cedric Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Jedna včerejší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Zišlo by sa to tu trochu oživiť... Dnes po obede moje obľúbené GSAR, v ich prirodzenom prostredí a podvečer digošky od Marathonu, ktoré ma fakt príjemne prekvapili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 GSAR jsem měl dvakrát, nakonec jsem ale dospěl k menším. Kdyby byly ty 39mm nižší, tak pohoda, ale ta výška je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Toto je 36mm? Seděj ti akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 V 21. 5. 2020 v 12:22, villain83 napsal: Toto je 36mm? Seděj ti akorát. Ano, a už je nemám, nenosil jsem je moc často, a to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Tady jsou :-) se mnou v kanclu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 36-tky by mi osobne boli už asi malé. Vďaka týmto mojím GSAR-om som zistil, že 39mm je pre mňa tak akurát. Dovtedy som nosil samé 42mm a vyššie... Páči sa mi ale na tých 36-tkách ten čierny dátumový veniec. Zekon, to si menil ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 V 29. 5. 2020 v 8:24, Mr.Zizi napsal: 36-tky by mi osobne boli už asi malé. Vďaka týmto mojím GSAR-om som zistil, že 39mm je pre mňa tak akurát. Dovtedy som nosil samé 42mm a vyššie... Páči sa mi ale na tých 36-tkách ten čierny dátumový veniec. Zekon, to si menil ty? Já si o to napsal, taky jsem o to dýl čekal. 39mm jsem měl dvakrát, a kdyby luneta byla taky 39mm a ne 41mm, tak by to bylo o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Nově lze zakoupit v Chronoshopu. https://www.chronoshop.cz/marathon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Ahojte, nemate niekto prehlad, ako je to životnoťou trícia u marathonu a ev. servisu a výmeny? koľko to tak može stát? skúšali ste to niekto? ďalšia otázka, mali ste niekto v ruke aj baterkové aj mechaniky? zaujímala by ma hnotnost, resp jej rozdiel u quartzov. CHcel by som tie hodinky tažké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 (upraveno) V 25. 7. 2022 v 9:10, gazdiq napsal: Ahojte, nemate niekto prehlad, ako je to životnoťou trícia u marathonu a ev. servisu a výmeny? koľko to tak može stát? skúšali ste to niekto? ďalšia otázka, mali ste niekto v ruke aj baterkové aj mechaniky? zaujímala by ma hnotnost, resp jej rozdiel u quartzov. CHcel by som tie hodinky tažké. Baterky 42 mm na kaučuku od Hirsche 105g Upraveno 8. ledna 2023 uživatelem Jackie Treehorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Je volnější, to, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září No konecne. SAR s poradnym ciselnikem. Ale to jim to trvalo, skoro 25 let https://wornandwound.com/enthusiast-spotlight-navy-diver-brock-stevens-takes-on-marathons-new-osar-d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se