Jarett Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Pár dojmů za dva dny nošení ... - včera jsem u Pinkasů lehce škrábl lunetu, ten černý lak, málo, ale škrábl ... pravda, jsou to tool watche, ale ... no nic, dnes jsem dal šanci leštícímu ubrousku CapeCod ... a to co se jevilo jako škrábanec je pryč ... docela mě to potěšilo a musím to vyzkoušet na MM300, kde je luneta udělaná stejně, říkám si, že ti japončíci nakonec nebudou takový diletanti plusy- na živo vypadají daleko, daleko líp než na všech fotkách- myslím, že vintage vzhled jim dává dobrý potenciál pro různé řemeny, od kůže přes gumu až po NATO, nakonec i ten tah je takový jednoduše provedený a budu jej střídat- tah má mnohem lepší sponu, než všechny dosavadní provedení Seiko spon, co mám- vrtané nožky jsou pohoda pro výměnu tahu i řemenů- přesnost zatím +1s ... ale dám jim čas, i když mě to už teď docela těší ... kdo měl či má MM300, ví že 10s/den je běžných- luminiscence je nejlepší co jsem zatím měl, včetně MM300 či DeepSea- klenutý safír je prďácký- cifr v antracitové šedi se sunburst efektem je povedený a baví mě se na něj koukat ... nápis SEIKO (na rozdíl od ostatních popisů) výrazně odráží světlo a je perfektně vidět, řekl bych líp než plastické logo, toto mě dost příjemně překvapilo - velikost i tvar pouzdra tak akorát, abych věděl, že je mám, srovnatelná se Suby- pouzdro nízké a pohodlně padnoucí na ruku- na rozdíl od svého vzoru 62MAS mají šroubovací korunku, ruční nátah, vodotěsnost 200m, hacking- přijdou mi jako dokonale jednoduchý hodinky ... a tím vlastně jednoduše dokonalý mínusy- řemen je dlouhý ... ale mít místo ruky strom byl by ok, stejně tak na neopren je to asi ok, takže to možná není mínus- luneta je lakovaná ... viz výše, kdy jsem ji "rozleštil" mi to vlastně nepřijde úplně blbý řešení- cena ... no jo, je to Seiko, ale řekl bych, že je to daleko míň ustřelený, než současné Grand Seika a za limitku mi to připadlo tak akorát ... Sumo PADI stojí násobek běžných, SLA017 stojí násobek MM300
villain83 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Hele, me to s tím ubrouskem už kdysi napadlo, říkal jsem si, ze ty jemný vlásečnice, kterejch nachytas mraky, by čistě teoreticky mohli jít dolu Cape codem, hlubší samozřejmě ne. Akorát jsem teda zůstal jen u ty myšlenky, no:-)Nechtěl by to nekdo, kdo ma ubrousek a poskrabanou lunetu, cvične zkusit? Ja nemám ani jedno...
instant Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 sorry ale nevedel som odolat..
Chumpus Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 V 14. 7. 2017 v 17:18, Jarett napsal: - luminiscence je nejlepší co jsem zatím měl, včetně MM300 či DeepSeaDíky za potvrzení, luminiscenci taky považuji za skvělou. Já jsem nadšený z toho, jak pohodlně se nosí. Normálně by na mojí ruce měly 40milimetrový hodinky vypadat male, ale tyhle "klamou pouzdrem".
Jarett Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 V 14. 7. 2017 v 22:01, Chumpus napsal: Díky za potvrzení, luminiscenci taky považuji za skvělou. Já jsem nadšený z toho, jak pohodlně se nosí. Normálně by na mojí ruce měly 40milimetrový hodinky vypadat male, ale tyhle "klamou pouzdrem". Položil jsem je večer na stůl vedle postele, a když jsem se kolem třetí probudil, překvapilo mě, jak intenzivně svítí. Budu si s nimi v noci svítit cestou z lokálů při trefování se klíči do zámku
Tobi Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Hm ,pěkný,já od mých starých,dobrých SKX 031 odezírám čas na stropě,když leží na nočním stolku...
