Strocek Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Já sem si to nastavil na nejvyšší stupeň hlasitosti a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 A jak se nastavuje hlasitost pipani? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 To by mě taky zajímalo - nikde jsem to nenašel u tohoto modulu. Bohužel ani doba podsvícení se nedá nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 kuci já si dělal prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Vole, já to hledám v manuálu a říkám si, to jsem tak blbej nebo slepej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 sorráč, já byl včera v nějakým dobrym rozmaru, tak sem se neudržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Strocek BINGO ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Chlapi tusite kde za dobrou cenu sehnat origo remen na 5610? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 ebay cca 460,- s počtou z UKttps://www.ebay.com/itm/Genuine-Casio-Watch-Strap-Band-for-DW-5000-DW-5600-G-5600-G-5700-GW-M5610/332326939971?hash=item4d603aad43:g:EAsAAOSwxBdZf7G5 nou nejmy z Číny za 60 káchlíhttps://www.ebay.com/itm/GW-M5610-DW-5600-5700-6900-PU-Leather-Watch-Band-Buckle-Strap-Wristwatch-Bands-q/153860668233?hash=item23d2cf7b49:m:mr5LOyAPpUzJLm7XKEwHHHw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tusi nekdo proc se 5610 neprerizuji, kdyz mam DST "auto"? Vypnute radio by snad nemelo mit vliv ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tusi nekdo proc se 5610 neprerizuji, kdyz mam DST "auto"? Vypnute radio by snad nemelo mit vliv ne? Sent from my iPhone using TapatalkNechytil jsi signál, zkus jiné místo, nejlépe s oknem na západ, je-li Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Signal nechytam bezne proto mam automaticke radio vypnute. Ty hodinky si to bez radia samy neprehodi? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Signal nechytam bezne proto mam automaticke radio vypnute. Ty hodinky si to bez radia samy neprehodi? Sent from my iPhone using Tapatalkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 příjem signálu bych si asi nechal zapnutý, tim nic nezkazíš, třeba bys byl někdy příjemně překvapenej. Ten příjem signálu to je nevyzpytatelný, tuhle sem nechal hozený Rangemany v koupelně kde je z každý strany zeď a příjem signálu normálka po třetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Připojuju se do klubu suprdigi za pár peněz, zatím Mr. spoky, šel jsem do nich po přečtení tohoto vlákna takže zároveň díky za spoustu užitečnejch informací místním odborníkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Tak teda... Vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Nenosim na lítačku už nic jinýho. Mám je teda na gumotahu, kerej je teda mega pohodlnej. Neni nic lepšího! Dobře si udělal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Jj dík, ten gumotah vypadá dobře taky do něj asi časem půjdu jen ta cena chtěl jsem zkusit nato tak jsem nasadil na w800 a je to... divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Vůbec se neboj nákupu na Alíku. Za cca 16 babek to na lítačku naprosto stačí. Trojka za originál při ceně hodinek nedává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 před 37 minutami, Lacifer napsal: ...ten gumotah vypadá dobře taky do něj asi časem půjdu jen ta cena ... Muzes taky zkusit tu lacinejsi nahradu, nekteri zde zpetne ve vlakne hlasi, ze to neni spatne jen to chce trochu dodo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se