Musil Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Žádám Vás o radu. Chci si kopit hodinky s kompasem. Líbí se mi Wenger Navgator 70371. Můžete mi k těmto hodinkám sdělit nějaké informace resp. nějaké zkušenosti? Děkuji musil@kolibri.cz
Milan N. Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 Delsi dobu prodavame wengery 70375 http://www.mujnuz.cz/index.php?lang=cz&..._hodinky-WENGER Jediny rozdil je, ze 71ky maji druhe casove pasmo. 75ky jsou klasicke military hodinky. Co se tyka kvality zpracovani je velmi dobra a i kompas je vcelku dostatecny, ale porad zejmena velikosti spada do kategorie zaloznich-nouzovych a buzolu proste nenahradi. Co se tyka kalibru Wenger pouziva osvedcene ETY, takze spolehlivosti se neni treba bat. Reklamacku jsme jeste neresili a zaruku ma Wenger 3 roky. Navic etu opravi kazdy slusny hodinar.
lolohh Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 Delsi dobu prodavame wengery 70375 http://www.mujnuz.cz/index.php?lang=cz&..._hodinky-WENGER Jediny rozdil je, ze 71ky maji druhe casove pasmo. 75ky jsou klasicke military hodinky. Co se tyka kvality zpracovani je velmi dobra a i kompas je vcelku dostatecny, ale porad zejmena velikosti spada do kategorie zaloznich-nouzovych a buzolu proste nenahradi. Co se tyka kalibru Wenger pouziva osvedcene ETY, takze spolehlivosti se neni treba bat. Reklamacku jsme jeste neresili a zaruku ma Wenger 3 roky. Navic etu opravi kazdy slusny hodinar. Nutno dodat, že dle stránek je tam strojek "qvartz" ETA.
Patrik Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 Tuhle informaci mám ze zdroje "JPP", takže její důvěryhodnost je značně diskutabilní, ale údajně jsou Wengery hodně poruchové, v jednom konkrétním obchodě se jich má vracet kolem dvaceti procent. Přestože jde o konkrétní obchod, tohle info mám přes 2 osoby (on říkal, že on říkal), takže za ní neručím.
l3stat Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 no my s nimi problémy nemáme a ještě se nám žádné nevrátili eta to sice je ale mám pocit že je plastová takže oprava se konat nebude pouze výměna stroje ale než se s ním něco stane tak je stejně nejspíš prodáš a budeš se koukat po mechanice a jestli to tu vše pročteš tak na wengery zapomeneš
ramon Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 To by jeden nevěřil, kdejakej aušus Q+Q, Bentime, Secco má celokovový strojky a ve Wengerech je plasťák...
l3stat Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 bohužel tě musím sklamat nejenom ve wengerch je plasták i tissot ho dává do některých modelů musí nějak snižovat náklady
autoEKOmotion Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 Takže Wenger nebrat ? Pochopil jsem, že by se podle údajů mělo jednat o hodinky pro Švýcarské vojáky - tudíž spolehlivé. Jsem zaskočen Vašimi reakcemi. Chtěl jsem kdysi Search and Rescue . V ČR cca 8.000,-
Milil Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Wengery jsme prodávali několik let bez jediné reklamace. Neplete si to Patrik s Victorinoxama? Tam bych to mohl potvrdit.
Gilius Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 moje pritulka Wengery ma, je na ne dost zatizena a nemuze si je vynachvalit... Kolik jich už má???? add Victorinox--já nevím,bratr jedny má...je voják z povolání,ženista a tak trochu "magor",tahá je všude,dává jim "čouda" a ty hodinky jsou jako králíček Durracell.....jdou a jdou a pořád jdou.
Milil Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 add Victorinox--já nevím,bratr jedny má...je voják z povolání,ženista a tak trochu "magor",tahá je všude,dává jim "čouda" a ty hodinky jsou jako králíček Durracell.....jdou a jdou a pořád jdou. Já ty Victorinoxy kdysi prodával a vracely se mi dost často (v porovnání s ostatními značkami). Na základě vlastních zkušeností bych s čistým svědomím Wengery doporučil, Victorinoxy ne.
Gilius Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Jen prezentuji zkušenost......já je nemám a ani mít nebudu.Proti quartzu nic nemám,ale tyhle hodinky mne neoslovují.Bratr si je ale nemůže vynachválit.
Gilius Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 muhehehe...a máš to......že pozdravuju,je pěkně "vostrá"........:lol2:
Onisan Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Já ty Victorinoxy kdysi prodával a vracely se mi dost často (v porovnání s ostatními značkami). Na základě vlastních zkušeností bych s čistým svědomím Wengery doporučil, Victorinoxy ne. Já Vicorinoxy měl a byly v pohodě... dokonce rodinou prošly asi čtvery... a kamarád měl ejich tehdejší vrcholový model "Skipper"... a byly v pohodě... paráda.. V čem se ti neosvědčily?
Gilius Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Když už quartz, tak aspoň s celokovovým strojkem. nahoď nějaký tip......
Milil Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Já Vicorinoxy měl a byly v pohodě... dokonce rodinou prošly asi čtvery... a kamarád měl ejich tehdejší vrcholový model "Skipper"... a byly v pohodě... paráda.. V čem se ti neosvědčily? Mě se neosvědčily v tom, že jsem musel jako jejich prodejce vyřizovat reklamace Většinou mě zákazník jen oslovil a já jej přesměroval na záruční servis, ale někdy se mi i dostaly do ruky. Vzpomínám si třeba na nějakou výměnu strojku, upadlé indexy nebo rozpadlé plastové pouzdro u modelu StarTech 3000 (které pak údajně stáhli kvůli problémům úplně z výroby). Měl jsem je v nabídce naposledy někdy před třemi lety, třeba se dnes kvalita zvýšila. Každopádně u mne má značka Victorinox jako výrobce hodinek pošramocenou reputaci a beru je spíše jako výrobce nožů. A případně kufrů
autoEKOmotion Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Mohli byste mi tedy někdo popsat detailní technickou specifikaci například těchto hodinek ? http://www.chrono.cz/hodinky-wenger/wenger...-and-rescue-src Rád chodím po vysokých horách a zajímalo by mne v čem vidíte jejich slabiny. Jakou byste příadně doporučili alternativu, pokud máte nějakou představu.
autoEKOmotion Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 PS_ CHRONO.CZ nechci dávat jako příklad, kde bych je koupil, jen mně napadlo, že tam je přesně zobrazen můj tip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se