nooski Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Díky siwi! :-) Jsou to fakt pohodlné hodinky a ikdyž se budu už poněkolikráte opakovat, tak pro chronobundusem nepolíbeného člověka naprosto skvělá volba. Několik dní jsem je nosil a ani jsem o nich nevěděl, přesto ukazují čas krásně přehledně a spolehlivě. Jen ta lumi... holt Seiko mě rozmlsalo a jen tak se s něčím nespokojím. No abych tmavému stylu učinil zadost, tak moje oblíbené a fotogenické pětky. Vypadá to, že se snad dostanou i do kalendáře, tak jsem je dneska za odměnu vyvenčil a blejsknul. Sluší jim to na šikmé ploše Také z boku I v monochromatickém zpodobnění
nooski Odesláno 21. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2018 Nějak není čas na nic, tak jsem si ukradl půlhodinku na pár záběrů želv. V tomhle světle vyniknou plastické indexy Lucerna, že se při ní dá číst A tahle fotka je tu proto, že se mi prostě líbí :-)
nooski Odesláno 31. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Času málo, hodinky nové žádné, tady to stagnuje... Dneska mi přišla dálková spoušť k foťáku, takže už nadále nejsem odkázaný na nervydrásající pípání samospouště a všechno je o dost jednudušší. I jal jsem se narychlo cvaknout pár makrofotek, neb tento žánr nějak zanedbávám. Výsledky níže. Umělecká hodnota mrzká, ale nová hračka funguje parádně a do budoucna skýtá nepřeberné množství využití. Zlaťáky umí při správném osvětlení (v tomto případě přední světlo na kolo Yinding) vykouzlit zajímavé kontrasty mezi temně tmavým ciferníkem a zlatými indexy a ručičkami. Variance na fotku, která se tak líbila, že se probojovala i skrze nesmlouvavé síto poroty do kalendáře. Pyžama jsem nedávno provětral a zaslouží si po nějaké době svou stopu v bezedných vodách internetu. Krokující vteřinovka na SNXS79. Rozhodně nejfotogeničtějších časoměrech v mém skromném portfoliu. No a velké zvětšení loga zlaťáků SNZG57.
nooski Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Sice nevím, čím Tě seru ale díky :-D Dnes nějaké ty pokusy s pětečkama a vinylem. A protože u toho z nostalgie poslouchám 90 resp 80 hity, tak je mi moc fajn. Tak nějak ve mě ty hudební kousky evokují dobu, kdy všechno bylo v pořádku (nebylo, ale chuj s tym). Jedna nesmělá na funkčním triku Vinyl je dnes zase v módě Lumi s drážkami Tahle se mi moc líbí Drážky podruhéimg]https://i.imgur.com/KpH1yT8.jpg[/img]
AndyAaron Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 No prave tema fotkama. Ma to jednak napad a pak taky provedeni. Ja muzu cvakat jak zbesilej a nic. Ale muzu si za to sam. Nemam na to trpelivost a ani cas.
nooski Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Tak za prvé já čas nemám, ukrajuji si jej z těch pár desítek minut spánku, které mi potomek poskytuje. A za druhé, nápady jsou okleštěny na propriety domácí, které jsou co nejblíže a nevydávají sebemnší zvuk Teď vážně. Opravdu díky tomu našemu dítěti nemám absolutně čas na nic. Těch pár fotek, co vyblejsknu představuje maximálně 15 minut akce a 10 minut úprav. Rád bych se všemu věnoval více, ale nejsou groše, není čas a není ani energie. Kaju su ba i devítiocasou kočkou se po zádech biji, ale žel pravda zůstává takovou, jakou jsem zde zvěčnil.
Lukyn77 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Pěkný to tu máš, to jó ... já se nemám na co vymlouvat, sem už prostě jen línej ... a taky proč, pár hodinek máme stejných a když se najde nějakej kutil co to dobře nafotí ... A mohl by sis ještě pořídit Alpinisty a ty začít fotit :-) Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem Lukyn77
nooski Odesláno 13. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Lukyn77: díky za pochvalu. Rád bych fotil i lepší kusy, ale na ně není rozpočet :-) Dnes jsem narychlo zkoušel nové sklo, které jsem primárně pořídil na focení naší ratolesti. No a proč rovnou neblejsknout i trochu hodinek, že? Každopádně se ještě mám co učit. Přezul jsem SKX007 zase na tah a opět mě ty hodinky neskutečně baví. Lumi je pořád skvělá No a když už jsem byl v tom focení, tak proč nezkombinovat nové sklo s makrokroužky. Práce s nimi u pevného skla je však oproti zoomovacímu objektivu pěkný opruz. CIferník Tisk na datovém věnci Vteřinovka Hodně pžiblížené logo A jedna s bordelem na skle
nooski Odesláno 14. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 No, místo setového objektivu 18-55 jsem ke své stařičké D3100 pořídil Nikon AF-S 50mm f/1,8G. Na plnou díru dělá moc pěkné portrétové fotky i za špatného světla. Jak se vypořádá s fotkami hodinek, to se uvidí :-)
siwi Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Padesátka se s hodinkama vypořádá určitě dobře. Já je fotím čtyřicítkou a s fotkama jsem nadmíru spokojen.
duchyone Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 nádherné fotky, úplná kouzla se světlem...
nooski Odesláno 16. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Děkuji velice Zjistil jsem, že nějak zanedbávám modré pětky. Tož jim to musím trochu vynahradit.
nooski Odesláno 18. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 No a zase jsem něco nacvakal. SKX007 F91 SNZH57 A nemůžou chybět SNXS79 Nějak začínám mít pocit, že by to chtělo nový hodinkový přírůstek, narozeniny se blíží...
siwi Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Mám podobný problém. Není co fotit :-)
nooski Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Jojo siwi, momentálně mám dilema, vzhledem k těm blížícím se narozeninám samozřejmě, zda si nepořídit nějaké pepsiny. SNZF15 by sbírku obohatily o dosud nevlastněný model. SKX009 jsou kultovka jak prase a na jubilee tahu by krásně zapadly mezi SKX007 a SRP777. No a Padi samuraje SRPB99 by byly volbou nejfajnovější, ale cena je už hodně vysoká... Nebo se na to vykašlat a pošetřit groše na více než 2 roky chtěné SARX035, které sice nemají limonádovou lunetu, ale slintám nad nimi již drahnou chvíli. Těžký život chronomagora. Nezbývá, než fotit stávající kusy. Pevné sklo s velkou dírou v praxi Jsou to tooly Trocha hudby Cyklovercajk podruhé Malé krasavice Zelenkavý nádech indexů Tmavý styl? Podhled Krásný lumi odraz
shewcza Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Super fotky! Radím pošetřit groše a pořídit sarxy, jsou skvělé a podle mě nemají v této cenovce konkurenci.
nooski Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 shewcza:diky! Však taky Tvoje fotky můžou velkou měrou za ten můj dychť po SARXech. Tak snad to klapne dřív, než je přestanou dělat. :-)
MíraMíra Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Zrovna dneska by mi měly Sarxy konečně dorazit a nemůžu jinak, než se přidat k doporučení.Měl jsem je už jednou a souhlasím s kolegou Shewczou.A tvoje fotky Sarxů, bych tady viděl moc rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se