Akem Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Zdravim, vim, ze tu nikoho neohromim, ale me proste padly do oka... pred nedavnem sem tu resil Omegy, ale na ty co opravdu chci musim jeste dosetrit, tak "zatim" tyto krasne limitky ( vim, ze 4000 je na limitku moc) Dobted sem mel Tissoty PRC200, tak je to zmena hlavne v automatice. certina bmw sauber f1 team limited edition Upraveno 25. září 2017 uživatelem Akem
Vit Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Gratuluju, dobrá volba.Už mi pár hodinek prošlo rukama, ale první Certiny pořád mám.Tyto jsou povedené, hezké velké subciferníky a navíc reverzní datumovka.Těším se na další fotky.
geometr Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Pěkný stroje. Líbí se mi "padly mi do oka", tak to má být. A líbí se mi inverzní datum, moc pěkný. Taky jsem si koupil kdysi Certiny, protože to byla láska na první pohled.
kartagos Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Dobrá volba .... Upraveno 25. září 2017 uživatelem kartagos
Gustaf Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Super hodinky...řeším něco podobného, ale v quartzu...takže ať slouží
Akem Odesláno 25. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Diky ted sem prohazoval reminek co sem k nim dostal, taky Certina a osicky jsou prohnute, to asi neni uplne v poradku co?
Akem Odesláno 25. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Diky ted sem prohazoval reminek co sem k nim dostal, taky Certina a osicky jsou prohnute, to asi neni uplne v poradku co?
Akem Odesláno 28. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Dekuji, asi se to sem moc nehodi, ale mel by nekdo tip kde bych k nim mohl sehnat novy tah?
Akem Odesláno 11. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Menší trable s výborným koncem. Nedávno se mi ulomilo tlačítko stopek, tak sem v Koscomu objednal náhradní sadu tlačítek a kompletní přetěsňovací sadu, předběžná cena 2 500,- Kč OK, asi za týden měli náhradní sadu na servise, tak sem tam hodinky dovezl a cca za týden hodinky opraveny celková částka 2000 Kč. Teď se nestačím divit, co s hodinkami v servise provedli, do té doby se mi předcházeli o cca 5-6s denně ale od té doby jdou téměř přesně - od soboty 9.6. v 9:20 kdy jsem je sešteloval podle presnycas.cz do teď 11.6. 13:56 se nezpozdili ani nepředešli... je to vůbec možný? já jsem spokojen
Akem Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Tak testovano ve vetsi zatezi 3 dny v praci a chodi o +3,6s za den... to porad jde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se