spiderer Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Chlapi diky Tichus - manzelka byla sikovna a pouzila vlhcene ubrousky na ocistu a na nas nezbylo, my jsme museli vyuzit mistni fontanu okupovanou bezdomovcem a gangstery ensi - to je proste zivot, ale me i dietni rizecek stacil
Návštěvník Mitak Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Perfektní hodinky na zbytek života, ne že je prodáš tyvole!
McLenin Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Nádhera, krásne hodinky , užívaj si ich. Snáď ich raz uvidím aj naživo
Luky Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 To je nádhera, super hodinky, parádní příběh, místami až hororový, co se týče předání a čekání vzhledem k dlouhý cestě . DJ 36 ti sedí sakra dobře, to se musí nechat, kolik máš zápěstí? Užívej si je, ať slouží.
spiderer Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Luky - diky, zapesti mam 17-17,5 cm a jsou velmi pohodlny
Luky Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Tak to je akorát pro tebe, já mám těch 19- 19,5 cm, nevím jestli by to bylo ideální, už když si vezmu Colty jedničky 38 mm, tak si myslím, že jsem na hraně . To věřím, zkoušel jsem si Suby a na ruce pohoda, Rolex hodinky fakt umí.
martar Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Perfektní volba. Nedávno jsem ustál silný zachvat chronobundu jménem DJ... a když jsem v jeho průběhu rozšířil oblast zájmu i na DJ36 z druhé ruky, šla mi hlava kolem ze všech možných variant a kombinací. Nejvíc mě ale oslovil stejný model, který jsi vybral ty, a jeden starší model se stříbrným tapestry dialem a fluted lunetou. Tak at vydrží dělat radost co nejdýl
Vit Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Super příběh, hodinky i fotky.Ta červená datumovka znamená nějakou LE nebo že jsou z nějakého drahého kovu nebo je to u tohoto modelu normální?
spiderer Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Vit - je to u 116200 jedna z možností datového věnce, buď může být klasický černý text na bílém podkladu a nebo varianta "roulette", která má sudé dny černým fontem a liché červeným - proč to tak je nevím, ale až budu vsázet na kuličku, tak barvu můžu brát podle datumovky martar - s fluted a tapestry dialem bych měl jasného favorita a to tyhle bicolor krásky:
spiderer Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Hodinky jsem kupoval k svatbě, tak by byla škoda, tady nemít pár fotek ze svatby, nejprve ze zkoušení, jak se budou hodit k obleku a potom už něco málo z "našeho dne". Poznatek je takový, že k obleku se hodí skvěle, k mému obvyklému outfitu sako, košile a neoblekové kalhoty taky a neudělají ostudu ani ke kraťasům a tričku - jsou docela univerzální - to mám rád Možná jen poprosím moderátory, pokud sem někdo z nich zabrousí, jestli by mi to vlákno mohl přemístit do fotogalerie, kam asi patří víc Dík! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Koukám, že 'výborný kamarád' měl diky tobě v posledních dnech docela nabitý program Kazdopádně, obě akvizice jsou moc povedené - a to nemluvím o družičce/sestře/příbuzné v bílých šatech, hmmm Tak velká gratulace! martar - s fluted a tapestry dialem bych měl jasného favorita a to tyhle bicolor krásky...Na bicolor zatím nemám koule. Obecně mě ale u Rolex tapestry dialu fascinuje struktura cifru, ktery ma nejen viditelné plastické táflování, ale kazdý proužek má pod lupou viditelné frézkování podobné jako třeba u ženevských pruhů. Na prvnim obrázku u Tiffany verze je to pod čočkou trochu vidět... fotky z Rakuten. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Pěkné hodinky i fotky ze svatby Spíďáku,ale osobně jsem nevěřil,že ty "definitivní" budou Rolády.Tož gratuluju,že Tě ta Tvoje "uhnala" ,nebo spíš upřímnou soustrast :-)
spiderer Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Díky chlapi ještě před premiérou na instagramu dám pár rychlocvaků ze dneška sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 vzit 36ky to chce koule... kolik mas ruku jen tak pro predstavu... o svatbe/nevestel/malem spidakovi neni o cem ...vsechno spica
Luky Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Taky jsem se ptal vzhledem k průměru 36 mm, sedí mu perfektně, zápěstí 17- 17,5 cm. Jinak gratulace, svatba hezká.
spiderer Odesláno 15. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Farky mam cca 17-17,5 cm, sam moc nechapu jak to ten Rolex dela, ale ty DJ36 proste nevypadaji maly, jsou pro me adekvatni jinym hodinkam o velikosti cca 39-40 mm. Nechapu to, ale bavi me to
mmaass Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Kdybych te "neznal" tak bych tem "difinitivnim" mozna i veril ;-) :-))
mmaass Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 PS: a gratulece k okrouzkovani :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se