Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Blíží se nám Velikonoce takže sladká zásilka z Itálie od Amedei😋

perfektně zabaleno zásilka dorazila jak měla👍

IMG_1282.jpeg

IMG_1279.jpeg

IMG_1286.jpeg

IMG_1284.jpeg

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Like 2
Odesláno
  V 20. 3. 2025 v 13:51, Humanzero napsal:

Blíží se nám Velikonoce takže sladká zásilka z Itálie od Amedei😋

perfektně zabaleno zásilka dorazila jak měla👍

IMG_1282.jpeg

IMG_1279.jpeg

IMG_1286.jpeg

IMG_1284.jpeg

Rozšířit  

Dutá čokoládová vajíčka a figurky nemám rád. Jako dítě jsem to chápal jako velký podvod. 😆

• Haha 2
Odesláno (upraveno)

Druhá várka zásilky tentokrát z Čech. Nejvíc jsem zvědav na Nove a ty banánky v čokoládě 😋 100% čokoláda je příjemný dárek navíc 👍

IMG_1311.jpeg

IMG_1312.jpeg

IMG_1313.jpeg

Upraveno uživatelem Humanzero
Odesláno
  V 25. 3. 2025 v 6:35, obrbobr napsal:

Ty banánky vypadají zajímavě🤨

Jak to chutná?

Rozšířit  

Občas když narazím si sušené malé banánky koupím ale tohle je jiná liga. Čokolády je tam opravdu dost a dohromady je to skoro jako pralinka 😎 asi není moc lidi co ujíždí na 100% čokoládě ale v kombinaci s tím banánkem je to luxus pro všechny. 

Odesláno

Zkouška 100%čokoláda Amedei vs Fu Wan Taiwan. Amedei nula hořkosti, minimální kyselost pocitově 80%čokoláda….FW kyselá exploze a hořkost jen pro otrlé…skoro se to lepí na patro…jediné co by si od FW měla Amedei vzít je vnější obal. Ty jejich pidi zavíračky na boku jsou vopruz.

IMG_1317.jpeg

IMG_1319.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno

Bude třetí pokud dubajské čokolády😀 Z Dubaje šmakuláda zajímavé chuti, turecká varianta šmakuláda bez chuti a do třetice Grizly. Podle složení to je jiná liga a dle hodnocení snad jedna ze tří nejlepších tak uvidíme😉

IMG_1376.JPG

IMG_1377.JPG

Odesláno

Mám rád hořkou čokoládu, většinou si kupuju Lindt, ale teď jsem objevil tuhle, skvělý poměr cena kvalita, super textura čokolády. Ostatní od týhle Lidl privátní značky jsou taky v pohodě, ale tahle je jasně nej.

madagaskar.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...