VintageLover Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Taky se přikláním k té kovové, navíc tato plastová je nějaká vadná pač na indexu 10,20,50 chybí část číslic. Nechybí, to je optický klam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Taky se přikláním k té kovové, navíc tato plastová je nějaká vadná pač na indexu 10,20,50 chybí část číslic. To je úhlem focení, číslice jsou natištěné zespodu na plexi. Optický klam Ještě malý pohled na strojovnu. Tady budeme ještě měnit dýnko. Dostanou jiný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Jaké,s českými nápisy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 (upraveno) gratuluji, pečlivá detailní renovace, paráda hodná fanouška a znalce. Podle mne je luneta vcelku jedno, tedy přesněji takto na fotkách vidím ten rozdíl, nedovedu se však s určitostí rozhodnout, co je lepší. Lepší je snad jen ten svítící bod na kovové, to asi ano, ale to jde na platové udělat taky, není třeba ničit jedinečný kousek ES2012 . Sorry, nevěřím ti, že nejde sehnat, prostě ti ji tam v Eltonu dali, dělali možná drahoty, ale po jejich vykešování, u nich taky zůstalo. Musejí jich mít přebytek z té limitky, nechali jich podle mne nasekat desítky, ne-li stovky. Bombírovaný ručky ovšem fakt svítěj !! Taky ty indexy jsou nějaský štíhlejší, nebo co? Upraveno 27. září 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 gratuluji, pečlivá detailní renovace, paráda hodná fanouška a znalce. Podle mne je luneta vcelku jedno, tedy přesněji takto na fotkách vidím ten rozdíl, nedovedu se však s určitostí rozhodnout, co je lepší. Lepší je snad jen ten svítící bod na kovové, to asi ano, ale to jde na platové udělat taky, není třeba ničit jedinečný kousek ES2012 . Sorry, nevěřím ti, že nejde sehnat, prostě ti ji tam v Eltonu dali, dělali možná drahoty, ale po jejich vykešování, u nich taky zůstalo. Musejí jich mít přebytek z té limitky, nechali jich podle mne nasekat desítky, ne-li stovky. Bombírovaný ručky ovšem fakt svítěj !! Taky ty indexy jsou nějaský štíhlejší, nebo co? Cigi, dík za kompliment. Indexy jsou malé a dělané podle původních a ciferník je lesklý. Cenu nechtěj vědět. Srovnávací fotka je v tomhle vlákně, pár postů zpátky.V Eltonu dělali velký drahoty a nakonec mi lunetu nedali. Opravdu pochází z ES2012 a je tu řada členů, kteří vědí i z kterého čísla limitky je. 2Bohus - český dýnko nebude, nech se překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 ...český dýnko nebude, nech se překvapit To jsem tedy opravdu zvědav. Vypadá to, že to bude opět něco fajnovýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 ...český dýnko nebude, nech se překvapit To jsem tedy opravdu zvědav. Vypadá to, že to bude opět něco fajnovýho. Nic extra, Nechci tohle, vadí mi tam to prázdný pole. A český je za příplatek, to se mi dávat nechce.Našel jsem kompromis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Nic extra, Nechci tohle, vadí mi tam to prázdný pole. A český je za příplatek, to se mi dávat nechce.Našel jsem kompromis :-) Že by nějaký nápis do prázdného pole?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Že by nějaký nápis do prázdného pole?? komplet jiný dýnkoale bude až v prosinci, osobně si ho zašroubuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 komplet jiný dýnkoale bude až v prosinci, osobně si ho zašroubuju Ja mam proskleny, ale je v supliku a nosim plne s ceskymi napisy. Proste jako puvodni hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Ja mam proskleny, ale je v supliku a nosim plne s ceskymi napisy. Proste jako puvodni hodinky. S plným bych neviděl na tu skvěle vyladěnou mašinku :-)Uklidňovačka na porady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Zdar pánové, pokud někdo chce renovovat v současné době Igeny, tak to netrvá 3 měsíce jak tomu bylo, ale měsíců 6. Informace ze dneška. To jen tak, pro info..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 komplet jiný dýnkoale bude až v prosinci, osobně si ho zašroubuju Už se dnes stalo,dýnka vyměněny,hoď fotku Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Zdar pánové, pokud někdo chce renovovat v současné době Igeny, tak to netrvá 3 měsíce jak tomu bylo, ale měsíců 6. Informace ze dneška. To jen tak, pro info.....Díkes za info, dneska je mam v renovaci přesně čtvrtým měsícem a konec v nedohlednu.Teď už začínám chápat to, že si někdo nechá zrenovovat Sporty1 a pak je obratem prodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Už se dnes stalo,dýnka vyměněny,hoď fotku Davide. hotovo, nový dýnko je vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 hotovo, nový dýnko je vpravo. Opravdu parádní, Davide. Svoji osobní limitku si dotáhl do opravdu podařených hodinek. Snad ještě jedna drobnost by to doladila k dokonalosti... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Díkes za info, dneska je mam v renovaci přesně čtvrtým měsícem a konec v nedohlednu.Teď už začínám chápat to, že si někdo nechá zrenovovat Sporty1 a pak je obratem prodá.Jasně. Je lepší si je tady koupit v prodejním vlákně, než na ně čekat nekonečné měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Jasně. Je lepší si je tady koupit v prodejním vlákně, než na ně čekat nekonečné měsíce.Přesně z toho důvodu jsem to takhle udělal s jedničkami a i s dvojkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Teď už začínám chápat to, že si někdo nechá zrenovovat Sporty1 a pak je obratem prodá. No tak tohle osobně nechápu. Hraji si s tím, telefonuji, nervuji se a pak je za týden prodám? Spíš se divím, že je vůbec někdo prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 (upraveno) ... nic Upraveno 8. prosince 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se