3dny Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2008 Sorry za OT, ale já cca 10 let se každý večer dívám před spaním na jeden díl, do RD jsem totální blázen a miluju všechny hlášky. Celovečeráku se těžko dočkáme, to raději se najdou peníze na idiotiny typu Čárlího andílků než na něco co by ,,Ovšem i tak by bylo velmi... poutavé,, Tuplovaný OT - u nás, pokud nějaká z dcer nespí tak sjíždíme trpaslíka takovej optimální 2. večerníček, i pro tu nejmenší. V podstatě maj na výběr: buď trpaslík s rodiči a nebo se zabaví samy....doufám že tu není nějakej dětskej psycholog ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 ... "personalista" v jedne nejmenovane automobilce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 st. zaměstnanec živořící pod I.L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan N. Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 za korunu koupim a za 10 korun prodam. Tech 10% mi natom preci staci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 Zatím ješte student SPŠT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 student kybernetiky - zatim to moc nevynasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 V jedné malé realitce. A ve volných chvílích se toulám po světě a spravuji letadla - převážně avioniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Taky se přidávám. Ještě před necelým rokem jsem byl v oboru - velkoobchod s hodinkami (převážně švýcarskými), nyní by se s velkou mírou nadsázky dalo říct, že jsem "ajťák" (IT). I když většinou jen překládám pokyny německé centrály českým uživatelům. No což, neživí mě to špatně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Tuplovaný OT - u nás, pokud nějaká z dcer nespí tak sjíždíme trpaslíka takovej optimální 2. večerníček, i pro tu nejmenší. V podstatě maj na výběr: buď trpaslík s rodiči a nebo se zabaví samy....doufám že tu není nějakej dětskej psycholog ) Jako vrchní psycholog na RD nařizuji restart a tovární nastavení Myslím že lepší večerníček by ani mít nemohli a ty činíš dobře synu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vana Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Tímhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=4497&hl= Jinak student gymnázia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Ja som štátny zamestnanec na ministerstve. Pracujem s EU projektami a eurofondami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 čaute. Tak se taky přidám co je má práce.. Zlatník + Hodinář (dvě školy 2 prace .-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Tak jsem tady asi jediný od potravinářství - dřív nákupčí pro jedny pekárny, teď prodejce potr. aditiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 (upraveno) Joined ČSA Vím, že to už to bylo, ale nedá mi to :-) https://www.iwc.com/technics/pilots/popup.a...mp;s=l&l=en Upraveno 13. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Finanční ředitel v jedné nadnárodní firmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Já jsem chudý student na gymnáziu.. Abych nějak uživil své choutky, tak víkendově pracuju ve velkých kuchyních a bokem prodávám na Aukru a pod. cokoliv si umanete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 čaute. Tak se taky přidám co je má práce.. Zlatník + Hodinář (dvě školy 2 prace .-)))))) A jaká je ta druhá škola, mohuli se zeptat ? Že by nějaká z Jablonce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 ne ne... nakonec sem chodil do Trenčína. Mám to za rohem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Ahoj všem, tohle je výborné téma! Já do loňského roku 10let střílel velké odstřely v lomech, ale opravdu velké. Jinak mám na starosti dva lomy jako "závodní" - vedoucí , k tomu řídím trhací práce u celé naší firmy. A ve chvílých "nudy" dělám kamenické práce a trošku sháním kamarádům materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoutny Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 (upraveno) Tak se taky pridam. :-) Momentalne student 5. rocniku na FIT VUT v Brne, na krku statnice a dalsi prijimacky. Po prazdninach bud prace nebo dalsi studium. A protoze penez neni nikdy dost, tak se uz roky zivim psanim do casopisu a posledni rok preklady odborne literatury z anglictiny. Ve volnych chvilkach se snazim trosku fotit, ale jsem teprve v zacatcich. No kdyby nahodou to nekoho zajimalo, tak www.koutny.wz.cz - jsou tam nejake fotky, ale v kategoriich je trochu bordel. :-) Upraveno 15. května 2008 uživatelem jirkakoutny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se