Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Po dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodl do moře ITmenů a šikovných řemeslníků přidat také svoje zaměstnání, nezaměstání. Jsem ještě študák, na hodinky jsem si vydělával a vydělávám tak různě, vezmemeli to od začátku tak svoje první jsem si koupil za žold z balíků, další samozřejmě za prodej předchozích a tuším všelijakou výpomocí na stavbách, na další prací za barem, další jsem si pořídil za vyhazování hovad na akcích, kde se ostatní chtěli bavit - takto jsem finančních zdrojů naakumuloval zatím nejvíc, ale pro nesouznění se spolupracovníky rabiány si na další vydělávám už zase jenom prací, mnohdy úctihodnou vůči těm, kteří ji pravidelně vykonávají a zaplať pánbůh, že pro mě jenom dočasnou...:) . Nejdůležitější je ale můj plán do budoucna, kde budu mít spoustu peněz a šťastnou rodinu - asi budu prezident nebo poslanec - málo práce za hodně peněz a ještě budu moct lidem s..t na hlavy. Budu mít Rolexky, Breitlingy, Fortisi, Frogmany, od každého zhruba 7 limitovaných kousků a budu se bavit o víčku na nádrži Ferrari, které jest uměleckým kouskem... Toť má minulost a můj plán :D.

Pavda na té předposlední větě je jenom to, že chci šťastnou rodinu, na peníze se.u, ačkoli se je za chvíli pojedu pokusit vydělat do světa a ačkoli s.ru i na hodinky, doufám, že si tam odtud nějaké přivezu :D.

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

omlouvam se za OT v tomhle vlakne

jestli je tím hazardem myšlen poker - tak mě to zajímá:-) marně se snažím o totéž:-) takže uvítám nějaké rady, jak na to:-)

...ale poker a jeho hrani se nam snazi pomerne usilovne nasi zakonodarci, nami voleni, zatrhnout ... :crying_anim02:

treba to nebude tak horky, ale neprijemny asi treba jo...

http://sazeni.idnes.cz/staszko-a-spol-mimo-zakon-je-poker-hra-ci-hazard-asi-rozhodne-soud-py5-/sazeni.aspx?c=A111122_182750_sazeni_bem

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

....tímto...

A někdy i tímto.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...