Svatoslav Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 jj, něco tej svojí princezně asi nakonec vyberu, si to zaslouží. Ovšem bude to automat, přes to nejede vlak, jak má člověk kvarcky, hned by kupoval další, však to známe. Jinak dneska odpo jsem měl chvílu čas, tak sem koupil 5 kg suchého ledu, to se vždycky hodí ...Jo jo bez suchého ledu to nejde, pořádná bigbítová skupina dřív bez něj nevydala ani tón. Fotky se mi líbí, kde jsi koupil ty SKX009? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 SKX jsou ze skywatches - za 2 neděle doma a dokonce aj pošťák vylezl z auta a zazvonil. Jestli o nich laboruješ tak nejsou špatný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Co to je za gumu, čím víc na ni čumím, tím víc se mi zamlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Jedná se o univerzální silikonový řemínek na hodinky od rakouské firmy CONDOR. Na faktuře je sice uvedený, že je to pryž, ale je to guma. Ze začátku trošku tužší, ale časem se pěkně poddá. Mám už dva, ale to spíš proto, že tam kam chodím pro řemeny toho moc jinak nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Pár řemenů condor mi prošlo rukama a vždy byly dost festovní. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 SKX jsou ze skywatches - za 2 neděle doma a dokonce aj pošťák vylezl z auta a zazvonil. Jestli o nich laboruješ tak nejsou špatný.Morbo díky, koketuji želvy nebo Steinhart, no a ty jsi ještě přihodil tohle, že já sem lezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Pomohu rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 morbo, teprve po týdnu jsem si všiml tvého nového vlákna. Pěkně ti za něj děkuju. Velkou měrou i díky tvým kecům a fotkám jsem si už koupil čtvery amfibie. Teď jsem si dal do sledování tohle a doufám, že zas budu mít potřebu se po tobě opičit. Naštěstí Ray už mám, SKX jsem měl a Bambina mě neberou. Ve vedlejší záložce už googlím toho Condora. V další fázi by se k němu hodily nějaký modrý hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 22. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Zdar 5etter, to ber jako pozitivní stres, já si tady taky občas připadám jak Somálec na food festivalu. To už k tomu asi prostě tak nějak patří. Jak se k tomu dostanu, tak sem kdyžtak vlepím zas nějaké fotky, když už sem se kvůli tomu málem otrávil CO2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Pomohu rád.Jsem ti strašně vděčný.To znáš. Co děláš? jako obvykle nic. Tak to ti rád pomohu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diego Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Jedná se o univerzální silikonový řemínek na hodinky od rakouské firmy CONDOR. Na faktuře je sice uvedený, že je to pryž, ale je to guma. Ze začátku trošku tužší, ale časem se pěkně poddá. Mám už dva, ale to spíš proto, že tam kam chodím pro řemeny toho moc jinak nemaj. Ahoj, nebyl by prosím k dispozici odkaz přesně na tento Condor modrý řemen co máš na těch hodinkách? Zkoušel jsem hledat na netu, ale nenašel jsem ho. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Zdar, já ho kupoval v hodinářství, ale měl by to být tento. Jo a pozor, je to dimenzovaný na klasický stěžejky, ty tlustý Seiko tam moc nepasujou.Jsem to nakonec přezul zpátky na chladný japonský plech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Posledně jsem vyhrožoval dalšíma fotkama, tak to zkusím odstartovat svýma oblíbenýma Orient Ray II. Dle mého názoru vyloženě parádní hodinky ? inhaus, hacking, klikací luneta, příjemnej tah a vůbec celý je to pěkně vymyšlený. Kromě decentního loga oceňuju zejména důmyslné konstrukční řešení pouzdra, kde mírně přečnívající sklíčko slouží zároveň jako ochrana lunety před mechanickým poškozením. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 krásný fotky, paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jojo, ty jsou sakra povedene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Hezké a nepij to víš jak potom vyvádíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 ... oceňuju zejména důmyslné konstrukční řešení pouzdra, kde mírně přečnívající sklíčko slouží zároveň jako ochrana lunety před mechanickým poškozením. Ještěže jsi zvyklej na amfibie, kde to přečuhuje asi o půl centimetru a při nárazu pruží, tohle tě nemůže rozhodit.Fotky pěkný, ale až to budeš natírat příště, tak si uvědom, že fotky do kalendáře musí být 4:3 naležato! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Senkju bojs.@ Svatoslav: jj, znáš mě, kdyžtak .@ 5etter: Kdepak já a kalendář, na to jsou tu jiní majstři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 houby majstři, zkus to nějak oříznout nebo to nafoť znova, to jsou parádní fotky s tím suchým ledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Dík, bro. Suchej led je zhulen, ale pár fotek bych ještě našel, tak to možná ještě promyslím, když řikáte. Pro zájemce tedy kousek číslo 2, modifikované Vostok Amphibia, automatický strojek 2416B (aka inhaus), plastické indexy (ty jsou super), datumovka (tak o té už jsem psal ..). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se