nooski Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Právě že jsou naživo nádherné a marně se snažím tu krásu zachytit. Ideálně zkusit na ruce a nechat působit denní světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Díky :-) Nakonec jsi vzal ty šedé? A z Anglie?Nakonec jsem vzal šedý z DE. Cena prakticky stejná, pošta zdarma a doufal jsem, že tady třeba budou dřív, ale ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak já prchám od siwiho a ze seika a ty tu ty 5ky máš taky. To mě děláte schválně. Tak, které modré nebo šedé?Edit: fotky máš krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Oboje, Svatoslave, jak už tu někde padlo. Jinak nebudeš mít klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Je to boj, vybrat tu barvu.Je možný, že se jich po chvilce nabažím a pustím je do oběhu a třeba zkusím zas jinou barvu. Tak trpělivost, ale slíbit to nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tož to jste mi pomohli Já si hodím korunou.Edit: jen ty šedé se mi zdají černé a co říkáš ty nooski? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Svatoslav: rozhodně nejsou černé. Černá Seika mám jen SNZH57 a ten ciferník je úplně jiný. Jak už jsem psal, tak chybu člověk neudělá ani modrými ani šedými. Osobně si myslím, že modré jsou prvoplánově pěknější, ale modré pětky už mám a ty šedé jsou magické :-) No a jelikož jsem dítě uložil, žena taky spí a nový stativ potřebuje využití, tak dnešní rychlocvaky. Využil jsem svou oblíbenou bundu, která díky opotřebení dle některých není již vhodná k nošení mezi lidi. Přiznám se rovnou, že jsem se inspiroval siwiho 45° stylem :-) Vyblejsknul jsem i méně focené kusy, aby holhy z toho taky něco měly, než se to tu zavře (doufám, že jen maluju pekelníka na omítku). Perfektní solárky na kolo (všech 5 kol má červenou barvu) Nejlevnější značkové hodinky Géčka Laco Zmiňované pětky s černým cifrem SKX007 SNXS79 poprvé SNXS79 podruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Diky nooski. Moc hezké fotky, já jsem lenoch mám na focení vše, ale když něco bliknu tak mobilem.Edit: tak asi ty modré, ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dobře se ti ten 45o styl povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Tady to fakt žije. Každej den něco novýho a vždycky parádní pokoukání. Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Díky chlapiska, jsem rád, že se líbí. Není to kdo ví co, ale bavím se tím :-D MíraMíra: no každý den ne :-) Dneska pokusy o makra a oblíbené pětky. 5 Automatic Černobílá Lumík A jen pro zajímavost co to obnášelo. Youtube dokumenty na mobilu a pivo jsem nefotil, ale podstatně přispívají k soustředění :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pokaždý když se sem podívám, objevím něco novýho.Teď zas a zase top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Dnešní makro hrátky. Pokusy s mezikroužky o šíři 13 mm až po plnou palbu v 65 mm. SKX007 Nedokonalosti v tisku datového věnce SNXS79 Cifr zlaťáků Vteřinovka a její stín Five 7S36 Cifr pětek A ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Hmmm, tak to jsou moc vydarena makra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 AndyAaron: díky! Nějak mě to makro chytlo, líbí se mi, že člověk objeví věci, které by normálně neviděl. Asi pozůstatek z dětství, kdy mou nejoblíbenější hračkou byl mikroskop :-) Dneska nehodinkově, ale třeba to taky někoho zaujme. Detaily plnících perv (záliba u mě starší, než mechanické hodinky, ale v poslední době trochu stagnující) Jinhao X450, dostupné a kvalitní pero, které je v dostání v mnoha barvách Lamy Safari, pěkné, velké a lehké pero, se kterým jsem v minulé práci psal každý den Kaigelu 316 a jejich maskot na víčku Jinhao 159 macaté pero za směšné peníze Kaigelu 316 ještě jednou, krásně průsvitný celuloid v téhle barevné kombinaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 No, tak tohle je velice příjemné osvěžení. Z těch per úplně čiší taková noblesa a ušlechtilost. Pro mě je to zcela neprobádaný svět, protože perem jsem nikdy nepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 nadherne fotky a ja sa musim hanbit sam pred sebou, ze tolko perfektnych vlaken na fore mi uniklo, alebo aj unika...dakujem, nooski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Děkuji chlapiska. Pera jsou krásná zábava. Tam je můj vysněný kousek Pelikan Souveran M1000 na slavnostní podepisování ani nevím čeho a na normální psaní Lamy 2000. Každé jiné, obě německé a obě svým způsobem dokonalé. No dneska jen 15 minut na focení, tak jsem si pohrál s jedním nápadem, ale vyšlo to poněkud jinak :-) Mlžný opar Startujeme Voda voděnka... ...rum je vypitý No mělo to vypadat jinak, ale asi potřebuju hlubší vodu. A jiné světlo. A jiné ruce. Viděl jsem fotku pěkných Omeg ve vlnkách, ale ty vypadaly opravdu jako vlnky a ne jako start vesmírné rakety :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Skus suchy lad, morbo tu ma super fotky s amphibiami:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Nevím, kde suchý led obstarat ?:-) Ale díky za tip, třeba se dopátrám. DNeska pokusy se světlem a více světelnými zdroji Pouzdro pětek poprvé Podruhé Želví brus Želví korunka Želví cifr se škráblým hardlexem Parádní odrazy od skla a cifru - nápis Seiko je vrácený 2X, takže se dá krásně přečíst Červený trpaslík, hodinky nasvětlené zadní světlem na kolo s COB diodami :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se