Chronomag Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Novinka v nabídce Kiberu (na Kronium.cz bude v průběhu května) je tenhle mazlíček (překřtil jsem ho na Kiber Mechanique podle nápisu na ciferníku, jinak je to 6010/1026): Strojek UNITAS 6497, ručně natahovaný. Průměr pouzdra bez korunky hezkých 48 mm, výška 14 mm. Minerální sklíčko, neprůhledné dýnko. Vteřinovka na pozici 9. Cena do 12 000 Kč (s DPH). Co vy na to, líbí, nelíbí?
Honza49 Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Až na ten spodní nápis kolem 6, který je trochu vyvážen sekundovým ciferníkem Super!
Ondraj Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Za tuto cenu bezesporu dobré velké hodinky, levnější alternativa k např. Azimuthům. Je ale škoda, že subciferník ukrajuje čísla 8 a 10 a u takhle velkých hodinek, kde je místa dostatek. Nevyváženost nápisu u čísla 6. Celkově se mi zdá, jakoby hodinky byly stylu neoslní neurazí. Je to určitě dáno i tou cenou. 14 mm výška je taky možná moc a s kombinací s rovným sklem (nebo je vypouklé ?) budou zřejmě trochu působit dojmem "plechovky". Fakt je, že je srovnávám právě s Azimuthy, takže nejsem zřejmě úplně objektivní.
gandalf Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Líbí, moc. Zvykám si na 48 mm, tuto značku mám dlouho ve svém zaměřovači /Pilot Big/ Honzo49 - někam tam museli nacpat, že to má Swiss strojek, tak jim to odpust :-).
Honza49 Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 2gandalf Na ruku bych si je dal. Nestyděl bych se za ně. Jenom jak to vysvětlit doma...............
gandalf Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 2Honza49 - udělej to jako já. Nejprve nějaký levnější a až si na to zvyknou, tak se vymění. Když je doma přesvědčíš, že je to opravdu POSLEDNí vzplanutí, tak to projde /zase/. :-))
Roman Šula Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Jo, poslední, to by mi ženská uvěřila asi stejně, jako tvrzení, že předevčírem jsem se opil už opravdu naposledy.
dehyd Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Jakpak se asi ovládá ta integrovaná luneta? Žeby nějaká speciální pozice na korunce ? (nebo že by nebyla otočná...? ) ...hmm, teď když na to koukám zblízka, tak asi není...
Honza49 Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 2gandalf jenože já chci prvně nějaké chronografy, pak nějaké do vody, potom by se mi moc líbily nějaké IWC........ Mám pokračovat? Zařek jsem se jedny ročně a dost. Letos je už splněno.
PEtrS Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Když je doma přesvědčíš, že je to opravdu POSLEDNí vzplanutí, tak to projde /zase/. :-)) Tak na tohle mi doma skocili jednou, po dlouhém přesvědčování ještě po druhé... a teď už radši nic neříkám;)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se