Přejít na obsah

Čím se živíte?


Doporučené příspěvky

Smrt je mým řemeslem... Dělám vedoucího jatek :)

 

To by jsi mohl vysvětlit proč se teleta roděj bez ledvin a krávy bez oháňky :smile_anim:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

že by proto, protože je nemůže sehnat ??? ;) Abych se přiznal, taky už jsem dlouho v obchodě neviděl kravskou oháňku.....je z ní skvělá polévka.

 

A Telecí ledvina pečená na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem.....balada

 

Za nejlepší kus z telete u nás považujeme kýtu, ale v Italii je to ledvina nebo pečínka,

z níž se krájejí žebírka s ledvinou a kouskem svíčkové, kterým se říká nodini nebo arrostino.

 

 

 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ledvinky ať si klidně jedou pod pultem, močovinu z jídla cítim nemusím...zdržuju se na malým městě a můžu potvrdit, že pravá svíčková je tady podpultovka "na záznam". Dneska jsme v práci měli záverečný finish ve 3-denním auditu a jediný co borce z émeriky a říše zajímalo byly nástěnky...říkám si kua...že se toho od dob komančů fakt moc nezměnilo :goof:

Upraveno uživatelem quequeek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...