zekon7302 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 No jo, ale když to šlo perfektně udělat u Orlíků, jaká je tam jiná technická překážka, provézt to stejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Jenže u Orlíků není jen drátek,ale aretace safírovými kuličkami pod pružinkou.Určitě Ti to udělají jako limitku /za hříšné prachy/ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Vyvrtat tři dírky(už tam jsou ), nacpat tam kuličky a pružinky, udělat drážkování na lunetě, to je sakra technologický problém v 21.století, ale udělat cenovku z nerezi a safíru , to jde hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Njn, luneta je vopruz. Ale i tak z nich mám radost. Co jsem prodal červený Igeny (2 roky??), tak jsem žádný Primky neměl. Ale tyhle jsem v tom prodejním vláknu prostě nemohl nechat. A rovnou jsem je vzal na typicky českej uvítací večírek s buřtama a plzničkou ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Nechápejte mně zle, já je mám taky rád, a klidně dám za ně i nesmyslnou částku, ale ať jsou sakra udělané pořádně. Já nechci poslouchat kecy typu, co bys za ty prachy chtěl, spíš se zeptám, kolik chtěj zaplatit za pořádný hodinky, se vším všudy, jak se patří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 U mě luneta perfekt, díky Dušane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Njn, luneta je vopruz. Ale i tak z nich mám radost. Co jsem prodal červený Igeny (2 roky??), tak jsem žádný Primky neměl. Ale tyhle jsem v tom prodejním vláknu prostě nemohl nechat. A rovnou jsem je vzal na typicky českej uvítací večírek s buřtama a plzničkou ;-).Gratuluju. Nodaty jsou krásné a rád na ně vzpomínám. S lunetou jsem naštěstí problém neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Gratuluju. Nodaty jsou krásné a rád na ně vzpomínám. S lunetou jsem naštěstí problém neměl. Jo, díky, snad mi chvíli vydrží. Akorát jsem s hrůzou zjistil, že se dost blbě fotí (zejména cifr). Hlavně teda při umělým světle. No nic, to bude chyba na mé straně, nikoli na straně hodinek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Jo, díky, snad mi chvíli vydrží. Akorát jsem s hrůzou zjistil, že se dost blbě fotí (zejména cifr). Hlavně teda při umělým světle. No nic, to bude chyba na mé straně, nikoli na straně hodinek ;-)Já jsem měl naopak dojem, že jsou to jedny nejfotogeničtějších hodinek. Ten vypouklý plast umí úplně kouzlit, viz tvá fotka nahoře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 No asi záleží na světle, když jsem je fotil venku za světla, tak to šlo. Horší to bylo pod lampu. No horší, všechno jsme radši smazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Tak jelikož jsem nešika, tak jsem s tou lunetou zkusil místního hodináře. Ten na to mrkl odborným pohledem, pak mi sdělil, že tam žádná pružina ani nic podobnýho není, protože kdyby tam byla, tak by to nemělo takovou vůli. Pak dodal, že Prim to do lunet stejně nikdy nedával. A pak ještě, že sice by ji mohl zkusit sundat, abysme se přesvědčili, ale že by přitom mohl porejpat hodinky, takže to radši zkouše nebude. Tak jsem se aspoň při sobotě pobavil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 A co baterky? Ty měnit umí, nebo to posílá někam do odborného servisu? Zeptal bych se ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 A co baterky? Ty měnit umí, nebo to posílá někam do odborného servisu? Zeptal bych se ho...Hele, on je to bratr naší kamarádky, tak jsem si pomyslel svoje a nechal to bejt. Ale jt to tedy otřesný, co běžný "hodinář" ne/umí. Takže to snad přeci jen zkusím porejpat sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 S chutí do toho a trochu je poškrábej, pak už to budou skutečně tvoje hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 S chutí do toho a trochu je poškrábej, pak už to budou skutečně tvoje hodinky! Chceš říct, že když manželka v tejdnu vodřela moje auto, stalo se jejím majetkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Chceš říct, že když manželka v tejdnu vodřela moje auto, stalo se jejím majetkem?Jasně, ať ti ho zaplatí a nechá si ho, když ho zkur... ale s těma hodinkama jsem to myslel spíš tak, že když si na nich uděláš první nedokonalost svoji vinou, tak se o ne prestanes bat a stanou se tvymi... jako já když jsem si škrábnul sarby, když jsem zkracoval tah :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Jasně, ať ti ho zaplatí a nechá si ho, když ho zkur... ale s těma hodinkama jsem to myslel spíš tak, že když si na nich uděláš první nedokonalost svoji vinou, tak se o ne prestanes bat a stanou se tvymi... jako já když jsem si škrábnul sarby, když jsem zkracoval tah :-)To by se mi asi nevyplatilo, je to jen rýha na nárazníku ;-). Jinak celkem chápu, ale nějak pořád preferuju věci bez vad a kazů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Toho se neboj, sundat lunetu, já tu už dělal i na safírovejch Igenech, vem jemný nožík, já používám tu metličku z mixéru, opravdu tenké ostří. Dáš do mezírky mezi lunetou a pouzdrem a zapáčíš, tam se na viditelným plochách nemá co poškrábat. Oděrku to zanechá jen na té leštěné ploše, kam luneta dosedá, ta je skryta samotnou lunetou. S tím drátkem ale nečekej zázraky, zohýbáš-li moc, pak je problém ji tam nasadit zpět, takže jen tak jemně. Já sem u nových věcí taky úzkostný jen do prvního škrábance, pak to vypouštím. Všechny nový/renovovaný Igeny jsou krásný i když maj plno chyb. Právě kvůli té nedotaženosti jsem nakonec pustil své červené nodate, dodnes toho lituju, byly krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Toho se neboj, sundat lunetu, já tu už dělal i na safírovejch Igenech, vem jemný nožík, já používám tu metličku z mixéru, opravdu tenké ostří. Dáš do mezírky mezi lunetou a pouzdrem a zapáčíš, tam se na viditelným plochách nemá co poškrábat. Oděrku to zanechá jen na té leštěné ploše, kam luneta dosedá, ta je skryta samotnou lunetou. S tím drátkem ale nečekej zázraky, zohýbáš-li moc, pak je problém ji tam nasadit zpět, takže jen tak jemně. Já sem u nových věcí taky úzkostný jen do prvního škrábance, pak to vypouštím. Všechny nový/renovovaný Igeny jsou krásný i když maj plno chyb. Právě kvůli té nedotaženosti jsem nakonec pustil své červené nodate, dodnes toho lituju, byly krásné.A) Díky, zkusím. B )Tenhle červenej cifr jsem měl taky a navíc s nápisem Incabloc. A co myslíš? Taky jsem ho v záchvatu nepříčetnosti pustil. C) Dělal se no date cifr v lahvově zelený (s přimhouřenýma očima též british racing green)? Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 (upraveno) Pánové, pls, kolik si dnes řekne ELTON za renovaci SPORT jedniček? Upraveno 18. dubna 2016 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se