Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

A už jsem se zase naprd!

Mám už dlouho původní Elton bastl(vznikl cca okolo roku 80) - Igeny v automatu. Po dlouhém rozkývávání se jsem se konečně rozhoupal a pořídil jim renovační nerezové pouzdro. Časem dodám fotky. Když jsem pouzdro otevřel - prvni po Eltonu - tak jsem zjistil, že těsnící o. kroužek je výrazně menší. A to tak, že nejenže nesedí ve výřezu k tomu určeném, ale. dokonce je našponovaný okolo závitu na dýnku. A ještě mi došlo, že stejný šlendrián jsem už řešil u nerezových PS2 automat miyota. Za ty peníze, co renovace stojí by sakra mohli alespoň montovat originál rozměr těsnění tak, jak to má být. Už mi šlendriány opouštějící produkci fy Elton hodinářská lezou krkem. Tohle by si žádná jiná firma ke svému zákazníkovi nedovolila, nebo by o zákazníky rychle přišla. Fuj na tento pristup!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mi šlendriány opouštějící produkci fy Elton hodinářská lezou krkem. Tohle by si žádná jiná firma ke svému zákazníkovi nedovolila, nebo by o zákazníky rychle přišla. Fuj na tento pristup!

To je furt dokola. Hodinky dělá Elton pěkné, ale ty drobnosti.

Ale jinak dobrá renovace. Tenhle bastl by se mi taky líbil.

Upraveno uživatelem Radek K
Odkaz ke komentáři

Tak si dělám takovu malou radost a vybírám renovaci Igenů. Sl.Krsková je na dovolené, bude až 3. týden v září, tak mám čas. Pořád nevím. Zbytečně moc možností mě (znamení Váhy) dokáže rozhodit.

tak tyto

post-23666-039752800 1346872195.jpg

nebo..

post-23666-058210000 1346872221.jpg

nebo..

post-23666-003870800 1346872242.jpg

nebo snad..

post-23666-078274700 1346872286.jpg

či snad..

post-23666-003492400 1346872265.jpg

a nebo..

post-23666-092324900 1346872343.jpg

a teď mám vybírat ručičky, luminiscenci, atd. Já vím, je to radost. Ale já jsem v těch Váhách...

Odkaz ke komentáři

Tak si dělám takovu malou radost a vybírám renovaci Igenů. Sl.Krsková je na dovolené, bude až 3. týden v září, tak mám čas. Pořád nevím. Zbytečně moc možností mě (znamení Váhy) dokáže rozhodit.

tak tyto

a teď mám vybírat ručičky, luminiscenci, atd. Já vím, je to radost. Ale já jsem v těch Váhách...

Před měsícem jsem řešil něco podobného, ale bohužel nemám moc bujnou fantazii.

Napadla mě kombinace černý číselník a oranžová lumi (jako na Sportech dva) ale muselo by to být bez jakéhokoliv olemování indexů.

Teď zase přemýšlím nad kombinací šedého číselníku a bílé lumi něco jako na hodinkách Nomos Club ale to někdy v budoucnu.

Na ty sporty by byl super nějaký konfigurátor, aby měl člověk představu co vlastně vymyslel.

Nakonec jsem objednal klasiku, černá/černá, lumi nažloutlá, ručky klenuté.

Teď jsem v té nejhorší fázi - čekání.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Před měsícem jsem řešil něco podobného, ale bohužel nemám moc bujnou fantazii.

Napadla mě kombinace černý číselník a oranžová lumi (jako na Sportech dva) ale muselo by to být bez jakéhokoliv olemování indexů.

Teď zase přemýšlím nad kombinací šedého číselníku a bílé lumi něco jako na hodinkách Nomos Club ale to někdy v budoucnu.

Na ty sporty by byl super nějaký konfigurátor, aby měl člověk představu co vlastně vymyslel.

Nakonec jsem objednal klasiku, černá/černá, lumi nažloutlá, ručky klenuté.

Teď jsem v té nejhorší fázi - čekání.

Tak ten konfigurátor by byl fakt super, protože z představy, že si něco namyslím v hlavě a výsledek pak bude totální kolaps, mě jímá hrůza.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...