nooski Odesláno 19. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Nějak to tady flákám... Není čas, není chuť, není energie. Laco na originálním řemenu. Moje první pořádné hodinky a návrat ke klasickému obutí jim vlil novou krev. Sekne jim to jak cyp. Jeden kus, který mi leží nenošen v hodinkovnici, neb jsem je zmrvil vlastním neodborným zásahem. Je to škoda, protože to jsou skvělé hodinky a musím s nimi navštívit doktora. Iluminátor šot. Skvělá Casio béčka, která neuvěřitelně snadno schytávají různé šrámy i jen z běžného nošení, ale ten modul je staví mnohem výše než běžná malá Casia. No a nakonec Géčka, která jsou na ruce skoro pořád. Pohodlná, lehká, nízká, rádiem řízená a solární. Co chtít více? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Paráda fotky, jakej je ten řemen na géčkách? Je to guma, nebo plast, ty jo, si je koupim, vsechno dám pryč a budu spokojenej. Asi ne, našinec nebude spokojený nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Daemonultimate: omlouvám se za pozdní odpověď. Géčka jsou něaká měkká guma, mnohem příjemnější než na základním modelu. Jsou to hodinky, které se dají nosit neustále. Měl jsem je tuším 10 dní v kuse na ruce - fyzická dřina, jízda na kole, chlastání, spaní a pak jsem je sundal jen proto, že jsem chtěl změnu :-) Nějaké další cvaky géček SKX007 SNZH53 aka modrásci SARX035, které pořád neumím vyfotit. Naživo je to jiná paráda Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Pár fotek toho mého stálého ansáblu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Nějak to nevyšlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Pár fotek modrých pětek Šedých pětek A jedněch Primek, co se ke mě dostaly jako dědictví,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Po dlooouhé době jsem měl 15 minut denního světla pro sebe, tak jsem vytáhl rozadající se koženkovou bundu a hodinkovou krabičku. SKX s nemravně červeným NATO páskem Želviska obecná ve víkendovém provedení Černobílé elegantní SARXy035 Modrásci SNZH53 Malé pětečky SNXS79 s brutálním charisma Laco Rostock Otloukánci a nejpohodlnější hodinky z celé skupiny. Pochopitelně taky nejpřesnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Pár fotek ze dneška SARX035SNXS79 Pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Moc pěkný fotky...a díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Deamonultimate: děkuji Dnes dorazil můj dárek k narozeninám, který jsem si sám vybral, ale díky dlouhému čekání plného nepříjemných zážitků je to zatím takové hořko-sladké soužití. Na nějaké delší závěry je zatím brzy a rozhodně časem vyplodím nějakou recenzi, protože informací o tomto modelu je pramálo, neb se jedná o žhavou novinku. Nuže nezbývá, než v mé skromné sbírce představit hodinky Casio A700. Retro krasavice V černo-bílé jim to taky sluší Lesk jak blesk Krásně tenké pouzdroAnfas Na malá Casia vynikající lumi. Není to klasický Illuminator, ale čas jde přečíst famózně A jedno flecto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Nádherný klasický vzhled. Taky jsem na ně koukal. Ale uvažuju i o B650. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Díky siwi. Ty B650 se mě nelíbí :-) Ještě pár dnešních cvaků Boční pohled Jsou brutálně lesklé a vše je na nich vidět Černobílá elegance Nádherně tenké pouzdro a industriální náramek A jedna skoro B&W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Mně se teda líbí moc. Ale to ty sedmistovky na tvých fotkách taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Po 14 dnech pár desítek minut volna, tak nějaké rychlé cvaky v tom svátečním čase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Taky jsem měl před Vánocemi parádní fofr, je to za námi? Nevím jak u Tebe, u mne ano. Parádní fotky jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 (upraveno) Stále nechápem, ako tieto rýchle cvaky všetci robíte Parádne fotky Upraveno 25. prosince 2019 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Tvůj tmavý styl je stále dokonalejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Pánové děkuji za pozitivní reakce. Shon byl pořádný, v práci jsem byl 12 dní bez přestávky... Doma s malou je to taky náročné a na vlastní koníčky a záliby se času nedostavuje. Jinak jsem osobně s předchozí sérií poměrně nespokojen. Vybila se mi powerbanka a tak jsem místo teplého světla musel využít mobil a ten rozdíl mezi osvětlením vzadu a číselníku mě štve. Nuže dnes tchýně vzala malou na nějakých 30 (!!!) minut ven a mě se tak naskytla možnost použít barevná světýlka na stromku a přidat trochu barev do tmavého stylu :-) Série poněkud monotematická, ale mám z ní podstatně větší radost. Lesk jak blesk v podání Casio A700W SARXům35 tato série fakt sluší Pětečky Seiko SNXS79 Modrá je dobrá v podání SNZH53 A poněkud abstraktní želviska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Brutus. Jestlis na to mel fakt jen 30 min, tak me seres o to vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Opravdu na tom není žádné umění. Stromek na taburetu, hodinky na černém talíři, led osvětlení na drátku stočné pod hodinkama a k tomu led světlo z alika. Stativ, levná d3100 zrcadlovka se setovým objektivem a dálková spoušť. Vše na manuál a více než 30 minut to focení a příprava nezabraly. Pak nějakých 20 minut vybírání a decentních úprav v prehistorickém PS 5 na obstarožním 12 let starém mtb jen s touchpadem. Zoufalá doba si žádá zoufalé činy a čas a klid jsou luxusem, který se mi nedostává. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se