VintageLover Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Tak to jsou dárky od mé drahé polovičky ke čtyřicátým narozeninám,ten druhý byl moc dobrý:clap:je to šikulka a pro muj chronobundus má pochopení. Já to říkám pořád, že ta okrová je dobrá Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 A už jsem se zase naprd!Mám už dlouho původní Elton bastl(vznikl cca okolo roku 80) - Igeny v automatu. Po dlouhém rozkývávání se jsem se konečně rozhoupal a pořídil jim renovační nerezové pouzdro. Časem dodám fotky. Když jsem pouzdro otevřel - prvni po Eltonu - tak jsem zjistil, že těsnící o. kroužek je výrazně menší. A to tak, že nejenže nesedí ve výřezu k tomu určeném, ale. dokonce je našponovaný okolo závitu na dýnku. A ještě mi došlo, že stejný šlendrián jsem už řešil u nerezových PS2 automat miyota. Za ty peníze, co renovace stojí by sakra mohli alespoň montovat originál rozměr těsnění tak, jak to má být. Už mi šlendriány opouštějící produkci fy Elton hodinářská lezou krkem. Tohle by si žádná jiná firma ke svému zákazníkovi nedovolila, nebo by o zákazníky rychle přišla. Fuj na tento pristup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Tak tady jsou - Igen v nerezu - původní je pouze číselník, strojek a dýnko: Edit: a koukám, že je původní i vteřinovka. Upraveno 4. září 2012 uživatelem Honza.manta 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Už mi šlendriány opouštějící produkci fy Elton hodinářská lezou krkem. Tohle by si žádná jiná firma ke svému zákazníkovi nedovolila, nebo by o zákazníky rychle přišla. Fuj na tento pristup! To je furt dokola. Hodinky dělá Elton pěkné, ale ty drobnosti. Ale jinak dobrá renovace. Tenhle bastl by se mi taky líbil. Upraveno 4. září 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) mě se ta vteřinovka zdála trochu jinak barevná než ručkyAle jinak moc pěkné Upraveno 4. září 2012 uživatelem Mila_T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Velmi pěkné Honzo,jen ten tah mi tam nesedí.Dej je na kůži nebo kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Když mně se k nim právě tenhle mesh líbí - na ruce je to parádní. A stejně je to renovace a ne originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Tak si dělám takovu malou radost a vybírám renovaci Igenů. Sl.Krsková je na dovolené, bude až 3. týden v září, tak mám čas. Pořád nevím. Zbytečně moc možností mě (znamení Váhy) dokáže rozhodit.tak tyto nebo..nebo..nebo snad..či snad..a nebo..a teď mám vybírat ručičky, luminiscenci, atd. Já vím, je to radost. Ale já jsem v těch Váhách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Mně se nejvíc líbí ty bílé, ale možná kdyby ty ručky měly bĺou lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Mně se nejvíc líbí ty bílé, ale možná kdyby ty ručky měly bĺou lumi?Nechávám si dělat bílé se zelenou- taky čekám, jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Mně se nejvíc líbí ty bílé, ale možná kdyby ty ručky měly bĺou lumi? Souhlas. Ta bílá varianta je opravdu velice zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Nojo. Ty bílé jsou fajn, ale co ty ručičky ? Ty mi přijdou takové nedotažené, jako vzorek, co si mám dotvořit. Možná to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Co takhle? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Co takhle? No, to už je lepší. Ten původní návrh mi přišel jako polotovar. Takhle to stojí za úvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Nojo. Ty bílé jsou fajn, ale co ty ručičky ? Ty mi přijdou takové nedotažené, jako vzorek, co si mám dotvořit. Možná to tak je. Bílá se tu už kdysi řešila. Koukni do vlákna IGEN 38 - limitovaná edice ... příspěvek 299 od bohus76. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 To nejsou moje hodinky,fotka je někoho z fóra.Líbily by se mi se zelenou lumi,tak jak jsou ručičky.Dám ji sem znovu tu fotku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Kromě první a poslední varianty na fotkách, se mě líbí všechny a nejvíc světle červený cif. s černou lunetou. Ty jsou k sežrání... ještě by chtěly bombírované ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak si dělám takovu malou radost a vybírám renovaci Igenů. Sl.Krsková je na dovolené, bude až 3. týden v září, tak mám čas. Pořád nevím. Zbytečně moc možností mě (znamení Váhy) dokáže rozhodit.tak tyto a teď mám vybírat ručičky, luminiscenci, atd. Já vím, je to radost. Ale já jsem v těch Váhách... Před měsícem jsem řešil něco podobného, ale bohužel nemám moc bujnou fantazii. Napadla mě kombinace černý číselník a oranžová lumi (jako na Sportech dva) ale muselo by to být bez jakéhokoliv olemování indexů.Teď zase přemýšlím nad kombinací šedého číselníku a bílé lumi něco jako na hodinkách Nomos Club ale to někdy v budoucnu.Na ty sporty by byl super nějaký konfigurátor, aby měl člověk představu co vlastně vymyslel.Nakonec jsem objednal klasiku, černá/černá, lumi nažloutlá, ručky klenuté.Teď jsem v té nejhorší fázi - čekání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Před měsícem jsem řešil něco podobného, ale bohužel nemám moc bujnou fantazii. Napadla mě kombinace černý číselník a oranžová lumi (jako na Sportech dva) ale muselo by to být bez jakéhokoliv olemování indexů.Teď zase přemýšlím nad kombinací šedého číselníku a bílé lumi něco jako na hodinkách Nomos Club ale to někdy v budoucnu.Na ty sporty by byl super nějaký konfigurátor, aby měl člověk představu co vlastně vymyslel.Nakonec jsem objednal klasiku, černá/černá, lumi nažloutlá, ručky klenuté.Teď jsem v té nejhorší fázi - čekání. Tak ten konfigurátor by byl fakt super, protože z představy, že si něco namyslím v hlavě a výsledek pak bude totální kolaps, mě jímá hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 To nejsou moje hodinky,fotka je někoho z fóra.Líbily by se mi se zelenou lumi,tak jak jsou ručičky.Dám ji sem znovu tu fotku.Přesně takové jsem si- s drobným vylepšením- objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se