Návštěvník Strocek Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 To bez diskuze, ale stojí za to
warann Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 Před hodinou, trefcz napsal: Díky, musím říct, že ta cena je teda dost odrazující... Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk No, jak se to vezme. Já mám tenhle tah od roku 2019, tenkrát stál "You sent a payment of £67.50 GBP to Tiktox" Přišlo mi to taky dost, ale od tý doby je mám na tom tahu furt a nikdy jsem nelitoval. Naopak, když jsem na chvíli zkusil origo řemínek, byl to děsnej vopruz. Hodinek jsem za tu dobu protočil dost (vlastně na místní poměry asi málo, ale to je fuk), ale tohle je stálice, Tož tak, zbytek je na tobě, třeba ty z inzerce vyjdou dobře.
akai Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 V 3. 2. 2025 v 20:59, trefcz napsal: Hoši, nebyl by prosím odkaz na nějaký konkrétní gumotah z Ali ať nemusím objednávat naslepo? Díky Odesláno z mého SM-X210 pomocí Tapatalk Pokud by ti nevadily problemy jenz nekteri popisuji zde ve vlakne tusim na str.6nebo7 anebo vubec to ze Ali(jako nekterym ) ... -tak klidne i naslepo. Presny odkaz ti uz asi nikdo neda, -po te dobe co koupili...
TomTomTom Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 před 12 hodinami, Strocek napsal: To bez diskuze, ale stojí za to ProTreky jsem hodil na kovový tah, Géčka mám na zmiňovaném gumotahu a je to opravdu bez diskuze. Zpátky už bych ty kukačky s původními pásky nechtěl. Komfort nošení je o parník jinde
Radimk Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Myslím, že tu cenu mám nastavenou hodně přátelsky, a kdybych nebyl slepý, tak to kombo nešlo z domu. Třeba si zvyknu na brýle 24/7 a znovu do toho půjdu. Velikost displeje je pro mě aktuálně ale hodně limitující.
TomTomTom Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Promiň, jestli jsem se špatně vyjádřil. Bez diskuze jsem reagoval na pohodlí při nošení. Cenu máš přátelskou
Radimk Odesláno 6. února 2025 Nahlásit Odesláno 6. února 2025 Před hodinou, TomTomTom napsal: Promiň, jestli jsem se špatně vyjádřil. Bez diskuze jsem reagoval na pohodlí při nošení. Cenu máš přátelskou V pořádku, spíš díky za propagaci. Smutně leží, kouká v šuplíku, mě chytají roupy co s ním..
alois Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 (upraveno) Tak jsem i já propadl kouzlu jednoduchosti a bezstarostnosti. Upraveno 9. listopadu 2025 uživatelem alois 1
alois Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 Ještě ten pásek bych rád vyměnil za ten zde zmiňovaný. Poradíte? Díky.
warann Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 @alois Já kdysi bral od Tiktox (docela bych se vsadil, že dnes by asi zvolili jinej název firmy). Je z těch dražších (v relaci k ceně hodinek), ale nelituju. Mohl by to být tenhle, ale píšou jen 5600, tak si to raději ověř: https://www.tiktox.com/product-page/10575397
alois Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Dotaz na řemínek - ten originál se nějak nekamarádí s mým zápěstím. Někde jsem četl, že řemínek od toho japonského echt kusu GW-5000 je měkčí a příjemnější. Má s tím tady někdo zkušenost? Díky, Alois
lindys Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 před 24 minutami, alois napsal: Dotaz na řemínek - ten originál se nějak nekamarádí s mým zápěstím. Někde jsem četl, že řemínek od toho japonského echt kusu GW-5000 je měkčí a příjemnější. Má s tím tady někdo zkušenost? Díky, Alois Já mám, měl jsem oboje (několikrát ) a za mě je řemínek GW-5000 o hodně příjemnější. Dost nicméně dělá taky to, že GW-5000 jsou těžší a celkově takový "vyváženější" na ruce, neumím to asi pořádně popsat.
alois Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 No tak tedy pěkně děkuji. Objednal jsem i ty echt Japan...tak uvidím
alois Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Sakra. Že jsem sem vůbec chodil! Tak jedny půjdou. Z těch echt Japan mám lepší pocit, i když jsou těžší. 1
honzah Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Koupil jsem od Aloise, mají velký problém. Synchronizace času pouze v hospodě (doma 80cm pískovec - takže nene ). Takže Ti Aloisi děkuji, musím pořád do putiky v Arnolticích 1
Teatime Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 V 7. 12. 2025 v 22:20, honzah napsal: doma 80cm pískovec Vokno máš?
Teatime Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 (upraveno) (tady 100 cm šutr) A abych jen nechytračil: melu takhle kafe a jako obvykle si pochvaluju, jak se mi krásně natáhnou hodinky. K tomu řemenu. Chtěl jsem s tím ven, až bude dokonáno, ale chronomagor v informační nouzi je chronomagor v informační nouzi. Mám na nich gumu z GW-5000 a je to nebe a dudy. Příští krok titanový dýnko z GW-S5600, třeba budou slyšet, a mám nenápadně ultimátní malý lehký Géčka. (Jasně, stěžejky usazený v plastu...) EDIT: a sorry, telefon mam pomalu levnější hodinek. Upraveno 8. prosince 2025 uživatelem Teatime
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se