nooski Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 To jsou samozřejmě baterky :-) Ikdyž mechaniky na hraní občas taky dostává, jedny strašlivé hrůzy, které mi byly darovány v dobré víře, miliontá variace na téma Submariner značky Winner :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 3. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Dneska jsem to všechno vytáhl na světlo boží. Černočerná Géčka s malou hloubkou ostrosti Stopětky B&W&R SKX007 SARXy na parapetu - tahle fotka se líbila i ženě, která mi koukala přes rameno a to už je co říct! A na krbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 V 2. 5. 2019 v 4:28, nooski napsal: Bral jsem je z ČR https://www.timestore.cz/Panske-hodinky/Casio/Casio-Retro-Chronograph-1951 490 Kč vč. poštovného. Některá levná Casia se dají sehnat nejlépe u nás. Jo a ty moje nejsou Made in China, ale z Thajska. Tak objednáno, zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Paráda! Bral jsi ty 105? Pak se pochlub :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jo, vzal jsem nakonec ty 105. Ale 215 jsou taky v plánu. Do července na dovolenou času dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Černý talíř, USB světlo a setový objektiv. Foceno pod dohledem malé dcerky :-) Málo času, ale co, hlavně že mě to baví. Malé šedivé pětky Modrásci Zlaťáci SARXy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Nějaké noční fotečky SNZH53 SARX035 SNXS79 Želvy SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Nakažen siwim jsem si pořídil druhá géčka, tentokrát však nová. Casio GW-5610. Zatím máme spolu jen jeden den, ale vypadá to, že si sedneme. Perfektní velikost, funkcí jak na kostele a design prvních géček vůbec. Nahodím pár rychlocvaků zrobených během cca 5 minut pod dozorem dcerky. Lepší fota a snad i nějaké to psaní, budou časem následovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Teba nakazil tiež? Mne včera prišli úplne rovnaké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Pánové, mám vás rád a gratuluju k vašemu skvělému rozhodnutí Nooski: Těším se na tvoje fotky, až ty hodinky uvidím zas v úplně jiném světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Mně přišly minulej pátek kucí. Fotky už ani nekomentuju, to by bylo furt dokola.. nádhera, krása, bomba, pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Tož pánové děkuji převelice Sžíváme se spolu velice dobře. Zatím je velice krátká doba na nějakou recenzi (tu si schovám, až spolu budeme mít něco nažito), ale první postřehy se pokusím shrnout alespoň zde. Hodinky jsem si pořídil ze dvou hlavních důvodů. Jednak mě nakazil siwi a jednak jsem naznal, že nutně potřebuju nová Géčka a tyto GW-M5610 se zdály býti pravým kandidátem Jako majitel Casio DW-5600 v celočerném provedení, které jsem pořídil z druhé ruky zde na fóru, jsem byl obezřetný. Od nových Géček jsem si sliboval lepší ovládání, čitelnost, funkce a hlavně pohodlí. Těžko se to vysvětluje, ale právě DW-5600BB byly jedinými hodinkami v mé skromné sbírce, kterým hrozil teoretický prodej. Prostě jsme si nesedli. Ovládání díky zapuštěnému čudlu je katastrofální, gumový pásek je žalostně nepohodlný a čitelnost inverzního displeje je na úrovni čtení kávové sedliny. Po přečtení a shlédnutí mnoha recenzí vykristalizoval můj výběr k modelu GW-M5610. Velikostně by měly být menší, funkemi nabitější, displejem čitelnější a nezapuštěným čudlem i lépe ovladatelnější. Očekávání se naplnila a já s čistým svědomím můžu doporučit všem, kteří hledají malá géčka, právě GW-M5610. Jsou neskutečně pohodlná, rozměry i hmotností se řadí mezi nejmenší kusy japonské stáje a díky solárnímu nabíjení a rádiovému řízení signáu se jedná o prakticky bezúdržbové hodinky. Zatím jsme spolu absolvovali jen cestu do práce na cyklokrosce, domácí práce, mytí zeleného westíka a noční spánek, ale i tak vím, že jsou to naprosto skvělé hodinky. Nejlepším vysvědčením u hodinek je pro mě fakt, že o nich nevím. Prostě je mám na ruce a když potřebuju, tak mi řeknou, kolik je hodin. Tyhle hodinky mi to řeknou naprosto přesně a navíc i samy po tmě. Jo, vypadá to, že spolu nějaký čas strávíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 No tak hurá. Jsem rád, že jsi s nimi spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 siwi: děkuji, jsem s nima spokojen moc! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Zase nějaká chvíle na focení, tak jsem pár kousků vytáhl před objektiv.. Moc pohodlná Géčka. Krásně se nosí, jsou lehká, nízká a pořád přesná. Celočerná Géčka - teď už jako pracovní Modrá je dobrá Pětečky SARX035 pořád je neumím vyfotit a přitom to jsou tak nádherné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Prosimtě jak jsi udělal, aby na těch modrých pětkách ještě vynikly ty lumi zelené ručičky a indexy? Nechápu :-)Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 9. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Ony to jsou šedé pětky SNXS79. Jako všechny levné hodinky a Rolexy bez antireflexu se diky odleskům v určitých situacích fotí. Tady je použit polarizační filtr a navíc jsem odlesk korigoval rukou. Světlo je v tomto případě přírodní přes okno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Po nějaké době jsem pár kousků nacvakal. Modrásci Pětečky šedivky Černobílé SARXy No a géčka, která teď opravdu nosím furt, omluvte bordel na skle, ale jednak se blbě čistí a jednak jsou sterilně čistá géčka podezřelá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Pokračujem Laco Rostock, moje první mechanické hodinky, které pro mě mají obrovskou citovou hodnotu Otloukánky SKX, záměrně se vším bordelem, nejsou to žádné leštěnky Želvy No a nakonec jedna zajímavá fotka. Vypouklé sklo na pětkách SNZH57 umí vykouzlit divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Pár cvaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se