Koci Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 A mě by zajímalo kolik z vás tady na fóru se živí přímo hodinařinou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 146 uživatel(é) aktivní v posledních 15 minutách Active Users 99 hosté, 46 členové, 1 Anonymní členové Měli by nás vykopnout na dlažbu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Měli by nás vykopnout na dlažbu! Začni u sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Už mlčím, musím něco dělat ... jdu na oběd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Obchodní cestující ;o) Nabízím firmám vrácení již jednou zaplacených peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Obchodní cestující ;o) Nabízím firmám vrácení již jednou zaplacených peněz. A já si myslel, že doluješ z automatu na polívku to svinstvo čtrnáctkou ,,B,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 vyrábím a prodávám razítka a vizitky. A čekám, že po mě někdo bude chtít vyrobit luxusni vizitky s vychytávkama, abych si aspoň trochu připadal jako mistr hodinář, když dělá fajnovej kousek. -- Je tu ještě nějaký razítkář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 A já si myslel, že doluješ z automatu na polívku to svinstvo čtrnáctkou ,,B,, Od tý doby, co jsem složil důstojnické zkoušky, tak už jsem to přenechal robíkům ;o) Mimochodem, víš co zabralo na komisi? Starý osvědčený trik napsat 200x "Jsem ryba" a na konci neomdlít. PS: Ten seriál miluju a marně čekám na řadu let slibovaný celovečerák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 vyrábím a prodávám razítka a vizitky. A čekám, že po mě někdo bude chtít vyrobit luxusni vizitky s vychytávkama, abych si aspoň trochu připadal jako mistr hodinář, když dělá fajnovej kousek. -- Je tu ještě nějaký razítkář? Kde - a hlavně taky za kolik - ty vizitky provozuješ? Brzy budu nějaký potřebovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Obchodní cestující ;o) Nabízím firmám vrácení již jednou zaplacených peněz. A to funguje jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 (upraveno) . Upraveno 28. února 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Od tý doby, co jsem složil důstojnické zkoušky, tak už jsem to přenechal robíkům ;o) Mimochodem, víš co zabralo na komisi? Starý osvědčený trik napsat 200x "Jsem ryba" a na konci neomdlít. PS: Ten seriál miluju a marně čekám na řadu let slibovaný celovečerák Sorry za OT, ale já cca 10 let se každý večer dívám před spaním na jeden díl, do RD jsem totální blázen a miluju všechny hlášky. Celovečeráku se těžko dočkáme, to raději se najdou peníze na idiotiny typu Čárlího andílků než na něco co by ,,Ovšem i tak by bylo velmi... poutavé,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 A to funguje jak? poslal jsem SZ ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Docela by mě zajímalo, jestli je tu nějakej policajt, profesionální voják nebo nejlépe profesionální hasič V přepestrém výčtu svých předchozích povolání, než jsem se asi před deseti lety definitivně rozhodl, že se budu živit výhradně grafikou, jsem asi rok a půl působil také jako profesionální hasič. Mám od té doby k této profesi velký respekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Docela by mě zajímalo, jestli je tu nějakej policajt, profesionální voják nebo nejlépe profesionální hasič V přepestrém výčtu svých předchozích povolání, než jsem se asi před deseti lety definitivně rozhodl, že se budu živit výhradně grafikou, jsem asi rok a půl působil také jako profesionální hasič. Mám od té doby k této profesi velký respekt... Ja hasim jenom zizen, pocita se to take? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Ja hasim jenom zizen, pocita se to take? Nepočítá Ale já už dnes taky nic jinýho nehasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 IT: programátor, analytik. Po 18letech a s komunikací jen už po interneru mě ta práce leze celkem krekem Co ale dělat jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Kde - a hlavně taky za kolik - ty vizitky provozuješ? Brzy budu nějaký potřebovat... v Praze, ale vše se dá poslat. Podle toho co bys chtěl. Klasický vizitky 300g digital podle množství, pro chronomag dám cenu 3,- s daní a můžeš chtít třeba jen 50kousků. Nebo jsi nadšenec a uděláme vizitky s ražbou do krásnýho papíru a máš to třeba za 30,- za kus:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 HR manažer, dříve se tomu říkalo kádrovák.... Také zdravím kolegu. Řídím lidské zdroje v jednom zahraničním bankovním ústavu...i když jsem původně měl být učitel matematiky na ZŠ ....takže nakonec to kádrování není až tak špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2008 Tak já taky - zabývám se vším, co nějak souvisí s certifikací ISO 9001 a podobně (systémy řízení jakosti, životní prostředí, bezpečnost práce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se