Viktor Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Gifts to Remember UK eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Viktore, ráno jsem ty knoflíčky viděl jen na mobilu. A to I´M AN a dál malým písmem, což jsem nepřečetl, jsem odhadoval na I´M AN INVESTMENT BANKER Accountant taky dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Třeba tímto.....nebo vším,co se dá vyrobit. Upraveno 31. května 2011 uživatelem pandice73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 (upraveno) Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodl do moře ITmenů a šikovných řemeslníků přidat také svoje zaměstnání, nezaměstání. Jsem ještě študák, na hodinky jsem si vydělával a vydělávám tak různě, vezmemeli to od začátku tak svoje první jsem si koupil za žold z balíků, další samozřejmě za prodej předchozích a tuším všelijakou výpomocí na stavbách, na další prací za barem, další jsem si pořídil za vyhazování hovad na akcích, kde se ostatní chtěli bavit - takto jsem finančních zdrojů naakumuloval zatím nejvíc, ale pro nesouznění se spolupracovníky rabiány si na další vydělávám už zase jenom prací, mnohdy úctihodnou vůči těm, kteří ji pravidelně vykonávají a zaplať pánbůh, že pro mě jenom dočasnou... . Nejdůležitější je ale můj plán do budoucna, kde budu mít spoustu peněz a šťastnou rodinu - asi budu prezident nebo poslanec - málo práce za hodně peněz a ještě budu moct lidem s..t na hlavy. Budu mít Rolexky, Breitlingy, Fortisi, Frogmany, od každého zhruba 7 limitovaných kousků a budu se bavit o víčku na nádrži Ferrari, které jest uměleckým kouskem... Toť má minulost a můj plán . Pavda na té předposlední větě je jenom to, že chci šťastnou rodinu, na peníze se.u, ačkoli se je za chvíli pojedu pokusit vydělat do světa a ačkoli s.ru i na hodinky, doufám, že si tam odtud nějaké přivezu . Upraveno 6. června 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piket Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Já dělám strojníka v jedné stavební společnosti a přivydělávám si hazardem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Zjistil jsem , že v posledních ca. 13 letech napravováním nedobře fungujících firem.Ku.evská práce ... :-(.. ale holt za pe.íze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Já dělám strojníka v jedné stavební společnosti a přivydělávám si hazardem. jestli je tím hazardem myšlen poker - tak mě to zajímá:-) marně se snažím o totéž:-) takže uvítám nějaké rady, jak na to:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 omlouvam se za OT v tomhle vlakne jestli je tím hazardem myšlen poker - tak mě to zajímá:-) marně se snažím o totéž:-) takže uvítám nějaké rady, jak na to:-) ...ale poker a jeho hrani se nam snazi pomerne usilovne nasi zakonodarci, nami voleni, zatrhnout ... treba to nebude tak horky, ale neprijemny asi treba jo... http://sazeni.idnes.cz/staszko-a-spol-mimo-zakon-je-poker-hra-ci-hazard-asi-rozhodne-soud-py5-/sazeni.aspx?c=A111122_182750_sazeni_bem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Mě živý manželka. Moc jí miluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Ja som zufalec ktory sa zivi pracou....Trosku makam,trosku podnikam.Zivi ma to co ma nebavi a to co ma bavi,to ma neuzivi...Som beznadejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piket Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 jestli je tím hazardem myšlen poker - tak mě to zajímá:-) marně se snažím o totéž:-) takže uvítám nějaké rady, jak na to:-) Poker to není ten bohužel neumím, takže ti asi neporadím. Věnuju se ruletce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Na začiatku vlákna som čítal že jeden je grafik-dizajnér, druhý šéfuje kolektívu dizajnérov, no a ja takýchto zamestnávam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 ja som konstrukter, svojou troskou som sa spolupodielal aj na tomto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 já IT servis, ale poslední dobou už docela nerad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 ja som konstrukter, svojou troskou som sa spolupodielal aj na tomto A jakou troškou, pokud to není tajemství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 (upraveno) Smrt je mým řemeslem... Dělám vedoucího jatek Upraveno 8. prosince 2011 uživatelem Jakub Štefka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 ....tímto... A někdy i tímto..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 A jakou troškou, pokud to není tajemství robil som na tychto hatrackoch.. prilozil si aj ty ruku k dielu na tomto stroji? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 robil som na tychto hatrackoch.. prilozil si aj ty ruku k dielu na tomto stroji? Díky za odpověď Ó né, já pouze tiše obdivuji tento stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Díky za odpověď Ó né, já pouze tiše obdivuji tento stroj to mas pravdu, je to obrovsky technologiami a pre pasazierov luxusom nabity obor - dufam, ze sa v nom raz zveziem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se