kralikovo Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Ahoj!Jsem dlouhodobý čtenář (8 let), ale rád bych se posnul o kousek výš, chci si koupit natahovací hodinky něco mezi oblekovkama a smart casual :-), zatím je můj favorit Hamilton Khaki Field Mechanical v černé variantě, ale rád bych využil zdejší kolektivní studnice poznání a požádal Vás, zda nevíte o nějaké alternativě k mému výběru.. Parametry: tmavý ciferník,ruční nátah,menší rozměry, zejména tenčí a tak do 41 mm,co možná nejlehčí,nejlépe průhled na strojek. Nebráním se ani zajímavým asiatům, neboť tohle století bude patřit Číně :-) Díky! k. PS. možná bych zvážil i dražší model, pokud to bude opravdu stát za to Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem kralikovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 v manuálu toho moc v téhle ceně nenajdeš.Já to řešil tak rok zpět:Hamilton víš.Junghans je s cenou +30-50%Nějaké rusáky jsem taky našel, např u Juliana v DE, ale nevybral sem si, spíš starší designy blížící se vintážkám, a proto-Jakékoliv vintážky, tam je toho nepřeberně, a dá se i vybrat solidní kus, to je cesta. ( Chrono 24, Ebay..)Indické HMT- spíš drobnější, ale na vyzkoušení OK ( u nás skončily u dcery) Čína- taky výběr, ovšem kvalita nezaručena, spíš slabá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikovo Odesláno 8. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Junghans se mi líbí též, ale ta cena.. :-/ NA HTM jsem už narazil, možná radši ty Hamiltony.. Dost by se mi líbili i Smiths Military 39mm PRS-29B, ale 435 Liber.. A tak je to se vším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Není to asi úplně podle zadání ale asi jediný co mě napadlo ...Steinhart Military 42 Handaufzug Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Seagull 1963 chrono https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51F2sFZrk1L._AC_UL320_SR240,320_.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikovo Odesláno 8. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Roman-ZA: Jo, na ty jsem taky narazil, ale pak jsem taky narazil na problém s dostupností a tím, že není vlastně dneska jasné, kde a kdo ti to bude v ČÍně vyrábět a co přesně za strojek tam vrazí, protože jsou aktuálně hrozně populární, tak se je snaží vyrábět každej druhej Číňan.. Jinak v tomhle případě bych šel asi do zlaté variaty.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Roman-ZA: Jo, na ty jsem taky narazil, ale pak jsem taky narazil na problém s dostupností a tím, že není vlastně dneska jasné, kde a kdo ti to bude v ČÍně vyrábět a co přesně za strojek tam vrazí, protože jsou aktuálně hrozně populární, tak se je snaží vyrábět každej druhej Číňan.. Jinak v tomhle případě bych šel asi do zlaté variaty.. :-)Nad nimi už také delší dobu přemýšlím, konkrétně se jedná o variantu 38mm se safírem, ale jak si naznačil, je důležité najít ověřeného prodejce. Co třeba Julian Kampmann? Nemá někdo zkušenost? https://www.poljot24.de/en/seagull-1963s.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Roman-ZA: Jo, na ty jsem taky narazil, ale pak jsem taky narazil na problém s dostupností a tím, že není vlastně dneska jasné, kde a kdo ti to bude v ČÍně vyrábět a co přesně za strojek tam vrazí, protože jsou aktuálně hrozně populární, tak se je snaží vyrábět každej druhej Číňan.. Jinak v tomhle případě bych šel asi do zlaté variaty.. :-)nech sa paci, tu je o tom pojednanie. ako kolega nado mnou spominal predajca je poljot24.de z Nemecka, Mnichova. co som cital, tak su na neho len dobre referencie. tu su jedny od neho na ebayi - http://www.ebay.de/itm/Seagull-1963-Chinesische-Luftwaffenuhr-Schaltradchronograph-Saphirglas-/162622898813?hash=item25dd14827d:g:zh4AAOSwMNxXYsk0 Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 kralikovo: Zkus kouknout i sem http://www.nejpanskehodinky.cz/ - sám bych si asi nevybral, chutná mi trochu iné kafe, ale co kdyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Nad nimi už také delší dobu přemýšlím, konkrétně se jedná o variantu 38mm se safírem, ale jak si naznačil, je důležité najít ověřeného prodejce. Co třeba Julian Kampmann? Nemá někdo zkušenost? https://www.poljot24.de/en/seagull-1963s.htmlVždy vše v nejlepším pořádku, do 4 dnů doma. Je to v rámci EU, takže bez černýho Petra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Vždy vše v nejlepším pořádku, do 4 dnů doma. Je to v rámci EU, takže bez černýho Petra.Super, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikovo Odesláno 9. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Díky moc všem za tipy, asi přece jen zůstanu u těch Hamiltonů, líbí se mi nejvíc.. Kdyby měly průhled na strojek, tak jsou geniální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Z toho co tu padlo rozhodně Hamilton, jsou to fakt parádní hodinky a občas se tu objeví za super cenu i na bazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 No, kdybys netrval na ručním nátahu, tak to vypadá, že Jomashop má akci na MIDO: https://www.chrono24.cz/mido/multifort--id6411168.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Ja ty hamiltny mel, prodal a ted je budu kupovat znovu. Asi tak a neboj se te zelene.. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) https://www.christopherward.co.uk/events/half-price/c5-malvern-slimline-c180f9Jednoznačná volba by v tomhle případě byly tyto Wardy. Cena aktuálně v clearance sále genialni Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se