Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak protoze s vyberem jste mi uz poradili a stal jsem se majitelem Steinhartek , postnu pak zazitky z velkych SS B-Uhr . Zitra by mely nastoupit svoji navigacni pout Ostrava-Brno a pak se podelim o dojmy v nejakem vlakne, snad ne prodejnim ;-))

Odesláno (upraveno)

Kubo,pokud to není obchodní tajemství,kolik 47 a 44 od tebe tu běhá_Pokud je to dotěrná otázka omlouvám se, byla to jen zvědavost , jako bych nic nenapsal

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
  Duke650 napsal:
a sákryš ... ta korunka teda není zrovna můj šálek čaje ale .... myslíte že se vejdou do 1000 tojro?

765! myslím že cena supr..

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno (upraveno)

Ale taková na některých leteckých hodinkách skutečně byla, i když mě to připomíná instalatérem neuměle zaslepenou rouru.možná i proto jsem zvolil steiny 47 s diamantovou korunkou

Odesláno
  Conrad napsal:
Ale taková na některých leteckých hodinkách skutečně byla,možná i proto jsem zvolil steiny 47 s diamantovou korunkou

Bohuzel je to tak. Treba Laco B-Uhr. Ale mi se to nejak nelibi.

post-697-1210584943.jpg

Odesláno

Mně se líbí. Je pravda, že diamant by byl vzhledově vhodnější, ale za tu cenu je to orgasmus. :) + jsou moc pěkný spínače chrona a všechny číslice po obvodu. Bál jsem se, že budou chybět nebo budou ukousnuté.

Odesláno

kubo, je možnost mít Steinhart 44mm s diamantovou korunkou, nebo mají jen tu povytaženou ošklivou šampusovou zátku? Samozřejmě, korunku menší, než je na 47mm. Díky za odpověď

Odesláno (upraveno)
  mischa napsal:
kubo, je možnost mít Steinhart 44mm s diamantovou korunkou, nebo mají jen tu povytaženou ošklivou šampusovou zátku? Samozřejmě, korunku menší, než je na 47mm. Díky za odpověď

už to tu někde padlo, debaufré nějaké korunky na tenhle model má, ale steinhart ne - jedině si to nechat poslat ze států

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno (upraveno)

hammergeil...

v reálu je ta korunka v pohodě, díky krčku se s ní krásně natahuje a k plnějšímu ciferníku chrono bude ještě víc pasovat

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Je to jen můj dojem anebo jsou ty chronografy hodně podobné Fortisům? Tedy kromě korunky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...