Přejít na obsah

nooskiho hodinky

nooski

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 524
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dneska jsem to všechno vytáhl na světlo boží.

Černočerná Géčka s malou hloubkou ostrosti

afHoOw4.jpg

27KnuEt.jpg

Stopětky

rERzbS0.jpg

B&W&R SKX007

1rhCBst.jpg

SARXy na parapetu - tahle fotka se líbila i ženě, která mi koukala přes rameno a to už je co říct!

owTuEl2.jpg

A na krbu

HV3biky.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 5. 2019 v 4:28, nooski napsal:

Bral jsem je z ČR https://www.timestore.cz/Panske-hodinky/Casio/Casio-Retro-Chronograph-1951

490 Kč vč. poštovného. Některá levná Casia se dají sehnat nejlépe u nás. Jo a ty moje nejsou Made in China, ale z Thajska.

Tak objednáno, zaplaceno  B)

Odkaz ke komentáři

Nakažen siwim jsem si pořídil druhá géčka, tentokrát však nová. Casio GW-5610. Zatím máme spolu jen jeden den, ale vypadá to, že si sedneme. Perfektní velikost, funkcí jak na kostele a design prvních géček vůbec. Nahodím pár rychlocvaků zrobených během cca 5 minut pod dozorem dcerky. Lepší fota a snad i nějaké to psaní, budou časem následovat.

UC5a3Kh.jpg

zcLnpk7.jpg

XiGgIH7.jpg

xPBtN0d.jpg

Odkaz ke komentáři

Tož pánové děkuji převelice  :notworthy:

Sžíváme se spolu velice dobře. Zatím je velice krátká doba na nějakou recenzi (tu si schovám, až spolu budeme mít něco nažito), ale první postřehy se pokusím shrnout alespoň zde.

4CGDx9f.jpg

Hodinky jsem si pořídil ze dvou hlavních důvodů. Jednak mě nakazil siwi a jednak jsem naznal, že nutně potřebuju nová Géčka a tyto GW-M5610 se zdály býti pravým kandidátem

OX9IdGW.jpg

Jako majitel Casio DW-5600 v celočerném provedení, které jsem pořídil z druhé ruky zde na fóru, jsem byl obezřetný. Od nových Géček jsem si sliboval lepší ovládání, čitelnost, funkce a hlavně pohodlí. Těžko se to vysvětluje, ale právě DW-5600BB byly jedinými hodinkami v mé skromné sbírce, kterým hrozil teoretický prodej. Prostě jsme si nesedli. Ovládání díky zapuštěnému čudlu je katastrofální, gumový pásek je žalostně nepohodlný a čitelnost inverzního displeje je na úrovni čtení kávové sedliny.

4ijWMad.jpg

Po přečtení a shlédnutí mnoha recenzí vykristalizoval můj výběr k modelu GW-M5610. Velikostně by měly být menší, funkemi nabitější, displejem čitelnější a nezapuštěným čudlem i lépe ovladatelnější.

DUQto39.jpg

Očekávání se naplnila a já s čistým svědomím můžu doporučit všem, kteří hledají malá géčka, právě GW-M5610. Jsou neskutečně pohodlná, rozměry i hmotností se řadí mezi nejmenší kusy japonské stáje a díky solárnímu nabíjení a rádiovému řízení signáu se jedná o prakticky bezúdržbové hodinky.

hucETLA.jpg

Zatím jsme spolu absolvovali jen cestu do práce na cyklokrosce, domácí práce, mytí zeleného westíka a noční spánek, ale i tak vím, že jsou to naprosto skvělé hodinky. 

EiriU3S.jpg

Nejlepším vysvědčením u hodinek je pro mě fakt, že o nich nevím. Prostě je mám na ruce a když potřebuju, tak mi řeknou, kolik je hodin. Tyhle hodinky mi to řeknou naprosto přesně a navíc i samy po tmě. Jo, vypadá to, že spolu nějaký čas strávíme :-)

Ow44P2R.jpg

Odkaz ke komentáři

Zase nějaká chvíle na focení, tak jsem pár kousků vytáhl před objektiv..

Moc pohodlná Géčka. Krásně se nosí, jsou lehká, nízká a pořád přesná.

B8RZenp.jpg

udA08Aa.jpg

Celočerná Géčka - teď už jako pracovní

MyOoLJm.jpg

Modrá je dobrá

l4Sq6MJ.jpg

Pětečky

DgnbBKl.jpg

SARX035 pořád je neumím vyfotit a přitom to jsou tak nádherné hodinky

NhNGd2k.jpg

bqs2S8d.jpg

Odkaz ke komentáři

Ony to jsou šedé pětky SNXS79. Jako všechny levné hodinky a Rolexy bez antireflexu se diky odleskům v určitých situacích fotí. Tady je použit polarizační filtr a navíc jsem odlesk korigoval rukou. Světlo je v tomto případě přírodní přes okno.

Odkaz ke komentáři

Po nějaké době jsem pár kousků nacvakal.

Modrásci

cAGvCm3.jpg

Z7NQjVO.jpg

Pětečky šedivky

0GmIWfY.jpg

OuxWtgR.jpg

Černobílé SARXy

LJgZ6WA.jpgU1yikdR.jpg

No a géčka, která teď opravdu nosím furt, omluvte bordel na skle, ale jednak se blbě čistí a jednak jsou sterilně čistá géčka podezřelá :-)

jUMjyjD.jpg

kKIlPoe.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokračujem

Laco Rostock, moje první mechanické hodinky, které pro mě mají obrovskou citovou hodnotu

ZX0sXhI.jpg

pcJht6v.jpg

Otloukánky SKX, záměrně se vším bordelem, nejsou to žádné leštěnky

tJG4pW6.jpg

prvyUoK.jpg

Želvy

HvBY7iq.jpg

EBMjOaS.jpg

No a nakonec jedna zajímavá fotka. Vypouklé sklo na pětkách SNZH57 umí vykouzlit divy

9JADOpx.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...