji udělat Finance adminem. Záruka 24 hodinového dozoru  :boxing:

Jenom to ne. Bohatě mi stačí to dozorování limitek, do kterých nemá člověk šanci se dostat.

Návštěvník eloga
Odesláno

to je taky dobrý názor, leccos to napovídá, :photo: ale Financ to pojal rozumně, tohle není pro něj, má recht....
Ale k těm limitkám, když se přihlásíš včas, neprudíš limitníka a zaplatíš správnou částku, nevidím v tom nikde problém, a že je financ trochu přísnější...  no na lidi musí být přísnost, to je známá věc, jinak by zdivočili a byli by jako chovanci v ústavu pro choromyslné v Horních Beřkovicích. Prostě jedličkárna  :frusty:  , a to už pak není o hodinkách.

**

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

jo jasně, jedličkárna tam je navíc, to beru zpátky, já jserm to tu chtěl jen prošťouchnout, aby se hnuly ledy, když holt není ten Financ tím adminem a některý lidi si s tím nevědí rady - jestli mají psát hot nebo čehý. Jako ten Chovanec dnes v Bělý, určitě už ví na čem je s migrantama, tady už taky ví na čem je s leckerým přispěvatelem. Já osobně bych to uvítal, bylo by to tu celkově rozumnější. 

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Inu, to snad ani nemuselo bejt...

...a to jsem zvolil ten slabší kalibr. Uvažoval jsem dokonce o tom, že Primky položím na Poučení z krizového vývoje :D

Odesláno

Pár snímků z nedávno absolvované dovolené v Rakousku na kterou jsem přizval svoje Televize

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...