vraby Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Zdar pánovéJak už jsem psal ve vlákně "koupím" prašule na hodinky mám,ale znáte to,dlouhé rozhodování zapracovalo. Zatím mám v merku Citizen AS2020 dal bych i asi 2031 v barevné kombinaci. Do čeho bezúdžbového by jste šli? Seiko,Citizen nebo.......?Nechci moc velkou divočinu a ty Citizen je asi tak max. Jen doplním,že Citizen CB0020 jsem už měl.Díky za tipy a pěkný víkend (chčije a chčije )
siwi Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Měl jsem CITIZEN AS4030 a byl jsem maximálně spokojený. Mrkni na ně. Upraveno 1. září 2017 uživatelem siwi
vraby Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2017 chrono nee,něco čistého jednoduchého-Citizen problém vím.
Toom Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Něco ze SIgnature?https://www.google.cz/search?q=Citizen+signature&client=firefox-b-ab&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi255fo94TWAhUjAZoKHZqnC5cQsAQINQ&biw=1280&bih=629#imgrc=gpCK.TAOdELca9M:
Diablo1st Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Vcelku jednoduchý dizajn má Citizen CB0010.
vraby Odesláno 2. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Ty Signature projdu,díky.Jo nemusí to bejt jen Citizen , možná jsem to blbě napsal. Citizen max. design těch AS2020,něco přehledného. Upraveno 2. září 2017 uživatelem vraby
vraby Odesláno 2. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2017 zatím mám v merku tyhle CB a AS. Ty CB amerika tak se to krapet prodráží,jinde je nemůžu ulovit. AS italie cena ujde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Citizen ECO DRIVE CB0020-50E , řeším aktuálně něco podobného.A co nějaký Junghas? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2017 uživatelem Dokusan
vraby Odesláno 3. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2017 krtenek a měli radio?mrknu i na Junghans,ale tam bude cena asi jinde než bych chtěl dát za neautomaty.
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 krtenek a měli radio?mrknu i na Junghans,ale tam bude cena asi jinde než bych chtěl dát za neautomaty. A jaký jsi si dal strop, smím li se ptát?
vraby Odesláno 3. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) To už jistě nevím. Ale možná je to tak lepší a koupíš nějaké "originály" :-)nějak tě nechápu chlapče+- 10t. Upraveno 3. září 2017 uživatelem vraby
wizard-ov Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Já jsem spokojený s těmihle: https://www.jomashop.com/citizen-watch-cc3020-57l.html Přehledné, GPS, vychytaný strojek, dlouhá výdrž, už jsem je měl i v moři a v jedné cikánské restauraci v Přerově u nádraží - všechno přežily ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Seiko? Dostupnost asi nula Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zbuddy Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Seiko? Dostupnost asi nulaHlavně nepřijímá DCF77. Upraveno 3. září 2017 uživatelem zbuddy
Dokusan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 A co nějaký Casio? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 3. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Některé Casio nevypadají zle a nejsou asi vůbec špatné,ale v tomto segmentu asi raději Citizen,Seiko ........
Maxxi Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Co třeba Seiko ASTRON, já mám SAST009 na gumě a paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se