Drummer Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Už sis položil otázku co přijde po Big Pilotech? Přesně jako já... Začal jsem Laco, ale zdáli se mi malá.. jako kompromis přišel Azimuth Bombardier... a dneska už začínám snít o Big Pilotech...
Onisan Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 a ptá se narkoman co přijde po další dávce?
Peta-Biker Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Onion : Tak tohle mne hodně pobavilo s tím narkomanem
Onisan Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 závislost jako závislost .. ale jinak si myslím, a jak se znám, dost dlouho mi pak tahle "zlatá šleha" vydrží...
bandicoot Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Zdařte, dneska jsem dost podrobně a dlouho okukoval naživo Hanharty a musím říct, že výsledek poměru cena/výkon/kvalita hraje pro Steinhart... Nějak mě ty Hanharty dneska nebraly. Za ty prachy bych měl jinde COSC. Takže si asi udělám radost k brzkým narozeninám Steinhartama. A kór když ten Unitas tak vychvalujete.
leonid Odesláno 20. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Zdařte, dneska jsem dost podrobně a dlouho okukoval naživo Hanharty a musím říct, že výsledek poměru cena/výkon/kvalita hraje pro Steinhart... Nějak mě ty Hanharty dneska nebraly. Za ty prachy bych měl jinde COSC. Takže si asi udělám radost k brzkým narozeninám Steinhartama. A kór když ten Unitas tak vychvalujete. Já myslím, že děláš opravdu ale opravdu dobře
Pavel Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Také po nějakých Steinhartech pokukuju. A to jsem se před rokem zařekl, že si dám s hodinkama oraz. Ale jak se tak znám, tak to asi dlouho nevydržím (narozeniny se blíží... ).
milosh Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Toz ja si taky pred vanocema udelal radost. Hodinky vypadaj paradne, jen me zarazilo jak se zpozduji. Dene je to kolem minuty.... A to sem jim nic nepekneho neproved.....
New Milis Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Toz ja si taky pred vanocema udelal radost. Hodinky vypadaj paradne, jen me zarazilo jak se zpozduji. Dene je to kolem minuty.... A to sem jim nic nepekneho neproved..... To je nějak moc. Mě dělá Unitas kolem 1 sek.
leonid Odesláno 20. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Taky koukám, protože patří mezi mé nejpřesnější hodinky. Na prvním místě mám teletext, nebo začátek zpráv, potom steinharty, pak ostatní a úplně nakonec, když si nevím rady....tak se zeptám manželky kolik je hodin a proto všude chodím pozdě
milosh Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Tak to mam zase smulu jenom ja Kdyz je dotahuju nekolikrat v prubehu dne, tak se to celkem drzi v norme. Ale jakmile to delam jenom jednou rano, tak je to fakt kolem minuty.... Jak koukam, budu to resit. Druha vec co me mrzela je desne kratkej pasek. To neni chyba, ale vlastnost. Uz koukam po necem lepcejsim. Na druhou stranu budej vsude celkem zaslouzenou pozornost
leonid Odesláno 21. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Tak to mam zase smulu jenom ja Kdyz je dotahuju nekolikrat v prubehu dne, tak se to celkem drzi v norme. Ale jakmile to delam jenom jednou rano, tak je to fakt kolem minuty.... Jak koukam, budu to resit. Druha vec co me mrzela je desne kratkej pasek. To neni chyba, ale vlastnost. Uz koukam po necem lepcejsim. Na druhou stranu budej vsude celkem zaslouzenou pozornost Standardní pásek je i v prodloužené verzi, pokud jsi kupoval od Kubsona...i když to asi ne..jinak by šly přesně, stačilo mu říct, dodal by ti jej v prodloužené verzi. Můžeš si samozřejmě delší pásek i přiobjednat. Třeba i jiný v nějaké vintage verzi.
Qvido Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Tak to mam zase smulu jenom ja Kdyz je dotahuju nekolikrat v prubehu dne, tak se to celkem drzi v norme. Ale jakmile to delam jenom jednou rano, tak je to fakt kolem minuty.... Jak koukam, budu to resit. Druha vec co me mrzela je desne kratkej pasek. To neni chyba, ale vlastnost. Uz koukam po necem lepcejsim. Na druhou stranu budej vsude celkem zaslouzenou pozornost Mě se zase skoro o minutu denně předcházely, tak jsem ladil a vyladil na + 2sec/24h , s krátkým páskem jsem měl stejnej problém.
Milan Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Práve dorazili aj moje. Ďakujem Kubsonovi za obchod. Ten remienok alebo skor remenisko je monsterozny!! Zatial sa v nich kochám. Milan
DaDriva Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Tak ja uz taky. Dnes Nav-B dorazily a ja musim rict jedine - AAACH! Hodinky jsou spolecne s remenem naprosto monstrozni v porovnani se vsim, co jsem mel kdy na ruce. A ve srovnani s nimi jsou 42 mm Sinny miniaturni. A ten remen! A tikot! Neuveritelny! Nadhera! Jeste ze jsem objevil Chronomag . Kubo, diky za super rychly a prijemny obchod!
milosh Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Pasek sem prokaucoval, pac sem v hodinkach zatim lama, tak sem takovyhle veci neresil Nicmene poucen i do budoucna.... Nicmene budu muset posehnat jeste neco mensiho na prakicke noseni, nekde sme cet ze chystaji pilotky i ve verzi 42 mm, je to pravda ???
drobek Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Pasek sem prokaucoval, pac sem v hodinkach zatim lama, tak sem takovyhle veci neresil Nicmene poucen i do budoucna.... Nicmene budu muset posehnat jeste neco mensiho na prakicke noseni, nekde sme cet ze chystaji pilotky i ve verzi 42 mm, je to pravda ??? no nejsou krásné
Hugo14 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Nicmene budu muset posehnat jeste neco mensiho na prakicke noseni, nekde sme cet ze chystaji pilotky i ve verzi 42 mm, je to pravda ??? No, před pár měsíci jsem si s nimi psal, a prý by v dubnu mělil vydat dvoje. Oboje my měli mít průměr cca 43.5 (jestli se dobře pamatuji). Jedny s centrální vteřinovkou a jedny s mimostředkou. Ty druhé by měly vypadat takhle.
Baker Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 No, před pár měsíci jsem si s nimi psal, a prý by v dubnu mělil vydat dvoje. Oboje my měli mít průměr cca 43.5 (jestli se dobře pamatuji). Jedny s centrální vteřinovkou a jedny s mimostředkou. Ty druhé by měly vypadat takhle. Tady je prvni "ziva" fotka. Uz se na ne tesim.
New Milis Odesláno 26. března 2008 Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Ty Steinharty, to jsou moc pěkné hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se