little_w Odesláno 27. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2017 No vidis, takhle jsem se na to nedival. Od Seika jsem zadne jine titanove hodinky nevidel, takze porovnat ze zkusenosti nedokazu. Ale jelikoz i mezi ocelovymi pouzdry jsou nebetycne rozdily, tak mas recht, ze s titanem to bude nemlich to samy. Souhlas.
little_w Odesláno 6. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Dneska zase na ruce. Jsou fakt moc fajn! Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem little_w
Arthur N. Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Objevil jsem to az dnes. Ja na quartz nejsem, ale mohl bych to koupit mladymu synovcovi:-)Diky za fotky a povidani.
little_w Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Dneska jsem je zase mel cely den na ruce. Jsou neuveritelny! Lehounky jak pirko, pohodlny... proste nesmim je moc nosit, pac bych se potom divil, proc ja se vubec otravuju s mechanickyma hodinkama! Tak co, panove, uz jste do toho nekdo prastil nebo jsou ty chudinky na foru furt samy? To si nezaslouzi!
Frostie Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Dneska jsem je zase mel cely den na ruce. Jsou neuveritelny! Lehounky jak pirko, pohodlny... proste nesmim je moc nosit, pac bych se potom divil, proc ja se vubec otravuju s mechanickyma hodinkama! Tak co, panove, uz jste do toho nekdo prastil nebo jsou ty chudinky na foru furt samy? To si nezaslouzi! Jsou malilinké, jinak už bych je také dávno měl
pepyczek Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Soláry v oceli:https://global.rakuten.com/en/store/p-select/item/item-39529/
lub Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Diky, lube. Jdi do nich. Za ty prachy jsou proste neuveritelny! tak jo. sice později, ale přece. a těšil jsem se na ně víc, než na většinu ostatních hodinek.díky tvému, little_w, pozitivnímu textu a hlavně díky tvým perfektním fotkám, kterých jinak na netu moc není.a jsou super - jsem z nich nadšenej!malý, lehoučký, perfektně zpracovaný a jako bonus klenuté sklíčko. koupené na ebay z japonska (jen jediný prodejce, který je nabízí na tahu), potěšila ručně psaná zpráva s papírovou figurkou origami, to je sympatické. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kvarcky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. podobné pětkám snkn25, a přesto jiné. pouze hodinová a minutová ručka jsou identické, stejně tak luminiscence - tedy bez výhrad.ALBA mají elegantnější tvar pouzdra, vyváženější proporce a tenčí lunetu - a díky tomu vypadají větší než jsou.vůbec se to nezdá, ale alba bez korunky mají 34,5mm, pětky 37mm. vedle sebe působí minimálně jako stejně velké. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a teď na váze: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alba mají bezmála polovinu toho, co pětky! ..a do BFK se vejdou skoro čtyřikrát zkrátka jsem spokojen, mohu jen podepsat to, co napsal little_w a doporučit ke koupi.i kdybych je potom náhodou nenosil, tak po nich jistě sáhne některý z potomků nebo manželka. ale zatím si je chci užit sám
little_w Odesláno 22. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2018 lube, parada! Jen jeste doplnim, ze podle toho, co jsem nekde vystoural, jsou tyhle Alba spis levnejsi verzi Seiko SBCA001 nez SNKN25. Udelal jsem male srovnani:
lub Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 jo jo, o techto seikach vim, ale jsou jiz davno nesehnatelne. ja jen srovnal s tim, co mam doma, ty petky mam taky rad. na albach oproti tem kvarc seikam ocenuju day/date a samozr titan. jen ta wr mi prijde fakt nadsazena, ale potapet se s nimi nechystam a bazen jiste zvladnou. mozna by stalo je nechat otestovat aspon na wr100...jinak - jsou fakt super!
little_w Odesláno 22. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Jo jo, mas pravdu. Tady jsem udelal srovnani vsech tri, a spravil velikost, takze ted by to melo odpovidat, aspon zhruba (37mm / 38mm / 37mm). Jak jsi psal, diky te tenke lunete vypadaji vetsi. I kdyz tech 34.5mm bez korunky - nejsem si jisty, vsude pisi 38mm, nekde 37mm... ze by to bylo vc. korunky se mi nezda. Nemam digitalni supleru, podle me to je spis tak, ze jak Seiko tak Alba maji 37.5mm, a vsude to proste zaokrouhluji jinak. Ale vzhledove jsou Alba vetsi. (Se proste nudim, pocasi nic moc, jsem doma sam, hospoda daleko...)
lub Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 jo, dobry srovnani. mam jen plastsupleru a momentalne koupu deti takze jen v rychlosti a z mobilu, snad se mi to povede vlozit.. oboje maji pres korunku 38, ostatni jak jsem psal. ty proporce neuveritelne maskuji skutecnou velikost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 22. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Diky lube! Tomu rikam vecny prispevek. Skoro neverim te suplere, fakt pusobi vetsi (a to je zrovna drzim v ruce a divam se na ne). Parada, to by mohlo povzbudit nektere modernisty, kteri vyznavaji - z cire nezkusenosti - pouze hodinky nad 42mm
lub Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 (upraveno) Pár dnešních fotek. Pořád jsou prudce nositelné a maximálně praktické. V podstatě jim není co vytknout. Upraveno 4. listopadu 2018 uživatelem little_w
lub Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Pár dnešních fotek. Pořád jsou prudce nositelné a maximálně praktické. V podstatě jim není co vytknout.zdravím a potvrzuji Tvá slova, kolego.připojím se s pár snímky, byť jen na umělém světle.. (venku pod mrakem je ten titan krásně lehce do hněda, jak je vidět výše). jsou super, hrozně sympatický hodinky. když to tak vezmu, tak je nosím asi nejraději.jo, a od změny času, což je taknějak akorát měsíc, jdou +1vt, tedy nejpřesnější kvarcky co jsem měl. ..tak by mě zajímalo, jestli ještě někoho zlanaříme , protože fakt stojej za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jsou moc malilili, jinak by mi vyhovovaly.
plazalien Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 tak jsem neodolal a musel jsem si je take koupit, dneska dosly a uplne prvni co me napadlo kdyz jsem je vybalil "smarja ty jsou ale maly" ale fakt jsou lehoucky a rekl bych takovy sympaticky, urcite jim dam sanci a zkusim je trochu ponosit a snad si zvyknu na to jak jsou prtavy a jenom dodatek, nas uzasny stat mi nauctoval 575,- celniho vypalneho + 200,- za to ze to za me ceska posta mohla vyridit, takze se mi hodinky celkem slusne prodrazily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 aaa tak konecne dalsi! az ted jsem si vsiml.. gratuluji. ja se priznam, ze je proste miluju. kdyz je dam na ruku tak mi chvilku prijdou maly, ale pak se to srovna, nosim a nosim a vubec nemam chut menit. jako zrovna ted. je to navykovy. a potom jakykoli jiny jsou najednou nepohodlny a zbytecne velky. ono taky hodne dela to, ze cifernik/sklo ma 30mm, tedy stejne, jako standardni seiko diversky(!). takze na co jako vetsi hodinky..tobe dle fotek sedej uplne v pohode. tak ti preju, aby sis je taky oblibil..
5etter Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Plazaliene, vůbec ti nejsou malý, jsou ti akorát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se