kamilb Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 V 14. 7. 2017 v 17:58, villain83 napsal: Hele, me to s tím ubrouskem už kdysi napadlo, říkal jsem si, ze ty jemný vlásečnice, kterejch nachytas mraky, by čistě teoreticky mohli jít dolu Cape codem, hlubší samozřejmě ne. Akorát jsem teda zůstal jen u ty myšlenky, no:-)Nechtěl by to nekdo, kdo ma ubrousek a poskrabanou lunetu, cvične zkusit? Ja nemám ani jedno...Já to zkoušel na MM300 a bylo to jako bych šmrdlal po silné vrstvě emailu.Možná z toho něco pidijemného utřel.Otázkou je proč to třít když sou to toolwatch
LovecK Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 V 5. 7. 2017 v 16:29, Tobiška napsal: Pěkný,připomínají skx031...skoro. V 15. 7. 2017 v 5:06, Tobiška napsal: Hm ,pěkný,já od mých starých,dobrých SKX 031 odezírám čas na stropě,když leží na nočním stolku...Ty si furt nejak pletes vlakna...
Tobi Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Hm,to víš,jsou tu už roky...aneb,To jsem já,tvé stáří,pust mne dál.....
Jarett Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 V 15. 7. 2017 v 8:11, kamilb napsal: Já to zkoušel na MM300 a bylo to jako bych šmrdlal po silné vrstvě emailu.Možná z toho něco pidijemného utřel.Otázkou je proč to třít když sou to toolwatch Máš pravdu, to co jsem "setřel" byla spíš šmouha špíny, než cokoli jiného Ale tím líp.
petr_cha Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Kdyz už jsem se konecne po letech dozvedel, co to znamena to MAS, tak by prosim jeste nekdo mohl vysvetlit tu anglickou vyslovnost toho zkratkoviteho slova... Voni to prej umej nějak jednoduše vyslovit? 62Mas? ... Sextumas? :-))
Mirek Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Odesláno 16. července 2017 Mně je ta wafla akorát, aspoň můžu nosit oboje...
Jarett Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Parádní fotogalerie http://forums.watchuseek.com/f21/sla017-sbdx019-62mas-re-issue-pictorial-4489065.html
Delapancha Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Nedá mi to a taky si rýpnu, dyť sem Čech ne . Mě na nich vadí, v porovnání s předlohou a ikonou, tvar právě těch plastických indexů. Originál je má hranaté, je to dle mého jejich hlavní rys co upoutá pozornost, pěkné "obhroublé" až "humpolecké". Na těchto reedicích jsou, byť mírně, zaoblené. No a to logo... Fakt je, že sem je neviděl na živo, na fotkách mě to upoutalo, něco mi tam nehrálo. Ale jinak blahopřeju a ať slouží.
instant Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 sorry ale tie indexy nemaju dva rovnake rohy.. ?? povodne som chcel napisat ze prima, kvalitou spracovania dosahuju MM300.. ale teraz neviem. niektore detaily su vyborne, ine ako zo Seiko 5. na ten tah ludska ruka nesahla.. jedine co sa mi paci bez vyhrad je luneta, tu evidentne palil ten isty Bender ako na MM300, a klial pri tom ako ukrajinsky dlazdic.
dr.sphinx Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Pár pěkných hranatých indexů:A taky docela dobré plastické logo
Mirek Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Hlavně to jsou neskutečný leštěnky, třpytí se jak poklad na stříbrným jezeře, vlastně jediná broušená plocha je vršek nožek, jinak indexy, luneta, armovák, cifr v kombinaci se safírem, to je dohromady jedno velký zrcadlo, takže žádný tůlwoče, na řemen a do opery :-D
sashator Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 ty hranatý indexy jsem taky chtěl zmínit...jako SLA jsou pěkný, ne že ne, ale já osobně mám jasnýho vítěze, tu auru si holt budou muset ještě nějakejch padesát let získavat a to už budou vlastně zase 6217 stoletý, takže je to marnej boj
Chumpus Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Aha, takže teď je špatně, že nemají hranaté indexy, protože je měl hranaté originál. A kdyby je náhodou ty hodinky hranaté měly, tak by to bylo možná taky špatně, protože hranaté přece byly na originálu, takže v Seiku nevymysleli nic nového Se z vás picnu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se