Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vespolek,

chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky na toto fórum které mě přesvědčily si nechat renovovat hodinky po otci.

Toto je výsledek.

Priznam se,ze na me je tam moc barev,ale urcite si udelal dobre,ze si hodinkam po tatkovi nechal vlit novou krev do zil,byla by skoda je valet v supliku...

Odesláno

Zdravím vespolek,

chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky na toto fórum které mě přesvědčily si nechat renovovat hodinky po otci.

Toto je výsledek.

Mně se naopak ta barevná kombinace moc líbí. Hodinky jsou umocněny pocitem, že v nich bije srdce z otcových hodinek. Gratuluji, povedly se. 

Odesláno

Mně se naopak ta barevná kombinace moc líbí. Hodinky jsou umocněny pocitem, že v nich bije srdce z otcových hodinek. Gratuluji, povedly se. 

Díky za reakce, barvy jsou trochu divoké ale mám s nich velkou radost. Tátovi by se určitě líbili.

Odesláno

Barvy vůbec nejsou divoké, hodinky jsou krásné, teď zrovna přemýšlím nechat si udělat Igeny ve stylu Omega planet ocean s oranžovou vložkou lunety a oranžovou vteřinovkou....

Odesláno

Barvy vůbec nejsou divoké, hodinky jsou krásné, teď zrovna přemýšlím nechat si udělat Igeny ve stylu Omega planet ocean s oranžovou vložkou lunety a oranžovou vteřinovkou....

Hmm,ale to je sakra odvazny,pokud do toho pujdes,urcite se pochlub...

Odesláno

Zdravím vespolek,

Toto je výsledek.

Hodně zajímavé, ať Ti přináší radost, máš u nich plné dýnko nebo průhled?

Odesláno

Máš k nim pěknou krabičku!!! :lol2:

Ať Ti slouží a dělají radost! ;)

Odesláno (upraveno)

Že by je nikdo neotevřel?

Zatím jsem se k tomu nedostal- nějak nemám důvod porušit vodotěsnost..

Když napíšeš do Eltonu, určitě Ti pošlou fotku.

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...