Pepino777 Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Nemáte prosím někdo porovnání starého a "U" modelu s negativním dísplayem? GW-M5610-1BER GW-M5610U-1BER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 @Pepino777 Co jsem vyčetl, mělo by se jednat o vylepšený modul s volbou délky času podsvícení a použití lepšího displeje. Viz: https://www.helveti.cz/casio-g-shock-gw-m5610u-1ber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Díky, mě zajímá právě porovnání zorných úhlů displeje. Ty negativní prý nejsou žádná hitparáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Já mám negativní displej na svých PRT-B50 a je v pohodě čitelný ze všech možných úhlů. Nemohu si stěžovat. Odhaduji, že na těch GW-M5610U to bude obdobné. Já osobně, kdybych si mohl vybrat, raději bych volil verzi s pozitivním displejem. Ten mi prostě přijde lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Ty už mám (starší verzi bez U) a chtěl jsem k tomu ještě ty celočerné, asi se budu muset stavit v koscomu, tam snad mají obě varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Jo tak, jedná se o doplnění druhé varianty do sbírky. Tak ať to v Koscomu vyjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Přidávám se do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Taky se hlásím do klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Večerní šichta v kuchyni na stopkách 7500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 9 hodinami, Variant86 napsal: Večerní šichta v kuchyni na stopkách 7500. Omluva, uklikl jsem se do vedlejsiho tematu. Prispevky se nedaji mazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa13cz3k Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Tak jsem také neodolal a zakoupil CASIO GW-M5610U-1ER, moje první G-SHOCKy v životě, nemaj chybu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Teď v zimě, když se pod gumou nepotí ruka, opravdu nemají chybu. V létě to asi bude chtít tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Kéž by guma . Bohužel je to né moc pohodlný plast. Škoda, kdyby to mělo lepší pohodlnější "gumák" tak nemaj chybu, ale ten gumák neni nic extra. Ten gumo tah je úplně někde jinde a kdo ho vyzkouší, tak tam ten gumák už nikdy nedá. Asi jak to jsou géčka, tak ten gumák vydrží hodně, jinak bych mu žádný positivum nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Mě docela vyhovuje, je totiž od výroby předohnutý a tak skvěle sedí. Jinak je to polyuretan, ten by měl vydržet hodně. Každopádně tah je tah. Budu ho muset vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Jj uz to tu bylo vickrat, top je tohle. Uplne jinej komfort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Jj, přidávám se k 'vyšší lize". Není co vytknout. Jen ta cena teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 před 1 hodinou, Radimk napsal: Jj, přidávám se k 'vyšší lize". Není co vytknout. Jen ta cena teda. Ja nejak prd vidim, to je ten gumotah? Ja chvili tapal, kde jsem to bral a bylo to tady: https://www.tiktox.com/search?q=Steel+bracelet+5610&type=products&page=2&sort=price_descending Ale ani nevim, zda maji tenhle model, maj toho tedka nejak moc … a nechce se mi hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 Taky v klubu. WR, odolnost a WT z nich delaji super partaka na cesty. Asi jediny drobny nedostatek - chapu to dobre, ze pokud mam domaci radiostanici v Evrope, tak mi na druhe strane sveta (pokud si nechci menit domaci cas) presny cas nechytne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 V 13. 10. 2018 v 17:00, Tyler napsal: Pánové, projel jsem tohle vlákno a chci se zeptat, jaké jsou ještě další varianty těchto hodinek krom základního recenzovaného modelu a tady těch z obrázků? Puvodni verze https://shockbase.org/watches/subseries_dyn.php?series=5600&subseries=GW-M5610&modul=3159 A upgradovany modul zatim takto https://shockbase.org/watches/subseries_dyn.php?series=5600&subseries=GW-M5610&modul=3495 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se