AndyAaron Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Wooohooo! Tak to klaplo! Pecka a velka gratulace! Uzij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ja myslim, ze je to dobre.. at delaji radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Byl bych v opozici se svym nazorem a nechci kazit radost, ted uz je to stejne jedno.. Tak uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 ty minibondovky jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Gratuluji, vyborna volba na male zapesti. Klub malych hodinek ma dalsiho clena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Super, výborná volba, gratuluji :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Díky moc! Mám v plánu sehnat i kaučukový řemen černé barvy, abych mohl přezouvat. Jsem na něj zvyklý ze Sinnů a k bondovkám bude imho sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Sedí ti perfektně! ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) Já myslí, že líp sis vybrat asi nemohl :-) Na tvé ruce vypadají skvěle, užívej a gratuluju! Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Jsou super. Gratuluji.A kdyby tě náhodou nebavily, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Nosí se vážně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Jsou super, a je fajn, ze jich je na foru cim dal vic :-) aspon se zvysuje sance, ze je nekdo casem pusti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Dobrá volba! Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Zkouším gumu... Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Gratuluju Tylere taky po nich už dlouho pokukuju Tak ať pěkně tikaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Ja uz ti to psal v sz. Zkousel jsem vsechno mozne, ale zustal jsem u tahu. Nic jineho mi k nim nesedelo. Sorry za plevel, jen ti chci usetrit cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Guma z keramik sa hodi na regular size model. Neviem či robia nieco podobne na tie menšie. Za mna môže byt aj nato, k ťahu mam výhradu, ze nemá reguláciu na spone. Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) AndyAaron: Náhodou na té kůži taky nevypadají špatně . Ale jasný, každýmu sedne něco jinýho. Já jsem na gumu zvyklý ze Sinnů a zatím se mi zdá, že sluší i bondovkám. StefanM: V servisu u Dušáka mi říkali, že origo guma na midsize není. Sám jsem po ní vyloženě nepátral, ale asi bych jim věřil... Doma jsem udělal menší průzkum a nakonec jsem vzhledem k podle mého výbornému poměru cena-výkon sáhnul opět po Rios Richmond. Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 29. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Jsou fakt super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se