Potvor Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Vše v naprostém pořádku, výborná komunikace, bleskové odeslání, vše tak, jak bylo uvedeno a domluveno. Mohu jen a pouze srdečně doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Chci tady Harweymu veřejně poděkovat. Nezištně a ochotně mi nabídl pomoc a realizoval pro mne drobný obchod přes půl zeměkoule. Až do konce jej sledoval, pomoc i komunikace byla vždy okamžitá. Pro mne jeden z gentlemanů tohoto fóra! Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Jednoduchý s rychlý obchod. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Rychlá, pohodová a bezproblémová komunikace. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Nehodinkový deal - jednoduchá, rychlá bezproblémová domluva. Děkuji Harweymu a doporučuji ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Skvělá a věcná dohoda, vše maximálně v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 Vsetko na vybornu, odporucam. Stretli sme sa osobne Dakujem este raz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Sice nehodinkový obchod, ale domluva na pár e-mailů, vše rychle dohodnuto a vyřízeno. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Vše OK, děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se