5etter Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Hodinky to jsou podle mě docela hnusný, ale umíš je pěkně vyfotit, to se musí nechat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Bez ohledu na tu strašnou velikost vypadají v reálu dobře ? osvoboď svou mysl, 5etter. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jinak jen tak pro srovnání ještě foto jak to (ne)má vypadat ? chce to fakt stoletej pařez místo ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Sním čí bdím, tvé vlákno ožívá? Nějak jsem to nezaregistroval. Tak hrň to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 To jen že se mi zas po čase dostalo pod ruku něco novýho, jinak pořád točím těch pár kousků z první strany, tak tady s tím nechci prudit furt dokola.Zatím ale spokojenost. Třeba minulej tejden sem se celkem intenzivně poflakoval po horách, měl sem sebou skx a prakticky nešly z ruky. Dokonce sem s nima i párkrát spal, což normálně nedělám. Doporučit to ale nemůžu - pokaždé, když sem je zapomněl na noc sundat mě pak ráno bolela hlava a měl sem takový divný sucho v krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Jako chytrej kluk jistě víš, že korelace neimplikuje kauzalitu, takže to nesvádej na hodinky, bro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Jen klidně pruď furt s tím samým dokola, taky prosím piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 To je 5etter takřka filosofická otázka s tou koralací ... odpověď jsem musel hledat v moudrých knihách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 A aby to nevypadalo že se jenom poflakuju, tak vyslyším doktora a přihazuju 3 fotky z minulého týdne. Vzhledem k tomu, že tyhle hodinky se tady na fóru moc často nevyskytujou a většina členů je pravděpodobně uvidí prvně, tak doplním, že se jedná o japonskou značku Seiko, konkrétně tedy o model SKX009 s automatickým strojkem - tzv. varianta "pepsi". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 tyjo, to jsou pěkný hodinky. To jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak mě napadlo, že bych sem zas po čase mohl něco brnknout, aby řeč nestála. Bohužel sem omezenej nejenom duševně, ale taky časem, tak to většinou musím řešit umělým světlem. Každopádně doma stále platí verze, že je to pro děcka na hraní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 17. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Léto v pejru, vlákno v úpadku, a tak když paní morbová přišla s tím, že zalepí týden v moři, vzal jsem to jako hotovku, bo fotky hodinek ve slaný vodě, to se dycky hodí, takže říkám jasně bejby a o peníze neměj starost, kdyby něco chybělo, dosypu to z pokladničky morba jr. Vzhledem k tomu, že se mi moc nechtělo tahat sebou trezor, pojal jsem to jako 1+1, takže SKX & VA 420634 aka Potapič. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Těch se teda nakonec hned první den ujala paní m. páč změnu času její slavný chytrý náramek sice umí, ale musí se to štelovat přes nějakou speciální aplikaci přes BT a vůbec je to celé jakési složité. Neboť jsem jí ho koupil já, tak sem radši držel hubu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S takovým tím ?Tak co na ně říkáš, darling??? jsem radši pár dní počkal, beztak bych musel shánět oscara za nejlepší herecký výkon, ovšem nakonec asi cajk, protože se mi při jedné vlahé noci po nějakém tom litru vína svěřila s tím, že ty ruský mrdky nejsou zas až tak špatný. No možná že je na čase jí nějaké elegantní potápky konečně pořídit. Zatím zvažuju jesi spíš něco s ponorkou, a nebo rovnou ty amfibie s Borisem Jelcinem. No uvidíme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 17. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 No a když už sem s tím začal, tak tedy Vostok Amphibian Classic 420634 ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 17. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 ? a SEIKO SKX009. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Stále tu nahlížím a nic. Dnes jsem se konečně dočkal. Hezké a chce to pokračovat, teda alespoň občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Děkuju a cením si toho, akorát už toho teď mám hrozně moc (? paní morbová), tak s tím nechcu furt dokola otravovat. Na druhou stranu mě ty moje starý krámy kupodivu pořád baví, tak si aspoň sem tam něco brnknu pro radost, když mám zrovna pocit, že mě nikdo nesleduje. Ve sklepě třeba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Chlap má mít nějakou svojí místnost. Tato je asi tak nejlepší. Hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 22. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Sorry, novýho nemám nic (kromě blbejch řečí), ale jak sem zjistil, tak mně ty moje střepy nakonec asi zatím stačí nebo co ... pokus o makro: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ty fotky od more maj peknou atmosferu.. a popisky jsou fakt ctive;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se