Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 9. 2012 v 7:34, diver60 napsal:

Taky se přikláním k té kovové, navíc tato plastová je nějaká vadná pač na indexu 10,20,50 chybí část číslic.

To je úhlem focení, číslice jsou natištěné zespodu na plexi. Optický klam

Ještě malý pohled na strojovnu. Tady budeme ještě měnit dýnko. Dostanou jiný

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

gratuluji, pečlivá detailní renovace, paráda hodná fanouška a znalce.

Podle mne je luneta vcelku jedno, tedy přesněji takto na fotkách vidím ten rozdíl, nedovedu se však s určitostí rozhodnout, co je lepší. Lepší je snad jen ten svítící bod na kovové, to asi ano, ale to jde na platové udělat taky, není třeba ničit jedinečný kousek ES2012 :D. Sorry, nevěřím ti, že nejde sehnat, prostě ti ji tam v Eltonu dali, dělali možná drahoty, ale po jejich vykešování, u nich taky zůstalo. :D Musejí jich mít přebytek z té limitky, nechali jich podle mne nasekat desítky, ne-li stovky.

Bombírovaný ručky ovšem fakt svítěj !! Taky ty indexy jsou nějaský štíhlejší, nebo co?

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 27. 9. 2012 v 14:38, cigi napsal:

gratuluji, pečlivá detailní renovace, paráda hodná fanouška a znalce.

Podle mne je luneta vcelku jedno, tedy přesněji takto na fotkách vidím ten rozdíl, nedovedu se však s určitostí rozhodnout, co je lepší. Lepší je snad jen ten svítící bod na kovové, to asi ano, ale to jde na platové udělat taky, není třeba ničit jedinečný kousek ES2012 :D. Sorry, nevěřím ti, že nejde sehnat, prostě ti ji tam v Eltonu dali, dělali možná drahoty, ale po jejich vykešování, u nich taky zůstalo. :D Musejí jich mít přebytek z té limitky, nechali jich podle mne nasekat desítky, ne-li stovky.

Bombírovaný ručky ovšem fakt svítěj !! Taky ty indexy jsou nějaský štíhlejší, nebo co?

Cigi, dík za kompliment. Indexy jsou malé a dělané podle původních a ciferník je lesklý. Cenu nechtěj vědět. Srovnávací fotka je v tomhle vlákně, pár postů zpátky.

V Eltonu dělali velký drahoty a nakonec mi lunetu nedali. Opravdu pochází z ES2012 a je tu řada členů, kteří vědí i z kterého čísla limitky je.

2Bohus - český dýnko nebude, nech se překvapit

Odesláno
  V 27. 9. 2012 v 15:53, speedwalker napsal:

...český dýnko nebude, nech se překvapit

To jsem tedy opravdu zvědav. Vypadá to, že to bude opět něco fajnovýho.

Nic extra, Nechci tohle, vadí mi tam to prázdný pole. A český je za příplatek, to se mi dávat nechce.

Našel jsem kompromis :-)

Odesláno
  V 27. 9. 2012 v 16:04, financ napsal:

Nic extra, Nechci tohle, vadí mi tam to prázdný pole. A český je za příplatek, to se mi dávat nechce.

Našel jsem kompromis :-)

Že by nějaký nápis do prázdného pole??

Odesláno
  V 27. 9. 2012 v 17:44, financ napsal:

:sad01_anim: komplet jiný dýnko

ale bude až v prosinci, osobně si ho zašroubuju :smile_anim:

Ja mam proskleny, ale je v supliku a nosim plne s ceskymi napisy. Proste jako puvodni hodinky.

Odesláno
  V 28. 9. 2012 v 19:07, skalis napsal:

Ja mam proskleny, ale je v supliku a nosim plne s ceskymi napisy. Proste jako puvodni hodinky.

S plným bych neviděl na tu skvěle vyladěnou mašinku :-)

Uklidňovačka na porady

• po měsících...
Odesláno

Zdar pánové, pokud někdo chce renovovat v současné době Igeny, tak to netrvá 3 měsíce jak tomu bylo, ale měsíců 6. Informace ze dneška. To jen tak, pro info.....

Odesláno
  V 27. 9. 2012 v 17:44, financ napsal:

:sad01_anim: komplet jiný dýnko

ale bude až v prosinci, osobně si ho zašroubuju :smile_anim:

Už se dnes stalo,dýnka vyměněny,hoď fotku Davide.

Odesláno
  V 7. 12. 2012 v 6:33, sect napsal:

Zdar pánové, pokud někdo chce renovovat v současné době Igeny, tak to netrvá 3 měsíce jak tomu bylo, ale měsíců 6. Informace ze dneška. To jen tak, pro info.....

Díkes za info, dneska je mam v renovaci přesně čtvrtým měsícem a konec v nedohlednu.

Teď už začínám chápat to, že si někdo nechá zrenovovat Sporty1 a pak je obratem prodá.

Odesláno
  V 8. 12. 2012 v 11:27, financ napsal:

hotovo, nový dýnko je vpravo.

Opravdu parádní, Davide. Svoji osobní limitku si dotáhl do opravdu podařených hodinek. Snad ještě jedna drobnost by to doladila k dokonalosti... ;-)

Odesláno
  V 7. 12. 2012 v 18:27, t.p napsal:

Díkes za info, dneska je mam v renovaci přesně čtvrtým měsícem a konec v nedohlednu.

Teď už začínám chápat to, že si někdo nechá zrenovovat Sporty1 a pak je obratem prodá.

Jasně. Je lepší si je tady koupit v prodejním vlákně, než na ně čekat nekonečné měsíce.

Odesláno
  V 7. 12. 2012 v 18:27, t.p napsal:

No tak tohle osobně nechápu. Hraji si s tím, telefonuji, nervuji se a pak je za týden prodám? Spíš se divím, že je vůbec někdo prodává.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...