Honza.manta Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Zdravím vespolek,chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky na toto fórum které mě přesvědčily si nechat renovovat hodinky po otci.Toto je výsledek. Hezký barvičky - krása!
villain83 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Zdravím vespolek,chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky na toto fórum které mě přesvědčily si nechat renovovat hodinky po otci. Toto je výsledek. Priznam se,ze na me je tam moc barev,ale urcite si udelal dobre,ze si hodinkam po tatkovi nechal vlit novou krev do zil,byla by skoda je valet v supliku...
Chosef76 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Zdravím vespolek,chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky na toto fórum které mě přesvědčily si nechat renovovat hodinky po otci.Toto je výsledek. Mně se naopak ta barevná kombinace moc líbí. Hodinky jsou umocněny pocitem, že v nich bije srdce z otcových hodinek. Gratuluji, povedly se.
pitrz Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Mně se naopak ta barevná kombinace moc líbí. Hodinky jsou umocněny pocitem, že v nich bije srdce z otcových hodinek. Gratuluji, povedly se. Díky za reakce, barvy jsou trochu divoké ale mám s nich velkou radost. Tátovi by se určitě líbili.
doktor584 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Barvy vůbec nejsou divoké, hodinky jsou krásné, teď zrovna přemýšlím nechat si udělat Igeny ve stylu Omega planet ocean s oranžovou vložkou lunety a oranžovou vteřinovkou....
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Taky se me ta barevna kombinace moc libi,je divoka,ale libiva.
villain83 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Barvy vůbec nejsou divoké, hodinky jsou krásné, teď zrovna přemýšlím nechat si udělat Igeny ve stylu Omega planet ocean s oranžovou vložkou lunety a oranžovou vteřinovkou.... Hmm,ale to je sakra odvazny,pokud do toho pujdes,urcite se pochlub...
doktor584 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Určitě je ukážu, ale chvilku to potrvá protože teprve zítra jdou do pošty
hirsch Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Zdravím vespolek,chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky na toto fórum které mě přesvědčily si nechat renovovat hodinky po otci.Toto je výsledek.Hodně zajímavé, ať Ti přináší radost, máš u nich plné dýnko nebo průhled?
alesdzuzi Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Včera jsem je rozbalil a dnes šly se mnou i do práce
warann Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Hmmm tak ty asi budu taky nutně a nezbytně potřebovat. Tak ať Ti dělají jen samou radost, jsou fakt pěkný.
t.p Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Máš k nim pěknou krabičku!!! Ať Ti slouží a dělají radost!
alesdzuzi Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Máš k nim pěknou krabičku!!! Ať Ti slouží a dělají radost! Dík, no proste MADE IN CZECH REPUBLIC :-)
villain83 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Tak tohle je moc pekna barevna kombinace,gratuluju.
pavel23 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Nemá někdo z vás fotku calibru u ES2012 LE? Jde mi o to jak je ten cal.94 upravený, pro připadný průhled.
straspol Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 (upraveno) Že by je nikdo neotevřel?Zatím jsem se k tomu nedostal- nějak nemám důvod porušit vodotěsnost.. Když napíšeš do Eltonu, určitě Ti pošlou fotku. Upraveno 7. února 2014 uživatelem straspol
financ Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Fotky otevrenych ES2012 tu nekde jsou. Chlubirna, fotogalerie, nebo tady v Primkach.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se