Mischa80 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Njn, když poptávka převyšuje nabídku (stávající kapacitu), tak zvedneme ceny, a když to nepomůže, tak zase a zase... až vznikne nové tržní optimum. Tj. taková situace, kdy budeme mít vytíženého právě toho jednoho člověka, který dělá renovace a cena bude taková, kterou bude ochotné to správné množství zákazníků zaplatit. Že bychom zaměstnali dalšího člověka zrychlili a zvýšili objem renovací, to nás ani nenapadlo... Proč bychom to dělali? Chceme prodávat nové hodinky. To, že průměrná cena 1 ks našich hodinek je 10 tis. a obdobná je i průměrná cena renovace, je věc druhá...
Valderek Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 No . . . Mají tu politiku nejak divne nastavenou . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
feltharg Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 tak jesi to je spravnej patriot tak by mel koupit mpm a bylo by vymalovano
Valderek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Tak mi včera napsali z Eltonku, že hodinky budou v příštím týdnu, že neměli armovací kroužky. Jenže nějak se už na ně ani netěším :/
Fade Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Klid, já čekám na vyřízení reklamace. Mají na to poslední 3 dny, tak mě zajímá, jestli to stihnou, nebo ne Něco mi říká, že nejspíše ne. Pak si říkám, jestli mám být svině a nějak s nimi vytřít jako oni s námi, nebo mám být v pohodě a nechat to tak.
bob.zizka Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Jsem nebo spíš budu tady na foru rok. Chtel jsem ES LE ,ale nejak se mi to pracovně a finančně zvrtlo,tak jsem to nechal plavat. Teď jsem si říkal,že k ročnímu výročí bych si pořídil další renovaci no a jak tak koukam,v Eltonu si pořád zpívají tu svojí.....
Valderek Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 V 14. 7. 2016 v 11:16, Fade napsal: Klid, já čekám na vyřízení reklamace. Mají na to poslední 3 dny, tak mě zajímá, jestli to stihnou, nebo ne Něco mi říká, že nejspíše ne. Pak si říkám, jestli mám být svině a nějak s nimi vytřít jako oni s námi, nebo mám být v pohodě a nechat to tak. Co bylo špatně, že jsi reklamoval ?
EngineerHack Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Elton poslednu dobu nestiha. Objednal som 2x plastovu lunetu na PSII a oni nie su schopny ju dodat ani po 7tyzdnoch.
Fade Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 V 14. 7. 2016 v 12:38, Valderek napsal: Co bylo špatně, že jsi reklamoval ?Hodinky se zastavovaly. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Melly Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 V 15. 7. 2016 v 11:07, EngineerHack napsal: Elton poslednu dobu nestiha. Objednal som 2x plastovu lunetu na PSII a oni nie su schopny ju dodat ani po 7tyzdnoch.Vítej do klubu... a až jí dodaj, bude polská
zekon7302 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Hm, já si předčasem objednal korunku na Diplomaty i s natahovací hřídeli, strojek jsem už měl odservisovaný a odskoušený. Hodinky jsem zkompletoval a jako zázrakem se začali zastavovat, nejdřív jsem myslel že je to ručkama, , tak jsem je rozebral, sešteloval ručky aby nikde nedrhli, vše o.k, strojek jsem také rozebral a hledal příčinu, no a nic. Složil jsem je a zas, tak jsem prohlédl součástku po součástce a ta sviňa hřídel měla nepatrně posunutou drážku, z několika původních jsem našel odpovídající a problém vyřešen, ale ty nervy.
Valderek Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Tak hodinky uz jsou na prodejne tak je zitra vyzvednu. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Mischa80 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Já si říkám, jestli to už není záměr... odradit zákazníky od zakázek s nízkou ziskovostí (z jejich pohledu). Ale co teda chtějí dělat, to nevím... V 15. 7. 2016 v 11:07, EngineerHack napsal: Elton poslednu dobu nestiha. Objednal som 2x plastovu lunetu na PSII a oni nie su schopny ju dodat ani po 7tyzdnoch.
Fade Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Taky bych je měl zítra mít na prodejně k vyzvednutí z reklamace. Normálně se ale na ně už tak netěším. Mailová komunikace s Eltonem je naprosto super. Výmluvy a výmluvy, dokonce bych jim měl být snad ještě vděčný S touhle firmou už nechci mít nic společného. V 21. 7. 2016 v 13:33, Valderek napsal: Tak hodinky uz jsou na prodejne tak je zitra vyzvednu.Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Valderek Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 V 21. 7. 2016 v 13:54, Fade napsal: Taky bych je měl zítra mít na prodejně k vyzvednutí z reklamace. Normálně se ale na ně už tak netěším. Mailová komunikace s Eltonem je naprosto super. Výmluvy a výmluvy, dokonce bych jim měl být snad ještě vděčný S touhle firmou už nechci mít nic společného.No ja se Ti nedivím. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Byl jsem tam cca před 10 dny, a maj to tak, že do místosti finální montáže nelze vstoupit - právě kvůli prachu Jinak maj hodináři svoje ponky s připojením tlakovýho vzduchu (2 hadice, nevím zda odsávačka nebo foukačka), ale ty kóje, jak máš na fotce, nemají. Jinak to vypadá obdobně. V 13. 5. 2016 v 17:37, Mipa napsal: Přiložil bych zde dole snad zajímavý obrázek z montáže nejlepších "manufakturních" hodinek z blízkého Glashütte Original (kde jsem byl na exkursi) kde jsou při montáži (jak jsem snad dobře z výkladu pochopil) zavedeny tyto prosklené "kukaně" kam je s mírným přetlakem přiváděn patřičně ohřátý a od prachu prostý vzduch, aby skoro žádné zrnko prachu nemohlo narušit funkci (a třebas zablokovat ozubené soukolí) "manufakturních" hodinek. Nic takového jsem na reportážích z montáže Manufaktury Elton neviděl (přímo tam na exkursi jsem nebyl - přiznávám to je moje ostuda jako Prim "chronomagora"). Mají tam snad jen konečné "plnění" hodinek čistým inertním plynem při uzavírání pouzder Primek.
klasik51 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Jak se můžete kluci netěšit? Dyk to těšení je přeci tak krásné. Těšení na dovolenou, na milenku, na nové auto, na dobrý oběd,...............Já se těšil od listopadu a včera konečně přiška obálka z Eltonu. A už se mi stýska po tom těšení, tak budu muset zase něco objednat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se