Humanzero Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna další padlo za vlast u tabulky se člověk drží, tady to nejde....ta jejich bílá s pistáciemi 1
Humanzero Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Dubajská čokoláda potřetí: Grizly. Čokoláda nejlepší ze všech, náplň méně křupavá, ale je cítit míň chemie. 1
AdaMoss Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Do péra chlapi...jsem už třetí týden v Číně (menší město) a pořádná čokoláda se tu prakticky nedá sehnat. Vzal bych za vděk i tou dubajskou.
Frantik Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Nepoživatelný. Kdyz si dáš do huby jíl, tak efekt je stejnej
Gustaf Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Kupodivu to jde... čekal jsem to horší. Ale převládá hořkost narozdíl od ty 95% Gepa. Tam byla i maličko kyselost.
ragu Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Tuhle Lindtku si pamatuju doteď, jak mi to zkřivilo hubu. 1
Humanzero Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 4 hodinami, ragu napsal: Tuhle Lindtku si pamatuju doteď, jak mi to zkřivilo hubu. souhlas totálně mi to na dlouhou dobu zhnusilo 100% čokoládu
Humanzero Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 6 hodinami, Gustaf napsal: Kupodivu to jde... čekal jsem to horší. Ale převládá hořkost narozdíl od ty 95% Gepa. Tam byla i maličko kyselost. Ingredience: Kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. kakaový prášek se sníženým obsahem tuku: prostě Excellence levný hnus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se