nooski Odesláno 8. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Jubilejní 200. příspěvek v tomto vlákně! Toto fičí! I přes velkou část samomluvy nahodím pár dnešních rychlocvaků. Modrý sunburst Modrásci boční Modrásci boční po 2. SKX007 po boji s asfaltem - vyhrála Pětky černobílé Pětky lumíkovské Casio F91 ve zlaté varinatě Casio B640 - moje smártwoče B640 podruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Dobré to máš. Už je čas začať to triediť prísnejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Fakt pěkný fotky. Asi nejvíc se mi líbí ty pětky s lumi. Ta je úplně nejvíc nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Ty 5ky se mi líbí taky, ale i ty modré boční. Želvy se mi taky líbí, když odbočím tak i campa, já sice jezdím schimano, ale Itálie je na silnici klasika. Samomluvou nás trpí víc, ale neboj vlákno ti stále prohlížím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Díky chlapiska! Času málo, tak to flákám, ale dneska jsem vykoušel pár fotek z jiného soudku. Tentokráte pro změnu opět dostupné, ale extrémně fotogenické pětky. Košilovka Dětská noční lampička poskytla zajímavé efekty Makro u vodní hladiny Alobalovka A dětská lampička podruhé Tyhle hodinky mě baví nosit i fotit. Navíc díky nízké hmotnosti jsou parádně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Prostě pěkné detaily. Co je to za barevná varianta těch pětek, nějaká šedivá? Už se v tom ztrácím, co kdo má. Tuším, že máš šedivou. Nebo si v rámci svého pověstného tmavého stylu hraješ s barvou ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 siwi to jsou pořád ty moje SNXS79. Ten zajímavý odstín a sunburst většinou vyleze na sluníčku. Tady jsem si pomohl dalším světelným zdrojem, který rozehrál barvy. Dneska trošku na jiné vlně. Tyhle Primky moc nenosím, ale když je nasadím, tak z nich mám vždycky skvělý pocit. Pohodlí díky rozměrům a hlavně ten magický vypouklý kus plastiku, který kryje sklo a krásně deformuje pohled na ciferník. Dopadající světlo pak hraje na zlaté indexy a celý barevný koncert podbarvuje rozvážným a hlasitým tikotem ručně se natahující strojek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Díky za info, nooski. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Není zač siwi. Dneska malá usla přes den, tak jsem něco málo nafotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Moc hezké vlákno. Docela jsi mě inspiroval a asi se pokusím nafotit a popsat svoji letitou seikokariéru Jen si myslím, že tak pěkné fotky, jako máš ty asi neudělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Teď jsem prošel celé vlákno. Moc hezký fotky. Za -15 sec. u "pseudopilotek" buď rád, já tam mám těch -25, na hranici uváděné tolerance :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Děkuji za slova chvály. Poslední dobou šetřím slovem a spíše sem sypu obrazovou část, ale holt nic nového nepřibývá. Dnes pár lumíků a jiných záběrů. Osvětlení digitálek Soláry na kolo B-Uhry Tohle nebylo jednoduché vyfotit Klasika Pětky umí taky pěkně svítit Sekne jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Dneska nahodím pár makrofotek černých želv SRP777. Oproti SKX je jejich ciferník jednak zpracovaný mnohem lépe a díky pár detailům jsou i ta makra zajímavější: Stříbrná vteřinovka (oproti bílé u menších sestřiček) dokáže při delší expozici krásně krokovat, někdy bych tak chtěl vyfotit na stejný čas nějaké háj- bíty Kumi je u želv nejsilnější ze všech hodinek co mám. Všimněte si krásného orámování indexu na dvanáctce Podhled na ciferník Nechvalně proslulé X na ciferníku vůbec nevadí. Naopak vytváří s ostatními nápisy krásně symetrickou pyramidu Velice jemné, ale při správném osvětelní dobře patrné orámování indexů Meč na dvanáctce obklopený pořádnou porcí Lumibritu, který je zase ohraničený tenkou kovovou linkou Šípovitá minutovka je charakteristickým poznávacím znakem jak SKX, tak želv. Na fotce je opět patrné jené orámování indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Skvělá práce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Jo, je to vážně nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Tvl tak to je luxus, zvlast prvni tri fota... kloboucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Děkuji pánové za vřelá slova chvály. Aby řeč ani obrazová část nestály, tak dnes nahodím pár foteček dalších pětek z mého arzenálu. Tentokrát SNZG13. Hodinky military stylu, které lehce připomínají německé pilotky. Prim hraje naprosto dokonalá čitelnost. Ne už tak dokonalá je lumi, která u této konkrétní verze svítí jen na indexech a nikoli na číslech. Hodinkám to sluší i na alobalu Tooly k nářadí sedají Červený konec vteřinovky provedený tak, že by se hoši a dámy v Rolexu měli stydět Plastické logo a pětka ve štítu Duo s naprosto skvěle hrajícími sluchátky z Brooklynu A vteřinovka ještě jednou. Opravdu mě zaráží, že na hodinkách v této cenové relaci umí tento díl zpracovat o tolik lépe než u Rolexu... narážím na toto video a makro záběry, ze kterých je člověku smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 ten detail vteřinovky je perfektní, ta by se mi hodila na moje malé SNK809:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Arthur N.: díky :-) Dneska pětky, pětky, pětečky: Ladně se povalující... ...odlesky na všechny strany házející Modrou Seiko umí Stejně jako silnou lumi Krasavice zlaté září taky Na mikině jim to sluší Parády a radosti nadělají mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Pěkně to tady flákám, ale času je pomálu a práce je nad hlavu... Po skoro měsíčním střídání SKX007 a želv s různými digitálkámi jsem nasadil na pracku malé pětky a znova mě dostaly svým provedením. Hrozně rád bych je někdy nafotil pořádně na denním světle, protože s různou intenzitou světla dostávají úplně jiný rozměr. Dnes tedy jen pár rychlocvaků za tmy, ale i z těch je vidět, jak krásné hodinky to jsou. Každopádně naživo je to úplně jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se