jankoxxx Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 A je dvojmo,nejdřív jsem se bál že bude tvrdý ale je to super aj keby to bolo trojmo tak to to neni tvrde ja som dnes konecne dokoncil zakazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 aj keby to bolo trojmo tak to to neni tvrde ja som dnes konecne dokoncil zakazku tvl.jak dlouho jsi na tom dřel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 tvl.jak dlouho jsi na tom dřel? dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Dnes jsem měl konečně volnej den tak jsem si zas něco spíchnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Ahoj Zekone, myslíš že by šlo vyrobit něco podobného pro mé Nav B-chrono II v černé barvě ? :-) odvádíš dle fotek úžasnou práci. díky už mně omrzeli nejtky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Zaplevelím i tohle vlákno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Hezké zátiší a pěkná práce Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Ahoj Zekone, myslíš že by šlo vyrobit něco podobného pro mé Nav B-chrono II v černé barvě ? :-) odvádíš dle fotek úžasnou práci. díky Šlo,ale peru se i z časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Good job Oto!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin UL Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Šlo,ale peru se i z časem. Tomu rozumím :-) tzn. jak dlouho by to trvalo cca...? popřípadě se můžeme dohodnout přes SZ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Nějak se tu na to zapomnělo,tak to trochu oživíme.Kdo ví co to asi bylo za zvíře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Nějak se tu na to zapomnělo,tak to trochu oživíme.Kdo ví co to asi bylo za zvíře? nějaká drůbeží noha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Pštros? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Ne ,ten nad tebou se trefil,spíš věděl,je to kuřecí pařát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Nemá někdo přebytečný řemen šíře 22mm či byl ochotný udělat na tyhle pilotky? Stačil by mi jeden, přehazoval bych si ho. Chtělo by to něco takového: http://forum.chronom...ou/page__st__40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Nemá někdo přebytečný řemen šíře 22mm či byl ochotný udělat na tyhle pilotky? Stačil by mi jeden, přehazoval bych si ho. Chtělo by to něco takového: http://forum.chronom...ou/page__st__40napis SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Tak to byl fofr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Řemenů si myslím,že už mám dost,teď by to chtělo nějaké nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Dnes trochu neobvyklá zakázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se