Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 A propos... Ten napravo... Není to Harry? No jasně, že je
Horhe Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 (upraveno) Dobrá reklama to asi neni, ale neobvyklá, to ano.http://www.youtube.com/watch?v=l2OpzArD-vc Upraveno 11. ledna 2012 uživatelem Horhe
Jay Doll Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 To mi připomíná zákrok u Krejčíře v Černošicích . Beranidlem to nešlo, trhavinou to nešlo, tak pak je napadlo přelézt plot
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 sem si dovolil, ze své zahrádky Co k tomu říct, Františku? Tak snad jen, že "kapříci připluli"
Frantik Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Co k tomu říct, Františku? Tak snad jen, že "kapříci připluli" tak tak
Gilius Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SPE7co9XRIg&feature=player_embedded Buhehehe
marosh Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 tak tak Franto, tahle taškařice se odehrávala před "mým" panelákem. Jsem celkem nechápal vo co go, když jsem to sledoval z okna. Akorát toho Davida jste mohli vyměnit v repertoáru, ten mě s..l, když jsem ho slyšel výt a nejednou. Už se těším, až mě a sousedům Bakala vyglancuje osmičku(sídliště v Karviné).
tombed Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 tady se Bakala prsí a jinde cikány a verbež sestěhovává k normálním lidem do svých RPG bytů kvůlivá dotaci, k zblití, on i ta jeho matrona
marosh Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 To víš státní koruny, taky koruny...A tuhle fiškuntálii mohu potvrdit z toho mého města, kde žijou samé černé koule.
Frantik Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Kluci, Nadace OKD nema uz s Bakalou ani s RPG nic spolecneho
Viktor Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Kluci, Nadace OKD nema uz s Bakalou ani s RPG nic spolecneho Odvážný tvrzení.
marosh Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Hele Franto, když je tam jednou napisané, že jako OKD, tak mě napadne uhel a pak hned ten uhlobaron a není boha, že od té nadačičky nevede k tomu našemu panovi důlnímu jakási niť. My tu jsme všici sice ty černé koule, které nejsou obecně moc důvtipné, ale vím o dvouch, kteří si umí spočítat, že dvě a dvě je pět, kurňa.(tombed a já)
Frantik Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Hele Franto, když je tam jednou napisané, že jako OKD, tak mě napadne uhel a pak hned ten uhlobaron a není boha, že od té nadačičky nevede k tomu našemu panovi důlnímu jakási niť. My tu jsme všici sice ty černé koule, které nejsou obecně moc důvtipné, ale vím o dvouch, kteří si umí spočítat, že dvě a dvě je pět, kurňa. (tombed a já) Jste joudové
utrejch Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Jediny duvod, co me napada, proc energeticke spolecnosti delaji medialni kampane, je snah ziskat podporu verejnosti pri prolamovani tezebnich limitu ...
Viktor Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Jediny duvod, co me napada, proc energeticke spolecnosti delaji medialni kampane, je snah ziskat podporu verejnosti pri prolamovani tezebnich limitu ... Všechno souvisí se vším, to jo, ale tady jde spíš o ty byty, voliče v nich a mediální obraz jejich domácího.
marosh Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 (upraveno) V podstatě souhlasím Utrejchu, tady v Karviné (hlavní pole působnosti těžby OKD) je to specifické tím, že jim ubývají těžební pole, za dva tři roky by neměli do čeho kopnout.Zásoby uhlí leží pod městskými částmi, paradoxně nejvíc pod sídlištěm, které patří Bakalovi(RPG). O jedné městské části se už v podstatě rozhodlo, že půjde do kopru. Je to část na okraji města, kde jsou rodinné domy, no a OKD má tuto oblast (150 domů) vykoupit a nechat postavit nové domy na jiném místě. I přes tak obrovskou investici se to Bakalovi vyplatí a tím by nechtěli končit, chtěli by jít i dál, ale to už se nelíbí městu.Ale není to jen černé a bílé. Tady se těží od poloviny 19.století a vlivem těžby se krajina změnila tak, že ze staré(původní)Karviné je dnes území hald a kalových rybníků.Město se prostě přestěhovalo o deset kilometrů dál, ale teď je ohroženo i ono.Na druhou stranu bez hornictví by to tady bylo úplně v zadnici. Už tak je to bohem zapomenutý kraj, takže bez šachet by to vypadalo na slušný hladomor. Upraveno 20. února 2012 uživatelem marosh
jirka404 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 (upraveno) Tady se těží od poloviny 19.století a vlivem těžby se krajina změnila tak, že ze staré(původní)Karviné je dnes území hald a kalových rybníků. S tím se dá jen souhlasit, ale mě se zdá, že v posledních letech ta devastace pokračuje tak nějak vyloženě vandalsky. V této oblasti mám celé příbuzenstvo z matčiny strany a prožil jsem v okolí Horní Suché a Karviné všechny mé prázdniny v mládí a ta měsíční krajina, která tam je dnes nebyla tak markantní. Dříve tam bylo alespoň trochu zeleně, kterou se to maskovalo. Dnes, když jedu zadem na Karvinou si připadám si jak na měsíci. Myslím si, že dnes převládá zisk nad ekologií a slušným prostředím pro život lidi v této oblasti. Upraveno 20. února 2012 uživatelem jirka404
Frantik Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Kdysi jsem cetl rozhovor s nekolika tezari, kteri rikali, ze "ZADNA zeme na svete nenecha pod zemi stovky miliard kvuli par vesnicim na povrchu". Treba jen uranu mame pod zemi za cca. 500 miliard a toho nejkvalitnejsiho. Smutne, ale pravdive.
Jay Doll Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Jo, rčení že Ostrava je díra tím nabývá úplně jiný rozměr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se