Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
v autě jedině soundtrack z Matrixu, abych přebouchal klapot ze tří válců :)

Na tři válce? A proč s tím nezajedeš do servisu, když je to rozbitý? ;-)

Jinak já osobně asi nejvíc klasiku: Mozart, Bach, Brixi. Mám tam i pár soundtracků, komplet vše co kdy vyšlo od Spirituál kvintentu a haldu audiobooků.

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
Na tři válce? A proč s tím nezajedeš do servisu, když je to rozbitý? ;-)

tři válce - 12 ventilů - 70 koní = Matrix .... nic s tím nenaděláš :D

Odesláno
Born to by wild a brčko :cigar: ...btw nezapomenutelná baseballová helma Jacka Nicholsona

ta helma bola z americkeho futbalu ;) ... no ale k veci, v aute vacsinou radio a najlepsie to radio, ktore nesumi a hra normalne kusy B) , v pripade vlastneho vyberu, tak nieco rychlejsie a tvrdsie, napr. Children of Bodom :thumbsup_anim: , pripadne nieco makksie ako Nightwish

Odesláno (upraveno)

Zrovna vcera jsem uvazoval nad tim,ze bych otevrel vlakno s timto tematem.Ale uvazoval jsem hloubeji a dosel jsem k tomu ze lidi poslouchaji muziku i podle zalib a vzdelani.Ja napr.kolem sebe neznam nikoho kdo by byl takovy cvok do muziky jako ja.Za mych mladych let chodilo kolem me plno ocvokovanych manicek.Dneska je to same Kryštof,Langerova apod. za 15 let po nich nestekne pes.

Judas,Helloween,Manowar,Wasp,Thunderhead,Uriah Heep,Nazareth,Golden Earing,Omega,TSA,ProcolHarum,Queen,Rush,Billy Idol,BTO,Cult,Paradise Lost,Kingdom Come,Bijelo Dugme,Riblja Čorba,Pretty Maids,Michael Schenker Group,Lokomotiv GT,220 Volts,Reo Speed Vagon,UFO,Journey,DIO,Ozzy,Jimmy Hendrix a tak bych mohl pokracovat do zblbnuti.

Z dnesnich kapel je celkem dobre Hellfueled,Wolfmother,RedHot atd.

Mam doma 1200 vinylek.Zadne CD nehraje jak vinyl!!!

Upraveno uživatelem Berbatow
Odesláno

Nevím nakolik ovlivňuje vzdělání můj oblíbený hudební žánr. Osobně v autě rád poslouchám vše kromě tzv. hudby (disco a vůbec všechny tuctuc věci, techno house, jungle a pod futajxl a samosebou dechovku). Takže zbývá rock, pop, všechen ostatní bigbeat, klasika, jazz. Dneska večer mě čeká cesta po hradecké cestě snů (43 z Brna) tak si asi založím do rádia Dark Tranquility. :D

Odesláno

Z rádií poslouchám nejčastěji Bayern 3 nebo Antenne Bayern, když jedu do vnitrozemí tak Radiožurnál nebo Impuls, v Praze City a Beat, v Plzni FM plus.

Když mě rádia otravujou, tak si pustím všehochuť podle nálady - Mozart, Vivaldi, Saga, Rasmus, Scorpions, Stratovarious, Supertramp, Big Country, ale i Cher nebo Enigmu, ZZ Top a občas i něco z období Neue Deutsche Welle, čas od času si procvičím ruštinu s Tatu - texty nemají chybu.

Odesláno

Zavisi aj od rocneho obdobia:-), v zime davam Santana, Deff Leppard, Eric Clapton, U2 :clap: a FUN(ale nie moc dlho) dopravnu situaci a stav ciest a v lete a v lete to iste :headphone: ,len viac forte a rychlejsie skladby.

Skocime v 6/7 na U2 Croak Park Klobadysku?

Odesláno

Většinou Traveling Wilburys, protože se pohybuju autem tak akorát na jednu kazetu. Když zrovna zapomenu TW, tak tam vrazím nějaký psychobilly :) Když jsou to delší štreky, tak nějakej ten set od Tiësta není k zahození, ale musí bejt volná silnice...

Ovšem klasiku nic nenahradí - jak nemám rád baroko, tak v autě ho snáším MOC dobře! :)

Odesláno
Zavisi aj od rocneho obdobia:-), v zime davam Santana, Deff Leppard, Eric Clapton, U2 :clap: a FUN(ale nie moc dlho) dopravnu situaci a stav ciest a v lete a v lete to iste :headphone: ,len viac forte a rychlejsie skladby.

Skocime v 6/7 na U2 Croak Park Klobadysku?

No jo, Carlos Santana je klasa! Byl jsem na nem v Marley Parku. Clovece jeste nevim kde v cervenci budu, manzelka planuje nejakou dovolenou ci co.;)

Odesláno
Já si rád pouštím Sinatru, Armstronga a soundtrack z Chicaga. Ale když se mnou jede paní spolubydlící, tak nesmím, takže sabotuju její CD a hraje nějaký kompromisní rádio.

Chudáku malej, to znám.....Ta Stouny si přeci můžeš pouštět,když jedeš sám...? Nechápe,že si je můžu pouštět furt....! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Chudáku malej, to znám.....Ta Stouny si přeci můžeš pouštět,když jedeš sám...? Nechápe,že si je můžu pouštět furt....! :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Od Stounů mám zajímavé dvojcd i na mpétrojkách - Outtakes & Demos. Známé i méně známé skladby v netradičních provedeních a aranžích. Můžu se podělit.

Jinak máme skoro stoprocentně stejný vkus v rádiích i muzice. :)

A tohle taky můžu:

Většinou Traveling Wilburys...
Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Tak já mám balík cédéček ,který je tam pořád...... U2,Tři sestry,Sting,John Williams,Bonjovi,Goo Goo Dolls,Kryl,Nirvana,Foo Fighters,Joe Cocker...... no a pak to doplňuji dle aktuálního vydávání a stahování dle nálady...... ale po pravdě, když si z těch 10repráků pustím "I Still Haven't Found What I'm Looking For" tak jsem na vrcholu blaha :guitar:

Odesláno

když jedu ráno do práce tak Impuls odpoledne Country radio a o víkendech to byl řev a rvačky nudících se dětí za mnou. nedalo se to vydržet, tak jsem jim koupil DVDčko do auta a je klid :thumbsup_anim:

Teda jen trochu - momentálně je populární Hurvínek :)

Odesláno

Black Sabbath,Soundgarden,Rammstein....AC/DC.....a řvu u toho, což na semaforech může být docela zavádějící :thumbsup_anim:

Odesláno
To máš letče v tom dvojplošníku cd přehrávač s deseti reprákama :D

no jasan .....a jeden vyndavací subw....ten mi pomáhá odlepit se při startu :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...