bohus76 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 -25 min., z toho si umím představit kvalitu odvedené práce, a jak asi proběhne napodruhé. Budeš čekat cca měsíc, pak je budeš otravovat, koncem září ti je tedy zas pošlou a půjdou -15min., jo to asi bude lepší. Z vlastní zkušenosti, na záruku prdím, i svoje Orlíky jsem musel opravovat, vlastně ze strojku(eta 2824-2) je původní jenom základna. Strojek nebyl seřízen, byl suchý a plný nečistot, nevím kde ho vyhrabali, poslat jim to na reklamaci, hodinky by nacestovali víc kilometrů než najezdím za rok autem. Ale samozřejmě né všechno kazí, třeba E.S šlapou perfektně, i líp než COSC, ale taky tam byla reklamace a čekal jsem na ně skoro tři měsíce.Pokud by to byl ojedinělý "výskyt" závad tak neříkám nic,ale to je pořád něco.Raděj kdyby dělali pořádně za ty prachy. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 No ono je to moje prvni zkušenost s něma. Ja fakt uvidim. Zkusim se kdyz tak s nema nejak domluvit . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 nj, ale nejsi zdaleka první, kdo má takovéhle potíže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ty igeny se mi opravdu libi jinak bych do primu vubec nešel. Je mi jasne ze za 15k mam daleko lepsi hodinky . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Mischa80- co se může pokazit, to se taky pokazí, mněl jsem všelijaké hodinky, i japonce, švýcary. Kazí se všechno a kromě Omeg, jsem na všech našel nějakou "pihu krásy". Takže, je to jen o tom, kolik toho jsi ochoten danému výrobci odpustit, jak rád máš konkrétni fabriku. Co jsem psal nebyla stížnost, já se stím umím poprat, a mám ty primky i rád. Upraveno 23. července 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 navíc jde nějak těžko vytáhnout korunka, ale je to moje první věc od nich, takže nevím, zda je to dobře nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Valdo, jsou to krasavci! Gratuluji. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Na to, aby sis koupil nové Orlíky s 2824 a pak si nechal sám zrepasovat strojek, to už je musíš mít hooodně rád to bys jiné hodinářské firmě neodpustil (proč taky, když na hodinky máš mezinárodní záruku a víš, že ti je spraví) Mimochodem, já mám primky taky rád, zrenovované igeny jsem měl několikrát, ale tenhle bordel mě štve... Upraveno 23. července 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Valdo, jsou to krasavci!Gratuluji. ;-) Dane díky, ale už jsou trochu problémové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ctu to tady a nevim co na to rict. :-( V kazdem pripade reklamuj. Jakmile se v tom bude vrtat nekdo jiny, tak Elton od toho da ruce pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tak záleží na důvěře a trpělivosti každého soudruha, že? Já chtěl hodinky nosit a né pořád dokola reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Taky pravda. :-(Musi se rozhodnout sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Já nevím, jestli se mám smát nebo brečet, ale včera v 16:00 jsem si vyzvedl hodinky z reklamace, natáhl je do plna a dnes v 11:45 se zastavily naprosto stejným způsobem - ručička na indexu 4h. Já fakt nevím, jestli si dělají prdel nebo o co jde. Uvidím jak budou fungovat dále, ale už teď mám tušení, že se bude dít přesně to samé. Boha jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Já nevím, jestli se mám smát nebo brečet, ale včera v 16:00 jsem si vyzvedl hodinky z reklamace, natáhl je do plna a dnes v 11:45 se zastavily naprosto stejným způsobem - ručička na indexu 4h. Já fakt nevím, jestli si dělají prdel nebo o co jde. Uvidím jak budou fungovat dále, ale už teď mám tušení, že se bude dít přesně to samé. Boha jeho.To si delas pr.... ?!?!?!?!? To snad neni mozne. To jako ani nezkontrolujou nebo co ??? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Hm, já si předčasem objednal korunku na Diplomaty i s natahovací hřídeli, strojek jsem už měl odservisovaný a odskoušený. Hodinky jsem zkompletoval a jako zázrakem se začali zastavovat, nejdřív jsem myslel že je to ručkama, , tak jsem je rozebral, sešteloval ručky aby nikde nedrhli, vše o.k, strojek jsem také rozebral a hledal příčinu, no a nic. Složil jsem je a zas, tak jsem prohlédl součástku po součástce a ta sviňa hřídel měla nepatrně posunutou drážku, z několika původních jsem našel odpovídající a problém vyřešen, ale ty nervy. Nevím. Jak říkám, uvidím po pár dnech a pokud to bude dělat zase, nechám je reklamovat znovu. No, a až to opraví, nejspíše s Eltonem končím a Igen půjdou do světa. Případně to prodám někomu, kdo si na tom zvládne udělat servis sám nebo zná někoho, kdo by to dokázal lépe než Elton. Stejně si říkám, jestli nemůže být chyba v té osičce jak psal Zekon výše. Takhle hodinky začaly blbnout po výměně korunky za korunku s krčkem. Já jim ale přece nemůžu říkat a´t se kouknou na hřídelku a doporučovat jim postup. To si delas pr.... ?!?!?!?!? To snad neni mozne. To jako ani nezkontrolujou nebo co ??? Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Já mám se svými ted taky problém.. Občas se předběhnou o 2h dopředu ale řeším to se svým hodinářem a prý je zmagnetizovanej vlásek a ted se bude měnit. Nicméně minulý týden jsem byl v u eltonu za 5min 14:00 (podle ráčmenů zn. Seiko) a viděl jsem jen hromadu lidí jdoucích z práce... Vypadali všichni vyloženě vytíženě. Ale to jsou drby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Podle mě už u zaměstnanců novodobého Eltonu chybí ta láska k jemné mechanice, hrdost na společné dílo, odhodlání, aby fabriku opouštěla kvalitní a konkurenceschopná produkce, a obávám se, že chybí hlavně radost z práce... a takovéhle jsou výsledky. A s tím nic neudělá ani Strnad, ba ani pan poslanec Stříbrný... Upraveno 23. července 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Rozhoduju se, jestli si neudělat k 30. narozeninám nějaké fakt výjimečné Igeny. Hodinky jsou to hezké a chtěl bych mít jedny fakt komplet renovované mnou a chtěl bych je nosit. I bych do toho dal ty prachy, i si na ně počkám... Ale co mě neskutečně odrazuje je obava, na druhou stranu v podstatě jistota, že po měsících čekání mi přijdou nějak zkoněné, budu je muset několikrát reklamovat, než budou v pořádku a nakonec mi bude dřív 31, než budou bez problémů... je to fakt smutné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Taky premyslim o dalsich. A cim dal tim vic se priklanim k nazoru,ze dalsi ano,ale cestou trochu odlisnou. Z Eltonu si nakoupit komponenty-jestli to ovsem jeste jde a pak si je nechat poskladat od nekoho sikovneho kdo odservisuje strojek,no a kdyby to nahodou takhle uz neslo tak tam holt poslu strojek s tim,ze jej nechci servisovat(nebude na nej zaruka) a nechat si je poskladat u nich a pak az nekym poladit. Presne jak psal Zekon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tak takhle jsem to udělal už dvakrát a velká spokojenost. Tedy ta cesta za "a" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se