Liqid Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Hlásím převzetí štafety První dojmy: klenutý safír je fajn, barva lunety je pěkné oživení jinak sterilních vod, ručky mají zvláštní proporce a hranaté indexy jsou dost nezvyk. Více napíšu po delším restování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Hlasim prebranie stafety.Dosla super zabalena krabica ( vdaka Liqid ). Obsah asi uz poznate: Krabka s tikadlom ( hodinky ) Brozurka DavosaDennicek hodiniek a snad som este na nieco nezabudol.Po rozbaleni hodiniek prekvapila krasna vinova farba lunety (v skutocnosti vyzera lepsia ako na fotkach).Zatial ich mam na ruke prvy den, takze iba rychle hodnotenie: Pozitiva: + podla mna, celkom pekny design, farebna kombinacia sa podarila,+remen sa k nim skvele hodi\+vyzeraju bytelne+klenuty safir vyzera fakt krasne Negativa: - Lumi mega otrasna, pocul som ludi nadavat na lumi u Damasko ( osobne som mal a lumi tam bola krasna ), ale toto je hrozne - Nie je to chyba hodiniek ale jedneho s uzivatelov predomnou - niekto do naramku vydlabal / urobil dieru nad vsetkymi ostatnymi Asi sa to uz komentovalo predomou, ale som lenivy hladat to. Nie je to samozrejme skoro vidno, ale ked sa na to zameriate tak je to divne. Foto dodam neskor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Ještě doplním, jako pracanti jsou to fajn hodinky a velice mě překvapilo, jak kvalitní je origo řemen. Co mě ovšem na první pohled vadilo, byl prázdný ciferník prostě mi tam nějaký další nápis chybí. A swiss made je zbytečně velké. A ještě jeden dřevorubecký wristshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Přenechávám místo dalšímu náhradníkovi a prosím o výmaz ze seznamu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Přátelé, kdepak Davosy máme? Začíná to vypadat, že budou putovat celé roky tímhle tempem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 no ku nam na Slovensko este nedorazili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 15.10. mě kontaktoval m4stic, že jsem prý na řadě, abych mu poslal adresu. Od té doby se neozval a hodinky ještě nedorazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ano prosim je to moja chyba. Dnes odoslane. 15.10 som kontaktoval VladuCR a potom som nebol na poste, osobne problemy. Dakujem za pochopenie a velke pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 První den spolu v práci. Pár rychlých cvaků mobilem, dostávají šílený záhul při kanzeldajvinku :-). Pár prvních dojmů:Super barva lunetySuper výška (skoro jako moje oblíbené Glycine CombatKůže musí bohužel pryč, byť jim ohromně sluší. Ale moje kůže by z téhle kůže chytla vyrážku.Problém. Nemám žádné hodinky ve 20 mm! Mám! Vratislavie!Váha - na můj vkus příliš lehké. To ovšem bylo napraveno záměnou kůže za Geckota Super Engineer, díky němuž se hmotnost kompletu více než zdvojnásobila a dá se to nosit. Další postřehy a lepší fotky v příštím díle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Ahoj, pokud je to ještě možné, zařadil bych se na seznam jako náhradník... Rudykopalsson - Opavashotik - Prahakupko - OpavaTichus - Opava (měl jsi hodinky?)Xenomorfus - Ostravatomas.helisek - Olomoucnividic - Olomoucvojtano - PřerovRicchie - Frýdek Místekprischera - Prahavintage - Neratovice (u Prahy)kuncák7 - PrahaBezous - PrahaSarka Farka - Praha (hodinky neměl a nezúčastní se)Vanilla - Praha (hodinky neměl a nezúčastní se)siwi - PrahaTittus - Prahavietor007 - PrahaConrad - Praha (dle průvodky pro nemoc přeskočen)Ruiz.aw - Praha (dle průvodky mu je předával vietor007, ale dle vlákna zde je stejný den přebíral sejkoram => asi je neměl)sejkoram - PrahaOndoni - Prahakrtekon - PrahaKojotisko - BrnoLamiczka - pravidelně Brno a PrahaLiqid - Turnom4stic - Lovosice (nebo Praha)vladacr - České BudějoviceJendaM - LounyZ. Paul - Lounydigitalnick - Litoměřicelittle_w - Anglie (po domluvě) - odstoupilTomNguyen - PlzeňGustaf - StříbroLeft4deth - Jihlavamisoo - BratislavaAlexion - Bratislavaorol - Tatranská Lomnicacema - Praha, Kolín, Kutná HoraMari - ZlínDokusan - OlomoucDzos - OlomoucABCDE - Opavasta - Trutnovmartigen - Prahagerhard - Prešovdzonynek - Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 První den spolu v práci. Pár rychlých cvaků mobilem, dostávají šílený záhul při kanzeldajvinku :-). Z čeho jsi použil ten náramek? Nevypadají na něm vůbec špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Hoši, už se mi to blíží rok čekání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Davosy jsem včera převzal od JendyM Nyní jsou tedy v Lounech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Dnes byla Davosa předána členovi Gustafovi: Za mě jsou tyto postřehy: Menší velikost + quartz pohon činí hodinky velice lehké. Pro OWG, který toho moc nevyžaduje, si myslím ideál pro každodenní použití.Korunku se blbě používá, protože je malá a ještě k tomu je tam ochrana. Vintage vzhled chválím, tvar, barva indexu a ten řemen jde k sobě skvěle. Vínová GMT luneta je sice netradiční, ale rychle omrzí. GMT jsem využil v práci díky spolupráci s Amíkami. Celkově za mě byly hodinky docela zklamání, tady jsem pochopil poprvé skutečný význam "nepřeskočila jiskra". Na druhou stranu, díky ní vím na 100%, že baterkáče už nikdy nechci mít a jedny GMT musím do budouna koupit Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem TomNguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Potvrzuji osobní převzetí.... Škoda, že jsem je nedostal o týden dříve. Protáhl bych je v Krkonoších. Teď už zazijou jen normální život ale mile rád je otestuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Chlapi nějak to flákáte, hlavně fotky. Kdyby to šlo, tak bych se taky ještě přidal PNS - Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 po převzetí jsem je hodil na origo kůži. Ten zelený Zulu k nim moc nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Z čeho jsi použil ten náramek? Nevypadají na něm vůbec špatně.Geckota Super Engineer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Odeslal jsem zprávu dalšímu v pořadí... Členovi Left4deth.... Během týdne posunu hodinky dále. Až se mi ozve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se