Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 2. 2016 v 19:16, cali napsal:

Nahodou zachovali sa profesionalne, nez by ti placli nejaky termin a potom si museli vymyslat preco ho nedodrzali, tak rovno pocvedali ze nevedia :lol2:

:lol2: , no jo no, neva, jsou to jen hodinky, ne? :goof:

Odesláno (upraveno)

Etu bych rád, zkoumám kolem miyoty 9015, ale to bude ještě dlouhá cesta i když věřím, že se to jednou povede. Tohle je jen klasickej kříženec cal 68 a 96, nic převratnýho.

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno
  V 23. 2. 2016 v 19:25, xjr1 napsal:

Etu bych rád, zkoumám kolem miyoty 9015, ale to bude ještě dlouhá cesta i když věřím, že se to jednou povede. Tohle je jen klasickej kříženec cal 68 a 96, nic převratnýho.

Až dozkoumáš, dej vědět ! 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ne normálně jsem objednal ještě u p.Krstkové a zbytek zajistil Ježíšek a býčka zlatník, ale asi to byla fuška s tou miniaturou.

Odesláno

zdar chlapi, zacinam se sbiranim, nemate nekdo tip, kde sehnat klic na otvirani dynka na PS1, PS2 ci Diplomaty? Neco jsem videl na Parexu, funguji ty klice spolehlive?

Popripadne nema nekdo seznam na odkazy zde na forum ohledne vymeny lunety, sklicka, rozebrani na PS1, PS2? Moc diky za Vasi pomoc. Az bude vice casu, snad se dostanu ke vsem vlaknum. Moc diky. A

Odesláno
  V 12. 3. 2016 v 11:30, Primoš napsal:

Ne normálně jsem objednal ještě u p.Krstkové a zbytek zajistil Ježíšek a býčka zlatník, ale asi to byla fuška s tou miniaturou.

Býčka zlatník ..../a to jako vč. umístění/, nebo to proběhlo v Elton ?  A býček jako znamení zvěrokruhu, nebo to má jinou symboliku. Hodinky samorřejmě pěkný, jak jinak :notworthy:

Odesláno

Né, normálně jsem ho tam nalepil silikonem.Jsem narozen ve znamení býka a inspirací mi byly Igeny jednoho zdejšího člena fóra, ale ten tam má (Z) a tak mi napadl ten bejček,když už to prosklené dýnko, tak je třeba zas tu úroveň posunout o level výš.A prostě se pochlubit i nehodinkářům baterkářům,ti mi říkají, že jsem blázen já si to pomalu o sobě začínám také myslet, když ty penízky za hodinky z peněženky tolik mizí, ale přečtu si tu pár řádků a zas mi to chytí a přestanu na vynaložené penízky myslet.

A dík za chválu.

Odesláno

Těším se až mi příjdou mé první primky :) akorát mě trošku štve, že nebyla k dispozici duralová luneta. Chci se zeptat půjde to později v pohodě pak vyměnit za duralovku že ? :)

Odesláno

Problém je,že ten potisk z plastové lunety rád zůstane nalepen v tom nerezovém kroužku.A proto je lépe měnit komplet lunetu i s vložkou  /jedna černá a jedna bílá/.

Odesláno

Takže jestli tomu rozumím tak by to připadalo v úvahu tak, že by to musel udělat Elton, kvůli záruce a vyměnil by vložku a dal tam duralovou lunetu místo plastové. Je to tak ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...