kupko Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 jj, v reichu jsem na koukal...1,8eur za krabičku. V kauflanduTak to je dobra cena :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Byl jsem překvapený, jak to šlo rychle a dobře.Všechno jsem to smíchal v rendlíku, který byl v horké vodě ve větším hrnci a nalil do silikonový formy na pralinky od Tescomy.Až budu za 14 dní v Drážďanech tady https://goo.gl/maps/qZ1AtMVUPC42 si koupím formičku na tabulkovou čokoládu.Mimochodem, kdyby někdo scháněl originální vykrajovátka na sušenky, nebo perníčky, tak tam je najdete, ty tvary jsou opravdu neskutečný co dokážou udělat.Příště tam toho kakaa dám ještě víc, ale chutná to opravdu báječně. to jsou jen ty, co se mu z toho množství povedly veliká část je v koši Nene, fakt respekt..vypadají krasne Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem obrbobr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 TVL to jsi dělal sám? Luxus plus, nechtěl bys dát přesnější recept a postup jak na to? Nechápu, jak jsi zvládl udělat tak parádně přesný pralinky...Jj recept sem To tam vůbec neni čokoláda na vaření? Mam dovolenou, tak bych mohl dělat cokošku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Podlehl jsem reklamě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 taky jsem si dnes něco nakoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 taky jsem si dnes něco nakoupil...Scho - ka kolu nakupuju většinou v Německu, dá se sehnat i u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Scho - ka kolu nakupuju většinou v Německu, dá se sehnat i u nás?Co na to google? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Da shodou okolnosti jsem ji kdysi kupoval v armyshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Ja ji kupoval v německým kauflandu. Za 1,75euro. Takže super cena. U nás vyjde dráž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 To je zjevně osvědčený model s dlouhou tradicí :-) Mě udělal brainwash Rittersport, reklamy v 80tých letech na satTV se docela projevily, dneska nekupuju skoro nic jiného. Třeba jejich halbbitter, to je docela pošuš... a navíc ten formát do kapsy...Teďka v Kaufácči za 18 Kč... není co řešit.... Tuhle ? eagle2.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Kupte si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 A jeeje, dalsia zavislost vdaka chronomagu Dnes som vyzdvihol prvu zasielku, ze na skusku. Zacal som pozvolna...70% cokolada a kakao. Vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Toto jsem koštoval o víkendu. Jako není to špatný, ale zůstanu u svých oblíbených +/- 70%.Spíš ale nechápu, jak to drží pohromadě? Když to má být 100% kakaových bobů a nic víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 lecithin? Toto jsem koštoval o víkendu. Jako není to špatný, ale zůstanu u svých oblíbených +/- 70%.Spíš ale nechápu, jak to drží pohromadě? Když to má být 100% kakaových bobů a nic víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 lecithin?Toto stojí v popisu:Složení: 100% kakaová hmota*. *Produkce ekologického zemědělství. Podíl kakaa 100% Může obsahovat stopy ořechů. Neobsahuje sóju ani sójový lecitin.VHODNÉ PRO VEGETARIÁNY/VEGANY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 taky jsem si dnes něco nakoupil... Tu spodni jsem mel nedavno a musim rict, ze je vyborna... za me jeste tahle - taky skvela : jinak tu mam jeste klasiku Lindt 85, 90 a 99% ale ta uz je na me moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Deň čokolády ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 To je nějaká blbost. Mezinárodní den čokolády je 13.9.Ale to mi nebrání si nějakou dobrou dnes pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Já slavím každý den :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se