Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Já šel na to zcela jinou cestu,tedy úplně mimo standard,ve všem je něco navíc a nemyslím že by to za ty peníze nestálo,chtěl jsem pouze jedinečné hoďky a povedlo se.

DSCN7553.jpg DSCN7555.jpg DSCN7558.jpg

Jsem asi konzerva,ale byt se mi libi barevny kombinace vseho druhu(cifry,gumy..),tak u Igenu mam jasno,teda ne uplne,bud bila luneta...nebo tahle klasa,hlavne barva indexu,jedina,pro me MOMENTALNE prijatelna barva indexu,je ta,co mas ty,Dusane.Jak mam ty barvicky rad,tak ty"limetkovy" indexy me zabijej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No,to plny dynko je lepsi,vzhledem k tvaru pouzdra to pusobi uplne jinak,nez na Igenech,a propos,samotnej cifernik s ruckama vychazi cca.na dvojku,je tak?

Tak jsem se podíval na tu kalkulaci jak jsem slíbil a je to víc. Ciferník 1.800 a niklované ručky rovný tisíc. Pouzdro klasika 5.370, na poudzdro, které mám, paradoxne přesnou cenu nevím, protože se to domlouvalo později již telefonicky, ale bude okolo těch 7tis.

Odkaz ke komentáři

Nádhera, gratuluji! ;) Ty popisky na dýnku jsou frézované?

Dodatečná omluva, je to laser. Bohužel nejsem zrovna v této sféře právě odborník a jak ses ptal, tak mě ani laser nenapadl, pouze jsem vyhontoil, že to není tisk, nebo tak něco (což je asi nesmysl), tak jsem to odkýval. Takže sorry za mystifikaci.

Odkaz ke komentáři

Jseš si jistej?  Já si někdy přijdu jak zvíře :cigar:

Ale to já taky, když mě něco našlápne. Třeba vlákno o prodejcích.

Už rok tam píšu jednu svojí nemilou zkušenost a vždycky se u toho tak naseru, že

to tam nakonec nedam.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem svoje renovované Igeny dnes odeslal do Eltonu na seřízení, dělají přes minutu denně. Možná bych na to kašlal, ale posílal jsem tam ještě dvojky na rehablitaci, tak jsem je po domluvě s Ing. Krskovou přibalil. Píšu ovšem proto, že jsem při tom zpozoroval nečekaný jev, a sice, že jsem pociťoval velkou vnitřní neochotu se s nimi alespoň na pár dní rozloučit, že by počínající závislost?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem svoje renovované Igeny dnes odeslal do Eltonu na seřízení, dělají přes minutu denně. Možná bych na to kašlal, ale posílal jsem tam ještě dvojky na rehablitaci, tak jsem je po domluvě s Ing. Krskovou přibalil. Píšu ovšem proto, že jsem při tom zpozoroval nečekaný jev, a sice, že jsem pociťoval velkou vnitřní neochotu se s nimi alespoň na pár dní rozloučit, že by počínající závislost?

počínající závislost byla už v době kdy jsi posílal první renovaci....  nicméně k tomu, že ti dělali minutu denně...  Mám taky zkušenost s jedněma po renovaci v Eltonu, po té co mi přišli, tak se dokonce zastavovaly.  Nicméně po domluvě s paní Krskovou mi to v rámci reklamace opravili a už jdou.  Co se ale týče celkového seřízení při renovaci, tak jsem Eltonem trochu zklamanej.  Už mám celkem zrenovované troje sporty a přesnost je horší, než když jsem si nechal vyčistit a seřídit strojek u pana Brože v pasáži.  Asi toho mají v Eltonu moc, nebo se striktně řídí odvolávkou na normy z totáče.  Jinými slovy jsem ti chtěl říct, že Elton se s přesností moc nepáře, ale renovace dělají parádní.

Odkaz ke komentáři

počínající závislost byla už v době kdy jsi posílal první renovaci....  nicméně k tomu, že ti dělali minutu denně...  Mám taky zkušenost s jedněma po renovaci v Eltonu, po té co mi přišli, tak se dokonce zastavovaly.  Nicméně po domluvě s paní Krskovou mi to v rámci reklamace opravili a už jdou.  Co se ale týče celkového seřízení při renovaci, tak jsem Eltonem trochu zklamanej.  Už mám celkem zrenovované troje sporty a přesnost je horší, než když jsem si nechal vyčistit a seřídit strojek u pana Brože v pasáži.  Asi toho mají v Eltonu moc, nebo se striktně řídí odvolávkou na normy z totáče.  Jinými slovy jsem ti chtěl říct, že Elton se s přesností moc nepáře, ale renovace dělají parádní.

Ono to bohužel bylo výrazně přes minutu, poněkud orientačně mi to vycházelo 5 minut za 3 dny. Jinak souhlas, z renovace jsem osobně nadšenej, z toho chodu už míň. Zejména proto, že máme v rodině ještě několikery PS II a oboje chodí téměř přesně, jedny tak chodily už když jsem je na Aukru koupil za nějaký 3 stovky. Problém je ovšem jinej, že teď mám nutkavý pocit, že bych opravdu vážně potřeboval ještě další Igeny, samozřejmě ve zcela jiném barevném provedení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...